Scudo Sports

İzmir'de Carraro Sportif 222 bisikletimiz çalındı.

aygrl

Üye
Tepki
0
İsim
Ayşe
Bisiklet
Carraro
28.03.2018 çarşamba saat:10.00 ile 30.03.2018 saat 09.00 saatleri arasında İzmir Karataş da kilitli olan bisikletimiz çalınmıştır. Çalınan bisikletimiz gri renk carraro sportif 222 modeldir.

Scudo
20180401_122220.jpg

Çalınan gri cararo sportive 222 model bisşkletimiz

Bu gibi durumlarda genelde 2. el ilanlara ve bit pazarlarına bakılmasını öneriyorlar. Bir şansınızı deneyin. Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: aygrl
Gecmis olsun. Donse de donmese de.

• Beğen
Geçmiş olsun. Çalan suçlu evet Allah belasını versin. Fakat kilide güvenip apartman boşluğunda vs bir yere bırakıp gitmekte büyük bir hata!

Gecmis olsun, umarim en kisa surede bulunur.

• Beğen
bu gibi durumlar çok oluyor bisiklet diyip geçmeyin ben ardahan satılıp istanbula gelen çalıntı bisiklet bilirim yani bisiklet şehirler arası bile dolaşabiliyor istanbulda da bu konuyu yayacağım umarım bulunur.

• Beğen
geçmiş olsun izmir bit pazarında yada manisadan çıkar o bisiklet

• Beğen
Geçmiş olsun..Sahibinden,letgo gibi sitelere bir bakın..Polise de başvurun..

Polise kesinlikle başvurun, benim önceki bisikletim çalındıktan çok sonra gidip polise öylesine sordum "Neden çalınır çalınmaz gelmedin, bulunurdu." demişlerdi.

Bu arada kendimde çok küçükken apartmanda bağlı bisikletimin anahtarını kaybedince sanayiden bir ustayla beraber kilidi basit bir aparatla kesmiştik 10 saniye sürmemişti. Bir başka örnek; bir yakınımız kafede otururken, oturduğu sandalyesinin arkasına bağlamadan koyduğu bisiklet çalınmıştı. Adam arkasını döndüğünde bisiklet buharlaşmıştı. Demem o ki (herkesinde yazdığı gibi) bisikleti zaten suçlu olacak kişi çalar, siz tedbir almak zorundasınız, hemde çok üst düzey tedbir. Bu derece tedbir almak zorunda olmayı malesef üzülerek söylüyorum ama gerçekler.

Birde olduki bisiklet bulundu veya başka bisikletle yolunuza devam edeceksiniz, bu üst düzey tedbir konusunda elalemin baskısı altında kalmayın. Kastettiğim ne, şu; özellikle esnaflar "Yok beee burda kim napacak, bağla çıkar onlamı uğraşacan", "Yav 5 dk ya 5 dk, koy şuraya bitsin gitsin" gibi laflar çok ediyorlar, aldırmayın. Bir dükkana girip birşey sorup çıkmak için bile bisikletimi kitliyorum şahsen. Bunlarda tecrübe oluyor insanlara işte. Umarım "Geçmiş olsun" sözüne çok muhtaç kalmadan bisikletinizi bulursunuz, şimdilik geçmiş olsun.

• Beğen
geçmiş olsun. Benim de Kross marka bisikletim 25 ağustos'ta dairemin önünden 3 üncü kattan çaldılar. Polise haber verim inşallah bulurum, içim yanıyor.

Geri