Scudo Sports

İzmir'den Bodrum'a 580 Km Sevgi(!) ile Pedallıyoruz. [15 Nisan-24 Nisan]

Sizi tebrik ederim arkadaşlar. Bende kız arkadaşımla böyle bir tur planlıyorum yer şuan belli değil fakat bi 10 günlük yaklaşık kamplı bir tur. Kazasız belasız bitirmeniz dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
Scudo
Sevgili Çağdaş. Seni zevkle ve gıpta ile takip ediyorum. Yol boyunca karşılaştığın çarpıklıları, rantları, insan yaşamına verilen özensizliği gelecek kuşaklara ders olması açısından paylaşmanı rica ediyorum.
Allah kaza bela vermesin.

"SON GÜN YAZISI" (SIĞACIK-KUŞADASI)(87KM)

"Bitişin değil, yeni başlangıçların olması umuduyla..."

IMG_20160421_205300.jpg

Bu fotoğrafı Sığacık - Kuşadası yolunda çektik. Ağzımızı kapatmamızın nedeni; yoğun şekilde esen rüzgar... Termometre 25 dereceleri gösterdiği halde biz üşüdük... Dün akşam saatlerinde çadırda uyuduğumuz sırada başlayan şiddetli lodos çadırımızı resmen başımıza yıktı... Neredeyse bütün gece uykusuz kalarak çadırın rüzgarla savaşında; çadır saflarında mücadele verdik. Ağır yaralar aldık ama yenmesini bildik ve sabaha sağ sağlim ulaştık Şuan da Kuşadası'nda bir yere yerleştik. Planlarımız ve rotamız tamamen değişti... Dün akşam afiyetle yediğimiz şiddetli lodos bizi üşüterek halsiz düşürdü... Üstüne üstlük Yeliz'in ayak diz kapağında oluşan yoğun ağrıların geçmemesi nedeniyle turumuzu ileride yapacağımız sağlıklı yolculukları düşünerek Kuşadası'nda sonlandırmaya karar verdik. 7 gün boyunca İzmir-Urla-Karaburun-Alaçatı-Çeşme-Seferihisar-Sığacık ve Kuşadası'nda pedalladık. 400 km'ye yakın yol yaptık ve biz çok keyif aldık... Çok zorluk çektik, çok zorluk çekenler gördük(!), şahit olduk, duygulandık, yokuşlardan çıkarken aklımıza binbir kötü düşünce geldi ama yokuşlardan inerken sevinç naraları atarak sesimizin yankılanmasını dinledik... Bol bol konserve yedik, az para harcamaya çalıştık, çok gözlemledik, çok dinledik, az kendimizden bahsettik... Hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını, güllük gülistanlık yolculukların gerçeği yansıtmadığını; yolculukta yaşadığımız sorunları çözümlerken anladık... Anlatacağız deneyimlediklerimizi, anlatacağız 9 yaşından beri sokaklarda yaşayan güzel insanın hikayesini... Yoksulluğunu diken gibi anlatırken bizlere; birlikte içtiğimiz şekerli türk kahvesinin ne kadar da acı geldiğini... Deneyimleyerek öğrenmeye devam edeceğiz. Deneyimledikçe de paylaşmaya.

Sağlıcakla kalın...

Bizi sosyal medyadan takip etmek isteyenler linkler aşağıda;

FACEBOOK: (link)

INSTAGRAM: (link)

süpersiniz dostlar umarım birgün yolunuz bu taraflara düşer :) yeni turları sabırısızlıkla bekliyor olacağım. sevgiyle kalın @cagdascaneroglu

@cagdascaneroglu bu 400 km sizi nerelere götürecek acaba merak ediyorum, yola düştünüz bir kere, artık bu yolun sonu neresi olur hep birlikte göreceğiz. Hadi bakalım geçmiş olsun diyelim, nice sağlıklı, sıhhatli, kazasız, belasız turlara, sağlıcakla.

@cagdascaneroglu turunuzu erken bitirmek zorunda kalmanıza üzüldüm. Ancak katettiğiniz 400 km de çok büyük bir başarı. Sağlık ve güvenlik her şeyden önemli. Zannediyorum bu turun size en büyük öğretisi bu oldu. Bir sonraki turunuzda araya farklı rota sokmadan rahatça İzmir - Bodrum yaparsınız. Her zaman takipteyiz... Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@tolgaizgur @ÖmerMurat @ziyainal @hilmicekic @Tugay Sonsuz Sert Yazdığınız her bir güzel dilek, yorum ve öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten çok keyifli ve öğretici bir yolculuk oldu. Bu sabah itibariyle Kuşadası'ndan Antalya'ya geldik. Eve girdik ve aklımız hala yollarda kaldı... Duygulandık, nasıl geçtiğini anlamadık. O kadar çok anı ve hatıra biriktirdik ki kısacık 1 haftada... Daha nice turlar yapacağız diye kendimize söz verdik. Tabi kondisyonu daha da arttırarak Hayat kısa; geçen zaman değil, ömürdür demişler... Ömrümüzü hepimiz dilediğimiz gibi geçirir ve çok güzel deneyim, tecrübe ve anılar biriktiririz umarım... Başka tur yazılarında görüşmek dileğiyle

@Morningstar @MuhasebeAnkara @Lovless @h.erarslan86 @Ahmet Can Yakışır

@cagdascaneroglu cok zorlamamak gerekir sonucta amac zevk almak. Eger iskenceye donusecekse devam etmenin anlami yok.

Her karesiyle muhteşem. Sizin yaşlarınıza geri dönmek isterdim ama yaş falan dinlemeyip ben de bu ve benzeri turları ömrümün sonuna kadar kovalayacağım. Sağlığım da elverdiğince...

• Beğen
Tepkiler: MuhasebeAnkara
Geri