Scudo Sports

Jbc Pro 6940 Gr

@İdris ACA

Daha hafilerinin bizlerde olabilmesi için yine senin elinden geçmesi lazım :)

• Beğen
Tepkiler: matrixod
Scudo
Allahım!! o yukarıda gördüğüm bir bisikletmiysi yoksa sen bu aciz kulunu mu sınıyorsun??:Dbu bir bisiklet değil hondanın mavi-siyah cbr 600rr'sine benziyor valla.ondan bile fiyakalı.sana diyecek tek kelime bulamıyorum.bülent ersoy'un deyimiyle;fevkaladeninde fevkinde olmuş:D:D:D:D

benim tanıdıgım idris abi bu bisikleti 5 kilonun altına indirir süpersin abi çalışmaların hayret verici ilgiyle takip ediyorum seni

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Arkadaşlar çok sağolun,eksik olmayın.

Herkezin hayalindeki Bisiklet'e sahip olması dileğiyle..

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Bugün bizim dükkandaydı bu bisiklete elleme ve kaldırma şerefine ulaştım:) yok böyle bir bisiklet :D çok güzeldi ya keşke hergün gelsen İdris abi :D dükkana gelen fiyatını sordu tabiki bu bisiklete fiyat biçmek... :D Fiyat olayı sadece üzerindeki malzemeler değil İdris abinin uğraşıda olduğu için bir fiyat biçmedi kendisi:) kaldıran şok oldu:eek: (bende dahil) ilk önce bir boşluk hissettim bisiklete bakmıyordum bir baktımki 1 metre yukarda :D şok oldum :eek: İdris abiye burdan selamlar (NOT: Tekrar bekliyorum dükkana :D)

• Beğen
Ben bisikletinizin hafiflemesinden çok sizin kendi emeğinizle bu hale getirmeniz konusunda önünüzde saygıyla eğiliyorum. O kadar içten istiyorum ki kendi yaptığınız parçaları üreterek satmanızı ve duyulmuş bir marka olmanızı.Ülkemizin buna ihtiyacı var.

Ben küçüklükten beri sanayide çalıştım.Ankara-Ostim'de.Çalıştığım iş alanında kullandığımız makina sadece yurtdışında üretiliyordu.Ve aynen sizin gibi bir usta (Abdullah Usta) tamamen kendine özgün(kopya çekmeksizin) bu makineden yaptı.Şu an ne oldu? Oğlu da okuyup makine mühendisi oldu.Biz yurtdışından alırken ülkemiz yurtdışına ihraç etmeye başladı. Trilyonluk oldular.((Diğer markaların yüklü ar-ge sine karşı tek Türk zekası))Hakettiler.

Umarım uzun vadede böyle seri üretim gibi bir düşüncen vardır. Fahiş paralara yabancı marka ürün alacağıma AFC marka ürünler kullanıyor olurum. Kaliteli ürünler ortaya çıkardığın kesin. Hava bile atarım Full AFC kullanıyorum diye.
İnşallah temennim gerçek olur.
TEŞEKKÜRLKER...

@yaminkutlu
Çok teşekkür ederim.

Bu parçaların üretimini yaptık,gelecek her talebide karşılayacak kapasite mevcut artık.:)
Tabi her zaman dahada geliştirmek için sürekli çalışıyorum.Ülkemize bu yönde bir katkım olursa,benden mutlusu olmaz.

Burada ürünleri ürettikçe,benzerlerini Tayvan ürünlerini ithal eden ve fahiş fiyatlara satmaya çalışan Türk Bisiklet'çilerini de kutluyorum.:)
Selamlar.

İdris abi eğer bisiklet camiasına böyle parçalar kazandırırsan sanmıyorum ki sizi seçmeyelim.Sizi seçip geliştirmenize yardımcı olmak ülkemiz bisikletçiliği için en sağlıklı yol ;)

• Beğen
Mükemmel.

Ama zamanla ötesine de gidecek herhalde, o zamam kelime bulmak zor olacak.
Tebrikler abi.

:)

• Beğen
@fatihgüven
Teşekkür ederim Fatih kardeşim.
Daha iyileri senin olsun.;)

ön teker bişiler olmuş hralde hocam telleri unutmuşunuz koymayı :D

anca bu kadar olur pes vallah eksik olmayın umarım önünüz işiniz hep açık olur

• Beğen
@hasan öner değerli

Tellerden biraz tasarruf yapalım dedik hocam.:)
Temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim,eksik olmayın.
Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: mehmet Aksoy
Bence mavi daha güzel ve aynakol ile uyumlu. Sarı ise dikkat cekiyor. MAvi sevmem o yuzden ayna kolu da sarı yapar ise daha da güzel olcak derim :D.

• Beğen
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Idriss bu senmisin yani bizim idris misin :) Bi ara veriyoruz foruma bi giriyoruz masallah cag atliyosun :)

Agzim acik kaldi benim bi dua oku nazarim degmesin :) :eek: :eek: :eek:

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

• Beğen
Geri