Scudo Sports

İzmirli Bisikletçiler Organizasyon yapın, Paylaşın, Toplanın; PEDALLAYIN

@Sarper Tuncer tabiki turlarız ben özkanlarda oturuyorum o civarda sürmektense biraz yorulunca osmangazi tarafından dolmuş yolundan çıkmaya başlıyorum yukarı doğru,tabi kondisyon yerlerde buaralar o ayrı ,çalısmaya çalışıyorum öyle diyeyim:))
ama ordan iniş on numara gece yapmamak lazım gerçi orası ayrı

@Sarper Tuncer tabiki turlarız ben özkanlarda oturuyorum o civarda sürmektense biraz yorulunca osmangazi tarafından dolmuş yolundan çıkmaya başlıyorum yukarı doğru,tabi kondisyon yerlerde buaralar o ayrı ,çalısmaya çalışıyorum öyle diyeyim:))
ama ordan iniş on numara gece yapmamak lazım gerçi orası ayrı

Scudo
Arkadaslar merhaba. Evka 4 itfaiyenin orada oturuyorum. Gecen hafta Evka4 - egridere -camici - kayadibi - besyol - besyol- sabuncubeli - ataduragi - bayrakli - osmangazi- evka4 turu yaptim. Osmangazi tarafindan cikma sebebim ise egimin biraz daha katlababilir olmasiydi :) hele camici kayadibi arasi patika yol gorulmeye degerdi. Bisiklete yeni basladigim icin ve kullanimim sadece haftasonu ile sinirli oldugu icin kondisyonum su siralar pek iyi olmasada yokus cikmak patikadan inmekten cok fazla keyif aliyorum. ilk musait zamanda evka4- inciralti turu yapmayi planliyorum.

@İzmirlioğlu bende varyant uzerinden denicem bu hafta evka 4 ü bakalım nefes kalacakmı varyant ve varyantın devamında sol sağ yapıp devam ettiğinde baya dik ve sıkıntılı gözüküyor sen varyantı kullanmadınmı hiç

@cemekan ben bikere merkezden 565 yolunu kullandim orasida rahat gelmisti bana. Varyanti hic kullanmadim. Baska bi arkadasim surekli o yolu kullaniyormus

• Beğen
Tepkiler: cemekan
@İzmirlioğlu@cemekan ben varyantı kullanıyorum ama onun sonrasında 568 in yoluna bağlanıyorum. 4 yol var bitane market falanda var dibinde. oradan devam edip çıkıyorum hemen hemen her gün evime. yokuşun kademeli olması beni rahatlatıyor.

bu arada izmirliğolu sizi gördüm galiba burlarda iniş yaparken. 100. yıl karakolu etrafında.

@İzmirlioğlu SEN 565 deyince aklıma geldi wala sanki o güzargahdaha zor olabilir :)
açıkça kondısyon fazla olmadıgı için toslayıp kalmak ıstemıyom:) 565 ve varyant yolu için ama deneicez almadı alacaz elimize:)

@cemekansizide görmüş olabilirim. üç ay önce falan önümden bir btwin çıkıyordu varyantta bende kardeşimleydim :D

@Sarper Tuncer anladım sen varyanttan sonra okulun onunden çıkmıyorsun tabi düz biraz daha ılıman

@Sarper Tuncer :) keşke 3 ay önce başlasadım antremana şimdi kondısyon sorunu kalmazdı ben 2-3 haftadır sürüyom oralarada
hatta dün gece buz tuttum saat 23 te inişe geçmiştim bacaklarım dondu

Ben ara sıra varyantı kullanıyorum. Korkulacak yokuş yok orada hemde kısa. Zorlanmadan 12x25 ruble ve 53x39 aynakol ile çıkıyorum. hem kondisyon için kısa da olsa bu yolları denemelisiniz. Ayrıca Bu Pazarda Turgutlu tarafından Manisa Mesir Macunu Festivaline gideceğiz Sabah 8 gibi Park Bornova Kipa önünden hareket.

• Beğen
Tepkiler: cemekan
Arkadaşlar sabah Selçuk Yoncaköy taraflarına denize gidiyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar sabah 8:30'da Cumaovası izban da olsunlar.

• Beğen
Tepkiler: bambam84
Yarın balçova - behzat tepe - kavacık - payamlı - güzelbahçe yapıyorum. Eşlik etmek isteyen olursa, daha keyifli olur.

Arkadaşlar selam, Cumartesi yada Pazar gününe şehiriçi bi tur yapalım katılan olur mu?

@yalginmustafa Merhaba

Biz Pazar günü hava yağışlı olmazsa Menderes, Seferihisar, Urla, Üçkuyular turu yapacağız. Katılmak isterseniz bekleriz. Yaklaşık 100-120 km.

Benim bisikletim bTwin 300 elops. Daha yeni başladım bisiklet binmeye. Toplamda 30 km bile yapmadım daha. Bu tur ve bu bisiklet beni yorar diye düşünüyorum aslında.

Bu hafta Pazar günü Salihli yapalım diyoruz. Pazar günü saat 8:30'da Osman Kibar Kavşağında buluşup pedallamaya başlayacağız. Salihli'de kısa bir dinlenme molası ardından Yemek ve ihtiyaç molası verip bir tur atacağız ve tekrar gidonlar İzmir istikametine dönecek. İzmir'de Yol bisikleti olup benzer bir tur arayanları bekleriz.

Arkadaşlar selamlar. Aranıza yeni katıldım ve özellikle işe giderken belli bir mesafeyi(kademeli olarak mesafeyi arttırarak) bisikletle almak istiyorum (manisa-Saruhanlı). Yola bugün işe gelirken dikkat ettim de sol kenarındaki güvenlik alanı sanırım sürücüler araçlarını kaydırırlarsa ses çıkarsın diye tırtıklı. Bu bisikletli için büyük sorun olur mu? Eğer olursa ana yol üzerinde şehirler arası bisiklet sürmek önerileriniz var mıdır.
Bornova da oturuyorum. Yakın gezi güzergahı öneriniz var mıdır? Bisiklete binmeye uzun bir aradan sonra başladığım için kendime pek güveneyimmi onu bile bilmiyorum.
Teşekkürler

Mordoğan Turu
Bakir doğası eşsiz yol manzaraları tertemiz denizi bol oksijen ve iyotu kekik kokuları eşliğinde Karaburun yarımadası üzerinde bulunan ismini 70 çeşit mor çiçeğinden alan MORDOĞAN a çevirdik rotamızı bu hafta. Denizin, yolun, havanın, sıcak çayın, güzel yemeğin tatlı yorgunluğun keyfi paylaşınca daha güzel tüm planlarınızı iptal edin SİZLERİ DE BEKLİYORUZ!

5 Haziran Pazar günü Toplanma yerimiz Fahrettin Altay Meydanı, yani metro son durak. Saat 8 gibi pedallayacağız. Amaç hem erken gidip sıcağa kalmamak, hemde deniz sefasına zaman kalsın. Denize girmeyi düşünen arkadaşlar hazırlıklı gelsinler.

İzmir karsiyaka tarafında bulunan arkadaşlar tur yapmak için arkadasaol ariyorum

Bu gece İzmir de turlamayı düşünüyorum rota belli değil ama Bornova - inciraltı olabilir geç saatlerde trafik boş iken düşünen var mıdır?

Geri