Scudo Sports

İznik

@Hasip Çehre

aytek,, sabote değil forum cumartesinden beri çalışmıyor gene aynı sorun şişme yapıyor güncelleme yaparken atılan mesajlar gözükmüyor ama geçer ,,,

Scudo
Volkan Abi hoşgeldin. Güzel bir turla merhaba demişsin.

Aytekin, Kudu ve seni bir arada görüp katılamamak koydu valla. Ayaklarınıza sağlık, o rota tam keyif hattıdır.

Katılan herkese sevgiler, uzaklaran selamlar

• Beğen
Tepkiler: Volkan Akboga
Acaba biri güzergahı herhangi bir harita üzerinden gösterebilir mi? Ben bahsedilen köyleri bulamadım da...:)

Şöyle çizilse ve bir resmi konsaydı, acaba tur kadar zor bir şey mi istemiş olurum?

@Salih Dinçer

salih goggle yaz anadolu yakası harita diye ,,ilk siteye tıkla ve bekle hemen gelir harita ,haritayı yürüt ta aşağıya ,,eskihisar topçulara mesafesini gösteren bi çizgi var denizden orayı bul karşısı topçulara ordan karamürsel tarafına doğru yalova değil sahilden yolu takip et,,,
evet hemen topçulardan sağ yan yol tavşanlı girişi ve aşağı doğru sarı yolu takip et ahmediye takip et örencik köyü ,,, örencikten çok dik bi iniş var idi ama kısa ,,,,sarı çizgiyi takip et sermayeci yolu ama sermayeciye girilmiyor,,,ordan mahmudiye köyü ,,,ve aşağı devam orda kestirme yol çakırlıya giden yoldur üreğil köy yolu uzundur ,,,,,,,,,,,çakırlıdan sahile ,,,,,,,,,,,,kaç km bilmiyorum tahminim 55 olabilir yada 40 ,,,,,,,,,,

Sanırım buldum...:)

Çiziyorum, iner inmez üst geçitten İzmit'e gider gibi gidip güneydeki yan yola giriyormuşuz...

http://img97.imageshack.us/img97/1381/pr01v.jpg

salih bu ne biçim harita hiç bişey anlaşılmıyor tam tepeden yap şunu ,,

Geliyor...:)

Ufuktaki kırmızı çizgi Bıçkıdere-ring! Ben böyle izometrik görüntüleri çok seviyorum. Bu arada birşey sormalıyım. Yaklaşık 6 km. sonra sarı toprak yol gibi görünen yol gri asfalt yola dönüyor ve biraz ilerledikten sonra yine değişiyor. Bu yol Kabaklı-Denizçalı köylerini birbirine bağlıyor. Denizçalı'ya daha yakın geçmekteyiz değil mi?

Örencik Köyü'ne az kaldı, Sermayeci'ye de geleyim tam kuş bakışı yayınlayacağım. Gerçi otomatik çizdirme (yol tarifi) de var ama rakımları da not alıyorum. Şu an %3 görünmekte...

Ayağınıza sağlık tam bi performans turu olmuş önümüzdeki aylarda tekrarı olursa katılmak isterim :in:

@Hasan Bahri Toros

hasan selam devamı 30 ekim kartepe rafa kalktı artık kartepe bitmiştir bura daha zor 2656 rakım toplandı, kartepe neki 1640 rakım artık kartepe hikayedir ve hatta uludağda ,şimdi ...aytek in güzergahı volki ile şöyle oldu ,,,
beraber topçulardan hareket ettik ve tavşancıldan girdik ve gölün kuzeyine çıkıldı aytek ve volki orhangazi tarafına yöneldi ve gölü güneyden aldı ben ise 25 km iznik e devam ettim ve iznikte köfteci yusufta buluştuk dönüşü aynı yerden yapınca toplam 2656 rakımı topladık ...isteyen 30 ekimde aytek ile takılır isteyen benle ikiye bölüneceğiz benim güzergah tavşancıldan iznik e gitmek ve dönüşü iznikten gölün kuzeyinden yaparak orhangazi ve yalova ve topçular yapmak tam ring yapacağım ,,,,,,,,

@Hasan Bahri Toros

o.k hasan topiğin güzergahı değişti zati aytek gelir artı ogün geliyor ,,mehmet onur ve soner bahtiyar ve ertan da gelirde volkan çelikten haber yok ,,

@Hasan Bahri Toros
Kesinlikle Hasan, güzergah benim çok hoşuma gitti. Bir de sahayı görmek lazım tabi...:)

Bu arada Kudret Ağabey, mecburen Denizçalı (~6,5 km.) ve İlyasköy'e (~3,5 km.) girmek zorunda kaldım. Her girişimde bir miktar doğuya yöneldim. Bilmiyorum siz bu köylere girmiş miydiniz?

@Kudret Kurtcebe
Ben gölün çevresini dönme taraftarıyım ki bu sanırım +80 km.'ye den geliyor...:)

Teşekkürler...

@Salih Dinçer

salih ortalığı iyice karıştırdın çorba yaptın ne alakası var şimdi ilyasköy artı deniz çalı ,,nerden çıktı oraları ben sana pazar günü çizdiğim kağıdı getiririm bakarsın ben her zaman kağıda yolların krokisini aynen çizerim köy adlarını yazarım yol ayrımlarını dahi çizerim bu pazar o kroki sayesinde kaybolmadım köyde bana adamlar sordu ağbi bu ne diye burda altın varmış dedim orayı arıyorum dedim ,,,

:D :D :D :D

Ben gölün çevresini dönme taraftarıyım ki bu sanırım +80 km.'ye den geliyor...:)

bunun için salih çok çalışacaksın malesef ,,,

@Kudret Kurtcebe
:D :D :D :D

Peki ağabey ama burada da takıldım şimdi Örencik'den sonra dağ yoluna mı girdiniz?

@Salih Dinçer

örencikten sonra bi yol ayrımı var kuzey tevfikiye köyüne gider ama güney yolu sermayeci köyü sapağına çıkar buralarda bi sürü çeşme var ,,,sermayeci köyü yoluna girilmiyor direk diğer yoldan mahmudiye köyüne gidiliyor burada rampalar geliyor ,ve ordan çakırlıya ,,,sonra rampa bitiminde ta gölün kuzeyine kadar sahil yoluna kadar acaip bi iniş var kafa yemece ,,,

:in: :in: :in: :in:

@halil fatih akbaş

değerli forum üyesi arkadaşımız burada bize iyi niyetli olarak bize yazmış........

şimdi bizde keendisine iyi niyetli olarak yazalım....

sevgili arkadaşımız ; bizim yazımızdan İznik e ilk defa gittiğimizi çıkartmışsın bellki ama keşke isimlere dikkatli baksaydın bellki yeni üyesin yada forumu sürekli takip edemiyorsun sana bu tura katılanları kısaca tanıtayım...

Kudret Kurtcebe : Yılların bisikletçisi yaşamının büyük kısmını bisikleti ile geçiriyor....

Volkan Akboğa : Almanyada mtb yarışlarında sürekli poodyum gören yarışçı.

Hasip Çehre : Powered by Aytekin Erzan

@Kudret Kurtcebe

Çavuş....
bana kalırsa bu rotayı kalabalık bi gurupla yapalım tam bir şow olsun....

dediğin gibi iki grup olur isteyen istediği rotayı yapar...hem yolda yemişte bulabiliriz...

beklemeye gerek yok...

Topçular (6,5 km.) Denizçalı (3,5 km.) İlyasköy (4 km.) Örencik (10 km.) Mahmudiye (8 km.) Çakırlı (12 km.) Boyalıca (11 km.) Çakırca (7 km.) İznik

Toplam Gidiş = 74 km.
En Yüksek Rakım = 675 m.
En Yüksek Eğim = %19

(link)

Geri