Scudo Sports

Jantları değiştirmeye bahane ararken bugün ne gördüm ?? :)

Ercan Bayram

Forum Bağımlısı
Tepki
1.466
merhabalar arkadaşlar

Jantlarımı değiştirmeyi düşünürken araştırma yaparken bugün şöyle bir nemli bezle üstünden geçeyim derken ne gördüm :eek:

jantlara bir bakın :)

ufak bir vuruk nelere yol açabiliyor !!

Allah bilir nerden sert indim de böle oldu :D :D

Dış profil

http://img141.imageshack.us/img141/4826/disprofilui3.jpg

İç profil

http://img157.imageshack.us/img157/2210/icprofilbd5.jpg

ufak bir berenin hazin sonu
Dikkatli olun ;)

Bol pedallı Kazasız Belasız günler dilerim

Ercan...

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
Scudo
:D Geçmiş olsun Ercan. Neden bilmiyorum ama benim bisikletin her yerinde zedelenme var janta yok. Sanırım taş çarpması jant zedelenmesinin en önemli nedeniii Geçmiş olsun tekrardan, dikkat etsin herkes pahalı oyuncaklar bunla... :)

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Geçmiş olsun. MTB böyle olduysa, yeni aldığın yol bisikletinin yerinde olmak istemezdim :D

• Beğen
Ercan geçmiş olsun,hayret jant ne hale gelmiş:eek: Daha kötü sonuşlar olabilir jant tamamen dağılıp yaralanabilirdin geçmiş olsun...

Saygı ve sevgilerimle...

• Beğen
kötü olmuş be ercanım bu yolda olsaydı hopların farkederdin mtb de giderken farketmeyebiliyoruz . sağlık olsun hallederisin inşallah kardeşim

• Beğen
manavgatta mı oldu bu... lastik patlamış olmalı yada hava basıncı yetersizdir... sanal yorumculuğumu konuşturdum yine :D :D :D
geçmiş olsun yeni çeperlere sağlık

Değişim için bahane ararken gerçekten bulmuşsun Ercan'cığm.Olan janta olmuş ama:( Ömrü bukadarmış.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun ercancım umarım birdaha başına gelmez.herkes sert sürüşlerden sonra bisikletini adamakıllı kontrol etmeli...aluminyum bir dağ bisikleti kadrom vardı bir zamanlar pedallarken biraz esnediğimi fark ettim,orta göbek bölgesine bakaren birde ne göreyim sele borusu tüpünde saç teli gibi bir yarık..sonra at çöpe kadroyu gitsin...

@gryars

ne kadar yanlış nekadar alu kanak yap zımparala boya al bir sahte nick sat forumda .

ercancım sanada özelden mesaj atacağım şimdi herkesin ortasında söyeleyemem .cantaları nasıl okutur adam ederiz hangi okula yollarıız.bu husularda yardımcı olaya calaışacağım .
sakın güraya uyup cantları atma atacaksan kargo benden ben alırım benim 28 tane sate nickim var ben onları okutur adam ederim . üniversiteye bile yolalrım türkiye burası ercanım :D

@gryars

ne kadar yanlış ne kadar yanlış:(
alu kanak yap zımparala boya al bir sahte nick sat forumda .

ercancım sanada özelden mesaj atacağım şimdi herkesin ortasında söyeleyemem .cantaları nasıl okutur adam ederiz hangi okula yollarıız.bu hususlarda yardımcı olmaya calışacağım .
sakın güraya uyup cantları atma atacaksan kargo benden ben alırım benim 28 tane sate nickim var ben onları okutur adam ederim . üniversiteye bile yollarım türkiye burası ercanım :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Vay Ercan'ım vay

Yollar bisiklet sürmekle aşınmaz (tonajından fazla yük taşıyan kamyonlar tarafından aşındırılırlar.:eek: )
Ama, cantllar, merdivenlerden inilirken aşınır, çatlar. :D
Tabi birde 2. el alındığında çabuk aşınır.:D

Sevgi ve selamlarımla.

@Hasan Hakan Koç

Burası Türkiye orası doğru

Ama bana yakışmaz be abi
Kullanmayacağımı kullandırtmam

zaten öle olsa buraya bu başlığı açmam :)

Ama hakikaten dediğin gibi sorunlu malzemeyi sorunsuz gösterip satanlar varsa ki vardır sanıyorum
O para hayır eder mi acaba?

Bir yerlerden çıkar abi ;)

Ender abi
Valla 2. el almam ile bir alakası yok sanırım
tamamen duygusal :)

hani birini düşünürsin de karşından gelir iyi insan lafının üstüne gelir yada ... başka birşey daha var da o değil :D

ben de jant değiştireyim derken arkadaşlara sorup soruştururken gördüm işte

Benimle Mi? Yaşayacak Bu JANT ??

olan bir janta olsun ;)

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@Hasan Hakan Koç
:eek:
:Skull-175
lütfen lütfen.gençlere iyi örnek olalım.kolpacılığa son...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@gryars

Güray Hakan abi öyle demek istemedi :eek:
Sen yanlış anladın :)

Tabi samimiyetimizi bilmiyorsun ;)
Normal:cool:

Hakan abi herzaman iyi bir örnektir
samimiyetimiz yüzünden yanlış tanımanı istemem ;)

• Beğen
Tepkiler: güray ve d.berkay
Ercan'ım geçmiş olsun. Ama iyi bir bahane olmuş. Yeni jantlarını yakında görürüz desene...
Ama dikkat et kardeşim.

Sevgiler...

SLR bizi aşar be abi :)

bakalım hala kararsızım

ne desem yalan !! :)

@Ercan Bayram

bizimkisi makara canım.hasan abi en eski ve samimi forum arkadaşlarımdan.puanlamış zaten çaktırmadan. :) bu arada hafta sonu ender abi ve tarıkla gezdik.seninde sınavın varmış sanırım.iyi geçmiştir umarım.

Geri