Scudo Sports

İzmirli Bisikletçiler Organizasyon yapın, Paylaşın, Toplanın; PEDALLAYIN

Scudo
Urla sahilde iskele çay ocağında Onur'un bak il ekmeğini yiyoruz.

Dosyalar

• 14233048041391537241586.jpg
    14233048041391537241586.jpg
    124,8 KB · Okunma: 59
Arkadaşlar Selamlar, bende izmirde çok uzun zamandır bisiklet biniyorum. biraz havaların ısınmasını beklıyordum malum izmir insanı sıcağı sever :) Mart ortasında ben de yeni sezonu açıyorum. ÖZellikle dağ etapları yapmayı düşünürseniz katılım sağlayabilirim.

Haftasonlari ozellikle pazar gunleri performans odakli rotalar var ise benide bilgilendiriseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Pazar günü Selçuktayız. Selçuk Bisiklet Grubunun açılışını kaçırmamak için Pazar günü Selçuk için pedal çevireceğiz.Gidiş için Cumaovasına kadar İzban kullanacağız. Son sefer 9 da. Gaziemir'den katılacak arkadaşları da hesaplayıp önceden binerseniz grup olarak gideriz. Facebook/şeytanicadı sayfamızdan tur için düzenlenen etkinliklerimizi takip edebilirsiniz.
@İlkay Erkılınçoğlu, @hakankut @sarper tuncer @Berk Ilgar @Hamit E.okan demirkaya @Sencer KAN @Berk Ilgar@alpess @okan demirkaya @K.Burak

Göztepe, Güzelyalı, Balçova, Konak, Üçyol, Hatay civarı arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Teyfik Çölgeçen
Ben gürçeşme tarafındayım hafta içi akşamları veya hafta sonları kamplı turlar yapabiliriz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Biltekin
Ben bucada oturuyorum vardiye usulü çalışıyorum inşallah bir turunuza katılma imkanım olur

Dosyalar

• Screenshot_2015-02-07-00-18-25.png
    Screenshot_2015-02-07-00-18-25.png
    47 KB · Okunma: 26
Yeni etkinlik oluşturuldu takip edin.
(link)

Merhabalar ben Anıl daha acemiyim ve en son bir kaç yıl önce bisiklete bindim ama yeni bir bisiklet alıp ben de turlara katılmak isterim gaziemirde oturuyorum bir de bisiklet önerisi verirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler

Merhabalar. Ben Güzelyalı'da oturuyorum, eğer akşam saat 18.00-18.30 sonrasında bir etkinlik olursa Konak-Güzelbahçe arası gibi katılmak isterim. Ben bisikleti aktif olarak kullanmaya daha yeni başladım ve tadını çıkarmak istiyorum, organizasyonlardan nasıl haberdar oluruz bir bilen yol gösterir ise sevinirim.

Facebook şeytan icadı grubunu takip edin. Yarın piknik turumuz var. Değirmendere selalesine. Gelmek isteyen arkadaşlar faceden yada 05454545222 numaradan bilgi alabilirler.

Bu haftasonu birşeyler varmı arkadaşlar yada 23 nisan perşembe günü ? ben perşembe günü yada pazar günü ufak bir tur planlıyorum gün rota katılacak arkadaşlarla kararlaştırılabilir ne dersiniz ?

Persembe ruzgarli bir hava var arkadaslar

@Sarper Tuncer sosyal medya kullanmıyorum o yüzden direkt buradan yazmak istedim, sahil kenarlarındansa bucadan kaynaklar yönündeki kırıklar falan diğer köylere doğru gitmek istiyorum hem dağ yolları falan güzel bir tur olabilir hemde orman içi çok rüzgar almaz diye düşündüm sizin dediğinizin üzerine @Hamit E.

dün gece bende atatürk mahallesine sürdüm baya baya zor oldu yokuslar hatta evkaya çıkmadım döndüm artık rüzgar berbattı

@Yiğit Kirazpınar nedense bende düzyolda gitmek yerine yokuşa daha çok gidiyorum rahat batıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@cemekan düz yollarda hoş arada ama yokuş tırmanmanın zevki ayrı oluyor hadi şu son düzlük hadi bu son tırmanış derken insan daha bir motive oluyor daha bir zevk alıyor hele birde orman yollarında patikalar falan bulursam değme keyfime :D cycleroute dan planlıycam akşama paylaşıcam katılmak isteyen arkadaşları beklerim

@cemekan
atatürk mahallesinde oturduğum için her gün çıktığım yer :D bir gün beraber de turlarız isterseniz bu çevredeyseniz :)@Yiğit Kirazpınar yiğit kardeşim bak yukarda ahmet fidencı face grubunun yöneticilerinden falan sanırm genelde onlar düzenliyor, istersen ona bir telefonla ulaş.

@Sarper Tuncer ben bucakoop tayım uygun olduğunuz bir gün turlayalım tabiki dağ bayır gidelim biraz:D @Ahmet Fidancı ile az önce konuştum cumartesi günü 30 kişilik bir grup urlaya doğru gidicekmiş onlara katılıcam:)

• Beğen
Tepkiler: cemekan
Geri