Öncelikle herkese merhaba. Konu ile ilgili hiçbir yazı bulamadığım için ve merak ettiğimden ötürü konu açma gereği duydum. Eğer bir yazı varsa benim bulamadığım bana gönderip konuyu kapatabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Sorularım jant ile ilgili. Bisikletin çok önemli bir parçası sayılıyor ancak bunun hakkında hiçbir bilgim yok malesef. Birkaç soruda kafamdaki soru işaretlerini kaldırmayı planlıyorum. Sorularım saçma gelebilir umarım sabredip cevaplayabilirsiniz. Cevaplayan herkese çok çok teşekkür ederim
1) Bir jantın kaliteli olup olmadığını nasıl anlarız?
2) Kaliteli bir jantta bulunması gereken özellikler nelerdir?
3) Herhangi iki isimsiz jantı karşılaştırmaya kalksak neresine bakarak, neye göre karşılaştırabiliriz?
Sorularım jant ile ilgili. Bisikletin çok önemli bir parçası sayılıyor ancak bunun hakkında hiçbir bilgim yok malesef. Birkaç soruda kafamdaki soru işaretlerini kaldırmayı planlıyorum. Sorularım saçma gelebilir umarım sabredip cevaplayabilirsiniz. Cevaplayan herkese çok çok teşekkür ederim
1) Bir jantın kaliteli olup olmadığını nasıl anlarız?
2) Kaliteli bir jantta bulunması gereken özellikler nelerdir?
3) Herhangi iki isimsiz jantı karşılaştırmaya kalksak neresine bakarak, neye göre karşılaştırabiliriz?