Scudo Sports

İzmir

Scudo
kaynaklar tarafına gitmek istiyorum bende eger niyeti olan varsa beraber grup olarak gitmek isterim.

onu da doğru dediniz köpeksiz köy mü olur :)
Mert biz 3 kişiyiz beraber ayarlayalım ben de kaynaklara gitmek istiyorum. Her hafta sonu otobanda görüyorum bisikletleri demek rota orasıymış çözdüm işi

Merhabalar
Çalıştığım için sabahları 06:30 gibi kalkıp bisiklete binmeyi seven biraz da tempo yapan birisiyim. Bostanlıda oturuyorum. Varsa böyle bisiklete binelim 2 saat antreman veya tur yapalım diyen herkesi bekliyorum. Cannondale yol bisikleti kullanıyorum. Ama rüzgarlar yalnız çekilmiyor :)

http://www.mebpersonel.com/images/haberler/karsiyakaya-pelikan-heykelleri-dikildi.jpg
Antrenman için sıklıkla kullandığım bir güzergahtır sasalı tarafı yarın sabah yine orada olacağım saat 07.30 gibi bostanlı bisiklet yolu girişinde bulunan pelikan heykelinde olurum orada olursanız yolun kalan kısmını birlikte tamamlayabiliriz

Çarşamba sabah 07 ye ne dersiniz. 2 saat zamanım olacak

Yarınki programım paylaştığım gibidir çarşamba sabahı için durumu salı akşamı bildiririm

Yarın sabahtan halletmem gereken işlerim var o nedenle sabahtan çıkamayacağım ancak perşembe müsaitim
ayrıntılar için ararım

merhabalar
ismim Taner karabağlar/eserkente oturuyorum yaş 19 uzun süredir severek bisiklet sürmeme rağmen daha yeni yeni tura çıkmaya başladım inş bugünde yeni bisikletim gelicek astro 212

Selam , Karşıyaka Girne Bulvarı'nda oturuyorum . Yeni yeni bisiklet sevdam nüksetti , bisan ihlas bisikletim var . Eşşek ölüsü olanlardan :) Gece 1 - 2 gibi genelde bostanlı bisiklet yoluna çıkıyorum . Henüz ışıklandırmam olmadığı için Tay Park'ın ilerisini göremedim . Şimdilik 4-5 km kastım kendimi , daha fazlasını göreceğim umarım . ;)

Selamlar, Zeytinalan'dan Atahan yaş 25

izmir'de bu işi yapan çok fazla ben konyada okudum konyada çok sanırdım ama izmir daha fazlaymış. bir haftaya kadar izmire gelecem ve yedek parça lazım hazır gelmişken istediklerimi bulabilsem keşke :) parça satmak isteyenler benle iletişime geçebilirler...

merhaba, manisa merkezden ömer, izmire arada gidip geliyorum, 6 sene izmirde üni okudum, şimdi manisadayım

Mrb lar..
UMUT ben ,Bornova - Yeşilova dan aranıza katılmaktayım. 2 ay önce KTM Life Motion 28' jant tur bisikleti aldım.Şuan 10+10=20 km ev iş yapıyorum fırsat buluncada turlara katılmayı düşünüyorum.27 yaşındayım 115 kg idim 195cm boy,2 ay da 104kg yu gördüm.. :)

Merhaba,
Ben Ahmet; 32 yaşındayım çocukluğumdan beri kesintisiz bisiklet kullanıyor olmama rağmen bu çevreden pek arkadaş edinmedim, yoğun bir iş temposunda çalıştıgım için bisiklet kullanıcıları ile sosyalleşme fırsatım olmuyor, çoğunlukla solo kullanıcı olarak devam ediyorum. Salcano Astro 270 SV MTB kullanıcısıyım, ilerleyen günlerde yol bisikleti tavsiyesine ihtiyacım olacak.

Geri