Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Okan A

aynen katılıyorum,iki bisikleti olan ve her yere bisikleti ile inatla gitmeye devam eden ben, 2008 yılından beri bu linkteki işlerin neden yapılmadığını merak ediyorum. bu kent planlama uzmanına bu linkteki işleride sorabilirmisiniz,teşekkürler. link burada: (link)

Pazar sabahı Narlıdere - Alsancak arasında gidip geldim, toplam 43 kilometre.
Üçkuyular vapur iskelesinden sonra yeni yapılan bisiklet yolu hariç eski sahil yolunda sürekli olarak bileklere darbe geliyor, sözde bisiklet yolu.
Ben MTB kullanmama ve 2.0 lastik olmasına rağmen rahatsız oldum.
Amortisor olmayan bir bisikletle düşünemiyorum, nasıl bir bisiklet yolu yaptılar anlamak mümkün değil, çoğu insan asfaltı tercih ediyor bu yüzden, daha tehlikeli bir yoldan gidiyor.

Uygulamaların biraz yüzeysel kaldığını düşünüyorum, umarım ilerde yolların kalitesi düzelir ve ağ genişler.

Selam. Ben de Narlıdere de oturuyorum. Salcano şehir bisikleti kullanıyorum. Bisiklet sevdalısı arkadaşlarla tanışayı, turlara katılmayı çok isterim.

Merhaba,bende Ödemiş-Ovakentte oturuyorum Ödemişte bende başka varmı bisiklet süren _?

Çarşamba akşamları (kış saatine göre 20:00'de, yaz saatine göre 20:30'da) Özkanlar Tansaş yanındaki Cumhuriyet Parkı'ndan hareket ediyoruz, güzergaha göre farklı noktalardan katılım alabiliyoruz. Uzaklardan gelenler de arabası ile gelip tekrar dönüyor bekleriz :)

Merhabalar. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Fotoğraf bölümünde okuyorum. Okula teslim etmem gereken bir proje var. Bisiklet kullanıcısı profili çıkaracak tipolojik bir çalışma olacak.

Bugün ve yarın (Cumartesi-Pazar) Tarihi Havagazı Fabrikasına gelip bisikletiniz önünüzde duracak şekilde poz verirseniz çok memnun olurum. 2 dakika sürecek bi iş. Geçerken uğrasanız yeter :)

Dağ, yol, şehir, tur, fixed gear farketmeden her türlü bisiklet kullanıcısı gelebilir. Hatta yoksa Bisim'le bile gelebilirsiniz.

Fotoğrafların hepsi aynı mekanda aynı koşullarda çekilmesi gerekiyor. Profilimdeki fotoğraf olursa yollayım diyen arkadaşlarım olduğu için belirtmek istedim.

Teşekkürler :)

ben gelebilirim yalnız bisiklet kıyafetim olmadığı için günlük kıyafet li olarak gelebilirim. Şu şekilde :) isterseniz numaram 05073094283 whatsapp tan yazabilirsiniz.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10688169_10204442434333565_9217514746747777089_o.jpg

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Yazmayı unutmuşum, kıyafet kısıtlaması yok tabii, nasıl kullanıyorsanız o şekilde gelebilirsiniz :)

Manavkuyu tansaş'a yakın panda bisiklet var. Servisini tavsiye ederim.

Hocam geçen sene dağ bisikleti almak için seda ve doruğu aradım .O zaman bir ticari ilişkilerinin olduğunu bilmiyordum. Neyse telefonda aldığım fiyat ve mağazalara gittiğimde aldığım fiyatları arasında 50 tl ye yakın fark vardı hem de o güne ( aradığım güne ) göre dolar kurunun düşük olduğu bir zamanda. Seda bisiklete bu durumu anlattığımda inandıramadım, telefonda söyledikleri fiyatın kesinlikle arkasında durmadılar. Neyse oradan çıkıp Doruk Bisiklete gittim. Serdar Abi çok sağolsun bana elinden geldiğince yardımcı oldu ve mağduriyetten hem benim hem Doruk bisikletin az zarar görmesini sağladı. Bu iyi niyetin karşılığında da malzeme alacağımda ya da birisi bisikletçi önerisi sorduğunda İzmirde Doruk diyorum.

Bunlar dışında Delta, Bisiklet evi ve Parkur un müşteriyle ilgisi alakası gerçekten iyi. Diğerlerinde tamir durumu olmadı ama parkur bisikletten tamir konusunda memnuniyetimi bildirmek isterim.

bana ne kadar çok uzakta olsa da güzelbahçe de olan online satış yapan bisiklet.com gerçekten iyi bence :)
onur bey oldukça ilgileniyor ve bilgili bu konu da ben bisikleti alırken bakıma gelen biriyle oldukça ilgiliydiler

• Beğen
Tepkiler: Tunafish ve aso2
Bilmiyorum yazan olur mu konu baya eski de kalmış ama ;

böyle fazla zor olmayan dağ parkuru izmirde yer farketmeksizin kız arkadaşımla falan gidebileceğimiz yerleri önebilir misiniz?ya da bir gün hep birlikte çıkabilir :)

şehir olmadan güzel manzaraların olacağı ya da köylerin :)

Standart olarak Karşıyaka-Bostanlı-Sasalıya kadar giden bir yol var. Performansınıza göre mesafeyi ayarlarsınız.

@D.Mustafa
evet evet o standart yolu haftasonları kullanıyoruz tansaş bisikletçileri ile :) çiğli de oturuyorum bende yanlış yazmışım düzelttim onu da dağ koşulunda orta zorlukta parkurlar desem daha doğru olacak

• Beğen
Tepkiler: D.Mustafa
Merhaba. Karşıyaka'dayım ve fırsat buldukça turlara katılmaya çalışıyorum. Selamlar.

@S. Onur
şu finaller bir bitsin tekrar gelicem çarşamba akşamına :) bornova ve çevresindeki herkese tavsiye ederim.

Merhaba,Güzelyalı tarafında oturuyorum.Yeni başladım sayılır Scott Ransom LTD kullanıyorum...Enduro-Cross yapan arkadaşlar gün ve saat belirtirlerse bende katılmak isterim

Geri