Scudo Sports

İzmirli Bisikletçiler Organizasyon yapın, Paylaşın, Toplanın; PEDALLAYIN

Merhabalar,10 agustos pazar gunu saat 16:00 da turkiye genelinde filistin icin pedal cevirecegiz, kesin bir guzergah yok, benim dusuncem mavisehir'den baslayip inciraltina kadar gitmek yolda katilacaklar bize katilir, ama gelmek isteyenler bu konu altina ve ustteki link'e dusuncelerini yazarsa muhtesem olur, kesin guzergah belirlenir, yeniden iyi bayramlar

Scudo
bu haftasonu yapalımmı birşeyler

Merhaba; bildiğiniz gibi konu kapatıldı arkadaşlar. Filistin için yazmamızı bazı arkadaşlar horladılar. Sanki diğer olayları görmüyormuşuz izlenimine kapılmışlar. Onun için 10 Ağustos'u 17 olarak güncelleyelim ve Dünya Barışı için pedallayalım. Filistinliler, Türkmenler, Uygurlar, Somali ve dünyada dili, dini, ırkı ne olursa olsun işkence gören, öldürülen, soykırıma uğrayan insanlar için sloganımızı belirleyelim. Sadece doğa için değil insan içinde pedal çevirile bileceğini gösterelim. Bu pedallamayı bir yerden bir yere değilde belli bir saatte belirlenen yerde buluşarak yapabiliriz. Alsancak gündoğdu meydanı bana uygun görünüyor ne dersiniz? Sonra grup grup isteyen tura çıkar yada dağılmak isteyen dağılır.

Yarın için gelmek isteyen var ise sığacık'a turluyoruz. Gelmek isteyen iletişime geçebilir

sığacık konaktan yaklaşık 60km. gidiş dönüş hafif rampalı ve ne hikmetse rüzgar hep karşıdan esiyor :D

gidecek arkadaşlar sabah erken çıksın, yada dönüşü geç yapacaksanız aydınlatmalarınızı unutmayın.

ben bucadan bademlere tek başıma gitmiştim oradan tecrübe ettim. (not: tabi bu işler kondisyon meselesi)

Okan MTB lerle mi gideceksiniz, saat kaç gibi, nerden?...

akşamları inciraltı kent ormanında aydınlatma oluyormu?

fener alamadık hala :)

@afidanci66

@Hamit E.

Saat 9 'da küçükyalı mithatpaşa Anadolu teknik lisesinden çıkış yapacağız Turan Babacan ile dönüşün akşam karanlığa kalacağını zannetmiyorum o kadar sıkıntılı bir yol değil ben MTb ile yola çıkacağım ancak lastiklerim 1 tık ince normal mtbden

Bisikletimin vitesleri bozuk olması sebebiyle katılamıyorum ama bir daha ki turunuza katılabilirim.

Edit: Eğer kalabalık gitmek isterseniz. Ege pedalın pazar günü sığacık turu var. Ona katılabilirsiniz. (link)

havalar ne sıcak yav. hiç bişe yapılmıyor

Arkadaşlar her pazar olduğu gibi bu akşamda sahil evleri yapacağız. Bornovadan katılmak isteyen arkadaşlar saat 20:30 gibi bornova-manavkuyu yolu üzerinden katılabilirler. Bu performans değil gezinti niteliğinde olacağı için kask ve aydınlatma zorunluluğu hariç herkese açıktır.

Bornova Merkezden Özkanlar ve Manavkuyu güzergahından Adliye binası yönünde ilerleyip stadyum metro önünden Meslek lisesi önüne dönülecek, demir yoluna gelinip sol yapılacak ve halkapınar metroyolu yakip edilerek Alsancak İskele önüne gelinecek. Sol yapılıp Kordona, bisiklet yoluna çıkılacak. Konak alt geçidi sonrasında ana yola çıkılıp (En düşük 20 km) İle yol alınacaktır. Dönüş başka bir fikir beyan eden olmazsa aynı güzergahtır.
İyi Pedallar.

arkadaşlar yarın (13 eylül) için varmı birşeyler?? yada yapalımmı

kendim yazdım kendim iptal edeyim. yarın mesaim çıktı :(

@Ahmet Fidancı hala tur yapıyor musunz acaba? konuyu geç farkettim gelmek isterim.

Tabii ki. geçen hafta rüzgârlı havaya rağmen kendimizi firenleyemwdik ve arkadaşımızın biri bileğini kırdı benim ki de çıktı. Ama tabi bu bizi kesmez. Bu hafta sonu malum nedenden dolayı istirahatteyiz. Ama eryeledigimiz urla turu için şimdiden davet ediyorum seni ve diğer arkadaşları. Cumartesi sabahı 8 gibi bornova ozkanlardan Osmangazi tarafına geçiş güzergahında ki opet yanında buluşup alsancak tarafından bisiklet yoluna gireceğiz ve bu güzergahta arkadaşların katılımları ile urlaya doğru pedallayacagiz. Katılmak isteyen arkadaşlar buraya yazabilir yada pazar sabahı 05454545222 numaradan bekledikleri yeri bize iletirlerse katılmalarını sağlayacağız.

• Beğen
Tepkiler: hakankut
@Ahmet Fidancı
Bende katılabilirim. cuma günü kesin netleşebilir. birde tur detaylarını verebilirmisiniz. (süre mola ort. hız v.s. )

Arkadaşlar sezon yeni başlıyor. Dolayısıyla yağ bağladık :) hadi 30 40 deneyeceğiz tabii ama 20 de az olur, gülerler halimize :(
İzmir içi güzergahımız belirli. Biz grup gibi değil arkadaş gibi yol almayı seviyoruz. En hızlıyı en öne en yavaşı en arkaya kesinlikle bırakmıyoruz. Mola kararını grup verir, şahıs değil. Ha öyle bir manzara denk gelir ki hemen durur fotoğrafla belgelerim. Ama grup devam eder geri yetişirim. Bu her arkadaş için gerekli. Ortalama 30 a yakın bir hız olur diye düşünüyorum. Bu Cumartesi hava şartları uygun olursa sabah pedallıyoruz. Güzergahta istediğiniz yerden katılabilirsiniz. Yaş, ırk, bay bayan sınırlamamız yoktur ama elektrikli bisikletliler gelmesin :)

Bu arada çıkık bilekten sargıyı sökemez sem de yine yoldayım. Şimdiden antrenmana başladım (Parkta)

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
Geri