Yağız Üçer
Üye
- Tepki
- 0
Konunun yeri tam olarak burası mıydı karar veremedim ama eğer yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.Benim sorunum şu temmuzun ortalarında yani benim üniv. için yaz okulunun sonlarına yakındı Carraro 417almıştım.20gün sonra ilk bakımı ücretsiz yapıcaz dediler ama sınav falan derken gidemedim bende bu hakkı gelince kullanırım dedim.Fakat dün gittiğim servis bu hakkımın geçtiğini söyledi yani artık bakımlarda yada arızalarda para alıcakmış.Şimdi bisikletimin her iki tekerinde de yalpalama var özellikle arka teker çok fazla öyle ki çok yavaş gitmeye çalışıyorum zaten çok sallıyor.Bunun dışında ön freni kullandığımda,dönüşlerde veya hafif çukurlarda fren sürtüyor dengesi bozuluyor elimle düzeltiyorum ama sinir bozucu oluyor.Birde viteslerde ayar bozukluğu var.Ben dediğim gibi ilk bakım hakkımın gittiğini duyunca çok şaşırdım ve sadece bisikletin teker sorununu anlattım.Servisteki arkadaş baktı akor gerekli dedi sadece bir teker için 15tl.imiş bana çok yüksek geldi.Bi tanıdığımı aradım.Çok uzun süredir bisikletle uğraşıyor onun daha tecrübeli olduğunu düşünerek ona danışayım dedim o ise beni başka bir tamirciye yolladı,orada 5tl.ye hal eder dedi servisin dediğine göre başkasının yapması garanti dışında kalmama neden oluyormuş arkadaş salla bişey olmaz dedi ama kafam karıştı sizlerinde yorumunu alayım dedim.Bu arada servisteki arkadaş tek teker mi 15tl. dediğimde 5e de yapanlar var istersen bende yaparım fark etmez ama o zaman yapacaklarımla 15e yapacaklarım aynı değil dedi.Telleri söküp tekrar bağlamaktan falan bahsetti ama şaşkınlıktan pekte dinlemedim.Sizce ne yapmalıyım açıkçası öğrenci olduğum için aradaki 20tl. benim için çok ufak bir para değil.Şimdiden teşekkürler