Scudo Sports

İzmir

Merhaba :) Hergun işe bisikletle gelen biriyim, küçükyalı-zeytinalanı 27km. Boş zamanlarımda küçükyalı-urla turu yapıyorum tek başıma, çevremde uzun süre pedallayabilecek biri yok :) Aklımda bostanlı-sasalı turu yapmak var fakat bisiklet yolunun durumunu bilmediğim için tek başıma çıkmıyorum. Toplanıp bostanlı-sasalı yapabiliriz diye düşünüyorum.

Scudo
izmirde bisikletle hafta sonları şehir-içi dışı tırlar yapıyorum kendimce (50-60 km), bostanlıda oturuyorum , ege üni'deyim . benim gibi arkadaşlar buluyor mu? :) izmirde 2. senem . herkese güzel pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Yiğit Varlık

Hafta sonu Ege'nin önünden geçiyoruz gittiğiniz yerler varsa peşinizden geliriz :)

haftasonu işim olursa gidiyorum okula genelde güzel yerleri gezmek istiyorum :) eğer anlaşırsak ayarlayıp bi yere gidelim isterseniz . kaç kişisiniz? nereleri geziyosunuz?

ben de bostanlıdayım , şimdilik 50 km civarı zaman buldukça sasalı veya şehir içi geziyorum.mosso smd acera hybrid kullanıyorum. benim de uzun sürecek bi tanıdığım yok. memnun olurum eğer bi organizasyon olursa.

Hafta sonu Ege pedalın turları oluyor onları katılabilirsiniz. Ben ve arkadaşlarım vaktimiz olursa onlara takılıyoruz veya kendimiz turluyoruz. Eğer vaktimiz olursa, tura gidersek sizi de çağırabilirim.

Merhaba hoşgeldiniz

İzmir'de bisikletçiler olarak çoğalıyoruz,bunun yanı sıra,trafiğe dikkat edelim,özellikle dolmuş ve taksicilere..

@Yiğit Varlık

Genelde Bostanlı'ya doğru gidiyoruz yada Bornova'ya yeterli mühimmatınız var ise yolda gitmek için (kask. vs.) bir-iki kişi gezebiliriz...

Ama tempo tutulur mu onu bilemem :)

yeterli mühimmatım var tabiki, bu işi ciddiye alıyorum, emniyet çok önemli. ben uzun süredir spor yapıyorum sayılır , bu aralar koşu-bisiklet antrenmanlarını yoğunlaştırıyorum :) beni çağırabilirsiniz memnun olurum , özellikle haftasonları... benim aklımda ilerde kuşadası yapıp 1 gün kalıp dönmek tarzı şeyler var :)

@Yiğit Varlık

ebite üye ol bütün turlara katıl, yeterince gezersin.

Ebite üye oldum ama daha başlamadı turlar ve sanırım bikaç hafta daha alacak. aynı zamanda istediğim kadar verimli geçecek mi fikrim yok ama katılacağım tabiki de oldukça. en son çanakkale gezisi varmış onu da düşünüyorum.

selamlar
ben ejder yarın carraro crx 900 üme kavuşacağım kendime bayram hediyesi aldım :)
dedebaşı mahallesindeyim.biraz kondisyondan sonra her yol asfalt :alkis:

merhablar ben ayşe izmirdeyim ve zaman zaman ilçelere gidiyoruz ,
çeşitli aktivitelere de katılmak isterim.

Bornova Kızılay Mahallesinden Ahmet ;
Carraro Valles 940 ve KTM Tyron sahibiyim. Yol bisikleti olan arkadaşlar özelden mesaj yollarsa haberleşir turlarız.

merhaba arkadaşlar ismim tamer aranıza yeni katıldım forumdaki bütün arkadaşlara selamlar...

merhaba hoşgeldiniz..

İzmir burada çok güzel..bir gün beraber pedallamak dileğiyle..

Geri