Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jant Teli Ölçüsü

Efrahim ÖZCAN

Forum Bağımlısı
Tepki
356
Bisiklet
Trek
Yurtdışından almış olduğum 32 delik Chris King iso ön göbek için yine 26 " Ztr Alpine çember aldım fakat seti oluşturmak için alacağım jant millerinin ölçüsü konusunda tereddüt yaşamaktayım forumda daha önce bu seti oluşturmuş arkadaşlar varsa yardımlarnı bekliyorum.

Scudo
@Samet Şenel

Verdiğiniz linkteki hesaplama aracını kullanmaya çalıştım ama beceremedim galiba.
Yinede tşk edrim.

Bende bunu merak ediyordum, konu açılması iyi olmuş. Parça parça jant seti toplayacağım ama bu tel uzunluğu konusu kafamı karıştırmıştı.

Eğer parça parça set toplayacaksak sırayla nasıl toplamamız gerekli?
-Çemberler
-Göbekler
-Teller ve tel başları

@Muzaffer Yılmaz

Doğrudur. bana göre kullanıma göre değişebilir mesela ben fr/dh ci olsam sizin sıradan giderdim önce çember. ama xc ci olarak önce göbek derdim sonra ona uygun çembere bakardım. Teller ve başları zaten en sonda.:D

ben xc olarak kullanacağım bisikletime hope 2 göbek mavic 719 çember düşünüyorum ancak telleri ne alsam bilmiyorum bi tavsiyeniz var mı ya da bu teller çok mu önemli çok iyi bişey alsak nolur almasak nolur ?

@sadana

Teşekkür ederim ali ama sanırım onun göbekler farklıydı.

@eray akyol

Bence telleri kaliteli almanız oldukça iyi olur.Tellerin kalitesiinin düşük olması ilerde akort problemlerine yol açar.Bu sete DT SWİSS competition teller iyi olur ama tabi ağırlığınız da çok fazla olmamalı.

Geri