forumda sorun var
bu ne kardeşim,,,,biz delimiyiz ,,,2660 rakım ve 37 km rampa .....kartepeden daha zor bi etap burası ,alnımızın akı ile çıktık yalnız dönüşte benim durumlar şinanay oldu tabi,,,,
evet aytek e teşekkürler beni bu güzergaha yönlendirdiği için,,,,volkana teşekkür ederim ,,,,
evet sabah aytek ile haydarda buluştuk sadece iki kişiydik,,,
gebzede indik ,,,,,aytek sabah evden çıkmış ama bisikleti evde unutmuş geri dönmüş ,,,,
volki ile topçularda buluştuk volkide spd leri unutmuş ...hayda demedik tabi volkinin altta araba var idi bw bastı gölcüğe gitti,,,,
bir saat sonra geldi biz tam 10.46 da start yaptık,,,,
neyse tavşancıla doğru hücum ettik bismillah daha girişte rampa duvar gibi hayda hücum dedik,,,,,akşamdan ben eskizleri çizmiş idim yolları artı köy adlarını ve çok işime yaradı ,,,,
neyse tabi kankalar koptu biliyordum zati kopacaklarını, ben kendim dedim zati beni dedim bırakacaksınız ,,,,zati kaybolmayacaktım harita cepte ,,,,nitekim elimle bulmuş gibi bütün yolların girişlerini ve köyleri buldum her yol ayrımında baktım kağıda ,,,,,,,,,,,,,
yalnız yolun yarısına gelince vites sistemleri iflas etti bi baktık tel kopmuş idi ,,,,,,diğer tel ise çok incelmiş idi......tabi bunu baştan görmek lazım idi kendime eksi verdim,,,
inişlerde büyük çarka geçemedim ve yavaş indik 2 çarkta, yalnız yol mükemmel tek bi araç yok,,,ormanlar içinde gidiyorsunuz tabi rampalar çabası ,,,,,,,,,,,
rüzgar soldan vurdu 16 km idi...denge kaybettiriyor gibi oluyordu ,,,,,
bazı yerlerde çok dik inişler vardı ,,,,,,,
işin en kötüsü ise beni henüz avlamamıştı yol ayrımlarında kısa duruşları saymazsak 2 saat 10 dakikada gölün kuzey sahil yoluna indim yalnız dehşet göl manzarasını tepeden görünce büyülendim aşağı doğru inerken sanki birazdan göle kanatlanarak uçacaksınız hissini veriyordu ,,,işin en kötüsü oldu evet ,,,,,,,,,,,,
mahmudiyeden inişte virajı aldıktan sonra ikinci çark ile iniyordum hızım 40 km idi,,,,,,birden gidon sola kaydı ve sağ ayağım spd değil idi çevik hareket ile bisikleti topladım frenlere dokundum ,,,,,,,,,,dik bi iniş idi,,,eğer çok hızlı inseydim bu gün aranızda yoktum yardan aşağı kayalıklara uçarak herhalde el fatiha olurduk,,,,,
burda süratli inmemem beni kurtarmıştır,,,,,,,,,,,,gidonun böyle bi anda sola kaymasının nedeni vidaların yalnış yerlere takılması idi,,,,,inerken aşağı yukarı oynayan ve mütemadiyen sola kaçan gidon ile baş etmek durumunda kaldım tabi iyice yavaşladık sahile indiğimde 25 km lik yolu zar zor gittim bu gidon ile ve bi türlü büyük çarka geçmeyen vites sistemi ile ,,,
evet aytek ile volki çok iyi bi zamanda gölün kuzey sahiline ulaştılar ve onlar orhan gazi tarafına yönelmişler idi tahmin etmiştim zati o yöne döneceklerini ve gölü güneyden aldılar ve kan ter içinde iznik e ulaştım olayı anlattım zati ben demiştim arkada kalan sorunları ile boğuşur diye ama bu sorunu hiç beklemiyordum doğrusu,,,
neyse volki sağolsun durumu halleti gidonuda vites sistemlerinide,,,,
evet dönüşe geçildi ben önce orhangazi tarafından gitmeyi düşündüm ama aytek geldiğimiz yolu alalım dedi yani işin zorunu valla başıma gelecekleri kabul ettim ve gittim biliyordum o mahmudiyenin acımasız rampalarını ,ama ikinci acımasız dehşet bi rüzgar idi ,16 kmden daha fazla bi rüzgara maruz kalınca ben tempoyu iyice düşürdüm ama arkadan iki adet ımf eli ile bi anda kanatlandım valla dostlar sağolsun, rüzgar önden duvar, rampa duvar iki adet düşmana karşı iki adet dostum fena halde savaştılar ve beni yukarı ittiler resmen ,onlara gerçekten teşekkür ederim ama dönüş beni aşmış idi
bir kaç duruş soluklanma yine cebelleşmece pes etmeyecektim ,,,,,,,,,,,,, yalnız kendimide zorlayamazdım 3 yerde elimle çıktım ,,,,çünki oldukça dik rampalar idi ,,,,bu güzergahta çalışacak olanlara gerçekten başarılar dilerim, bu güzergah kartepeden bile zordur rakımsal olarak bi günde 2660 ı toplarsınız kartepe ise sadece 1640 rakımdır kartepe rafa kalkabilir ve bu güzergah gündeme gelebilir yalnız benim acaip çalışmam lazım
,,,,,,,,,,,,,,,,topçulara vardığımızda birbirimizi kutladık nede olsa bizler kanka idik bu tur gerçekten bana pahalıya mal oldu ama sevdim o güzergahı çetin bir güzergah ,,,,,
17,9 ve 44,4C derece aralıklarında sıcaklığı olan bir günde max 2656m irtifaya çıkıldı toplamda 2656m irtifa toplandı ki ortalama eğim 5% ve max eğim 19% idi tüm bunlar için 36,97km tırmanıldı turun tamamı 159,91km 129 ortalam 170 max nabızlarda 5672kcal yakılmış.
vay babam vay ben ne yaptım yahu ,,,,,,,,,,,,,,
,,