Scudo Sports

Jbc Pro 6940 Gr

Scudo
@Adnan Yıldırım

Mavi uyum açısından bencede daha iyi duruyordu.Olmadı Mavi'sini takarız tekrar.:)

@ali karagönlü

Aylarca süren hafiflik çalışmalarını birkaç cümleye sığdırmak çok zor.:)

Bunun için öncelikle uğraşmak gerekiyor.

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
@İdris ACA

Yurt disindaydim biliyosun ondan sonra geldim gelir gelmez askere gittim onuda tamamladim simdi geldim Adana`dayim ..

Harbiden hicbos durmamissin Daha bu kadroyu almadan onceki bisikletini hatirliyorum Trek ti :D Hayirlisi olsun bence sinif atlattin bizi.

Hep baska sitelerden bakardik 7 kilonun altindakilere hatta 8 kilonun altindakilere ama simdi o kadar uzaga gitmeye gerek kalmadi :)

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Abi bisiklet çok dehşet olmuş ama bir sorum olucak aynakol iki dişli olunca mtb özelliği bozulmuş olmuyormu ? :) İyi günlerde kullanın ( kullanmaya kıyabilirseniz )

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
@bisikletci

Sende görmeyeli askerliği bitirmişsin.:)
Bundan sonra bol bol görüşürüz artık.Seninde en kısa zamanda bisiklete dönmeni bekliyoruz.

@Furkan_26

Furkan kardeşim,

Öncelikle teşekkür ederim.2 yapraklı aynakol olunca mtb özelliği neden bozulsun?:)

Bak artık Sram 2 yapraklı mtb aynakolları üretmeye başladı.;)

İdris Abi senin bütün bisikletlerin böyle Güzeldi kademe kademe yükseltiyorsun Allah kaza bela göstermesin

Teşekkürler arkadaşlar,

Herkezin arzuladığı bisiklete sahip olması dileğiyle..

Selamlar.

@forceBÖYle bisikletim olsa
duvara asar bakardım sadece :p

• Beğen
Tepkiler: Şansal Uysal
@force

Konu açılalı 4 ay kadar zaman oldu.Bu zaman diliminde; arazide de kullandım,asfaltta da kullandım.

Bir lastik patlağı haricinde,hiç bir problem yaşamadım..;)

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Şansal Uysal
Bu Jbc, disk frenli haliyle de ciddi rakamlar yakalayabilir.
Yakalarmı?
İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Geri