Öncelikle merhabalar;
26" dag bisikleti kullaniyorum arkadaslar, son günlerde merdivenlerden atlama, tepe inisi derken biraz sert kullanmaya baslamistim.
Ta ki bugüne kadar;
Sabah günlük antrenmanimi yaparken arka tekerimde bir hareketlilik hissettim ama tekerde ve jantta bisey görünmüyordu.
Vitesi büyütmeye baslayinca tekerimin sol tarafi kadroya sürtmeye basladi.
Ilerde durdum tekeri elimle itip göbek milini taktim ve düzeldi.
Bisiklete bindim pedal attim hemen ilk.pedalda sürtmeye basladi.
Göbek milini çikartirkende bir bosluk hissetmistim durumu düzeltirken.
Daha sonra eve dönmek için yola koyuldum ama bisikletimin agirlik dengesinin yönü degismeye baslayinca arka göbekten TIK-TIK-TIK diye ses gelmeye basladi. Eve gelene kadar bu ses devam etti.
Eve gelip göbek milini çikarmamla bilyeler dökülmeye basladi yere.
Baktim biraz, ilk incelememe göre bilyalar dagilmis jant göbegi kirilmis ve göbek mili egilmis.
Göbek milinin içinden geçtigi parça 2"ye bölünmüs arkadaslar, sizce bu 2 parça kaynakla birbirine tutturulabilirmi?
94735 dosyayı görüntüle
94737 dosyayı görüntüle
94738 dosyayı görüntüle
26" dag bisikleti kullaniyorum arkadaslar, son günlerde merdivenlerden atlama, tepe inisi derken biraz sert kullanmaya baslamistim.
Ta ki bugüne kadar;
Sabah günlük antrenmanimi yaparken arka tekerimde bir hareketlilik hissettim ama tekerde ve jantta bisey görünmüyordu.
Vitesi büyütmeye baslayinca tekerimin sol tarafi kadroya sürtmeye basladi.
Ilerde durdum tekeri elimle itip göbek milini taktim ve düzeldi.
Bisiklete bindim pedal attim hemen ilk.pedalda sürtmeye basladi.
Göbek milini çikartirkende bir bosluk hissetmistim durumu düzeltirken.
Daha sonra eve dönmek için yola koyuldum ama bisikletimin agirlik dengesinin yönü degismeye baslayinca arka göbekten TIK-TIK-TIK diye ses gelmeye basladi. Eve gelene kadar bu ses devam etti.
Eve gelip göbek milini çikarmamla bilyeler dökülmeye basladi yere.
Baktim biraz, ilk incelememe göre bilyalar dagilmis jant göbegi kirilmis ve göbek mili egilmis.
Göbek milinin içinden geçtigi parça 2"ye bölünmüs arkadaslar, sizce bu 2 parça kaynakla birbirine tutturulabilirmi?
94735 dosyayı görüntüle
94737 dosyayı görüntüle
94738 dosyayı görüntüle