@ErdincAydin78
Arkadaşlar salcano müşteri hizmetlerini aradım, ilkin kaliper jant tellerine sürtüyordu dedim, bana verilen cevap jant teli yanlış takılmış olabilir, bende içerden aldım, artık kalipere jant teli sürtmüyor dedim.Sonra ön frene yüklendiğimde tak tak sesi geliyor dedim, bana balatalar kaçırır dediler, bu da anormal değil dediler, ön ve arka freni birlikte kullanın gibi şeyler söylendi.Sonra arka teker kadroyu tam ortalamıyor dedim, bana lastiğin bir tarafı şişmiştir, lastik janttan bir tarafa kaymıştır gibi şeyler söylendi. Ben iki tekerin akortlarından şüpheliyim, servisi araya sokmadan size göndersem dedim, bana biz fabrikada üretim yapıyoruz, hangi biriyle uğraşacağız dediler, bana illa servise gidin diyor,bende artık fazla uzatmıyım diyerekten servise giderim sonra sizi tekrar ararım dedim, böylece konuşmayı kapattım, genel olarak servise çok güveniyorlar,tabi her servis aynı değildir.Yine de bianchi müşt. hizmetlerinden daha alakalı ve yardımcı olduklarını düşünüyorum.Herkese tekrardan teşekkürler..