Scudo Sports

İzmir

evet yanıt biraz geç oldu ama bu sabahı kast etmiştim bir aksi durum olmadıkça her hafta çıkıyorlar müsait oldukça bende katılıyorum görüşmek dileğiyle

Scudo
Ben de bir hafta sonu (veya hafta içi, çok farketmez) bu gruba katilmak isterim. Sabah 8:00'de yola çıkmak çok sorun olmasa da sabah 8:00 çıkışını iyi bir kahvaltı sonrası yapmak biraz zor benim için. Hafta içleri akşam serinliğinde yollara düşen grup var mıdır?

Merhaba arkadaşlar ben Karşıyaka'dan Onur 22 yaşındayım bisikletimi 2 gün önce aldım (Kron XC 250 Disk Fren) 2 gündür Karşıyaka'dan Bostanlı pazarına kadar sürüş yapıyorum. :)

Aranızda olmaktan mutluluk duydum hepinize kazasız pedallar. :)

Bisiklet Forum ailesine hoşgeldin kardeşim.Tanıştıkça paylaştıkça daha da keyif alacağına eminim.KsK ' ya selamlar...

@erendiz çetiner

Teşekkürler, hoş bulduk. :)

yol bısıkletı mı yoksa,mtb mı
bende karsıyakadan mavısehır sonu yapıyorum. eger yol bısıkletcıysenız bulusabılırz.

hoşgeldin bisikletin hayırlı olsun.

bol pedallar

persembe aksam ustunden yol bısıkletı ıle bır tur duzenlesek nasıl olur arkadaslar.
kemalpasa yolu bıraz daha guzel dıger yollara nazaran daha duzgun....

@Karşıyakalı1912

Bisikletim MTB.

@Ahsen Okyay
Hoş bulduk, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar
Adım Onur Karşıyaka'da oturuyorum 22 yaşındayım şimdilik çalışmıyorum bisikletim Kron XC 250 Disk Fren

@Özgür BOZKURT

yok hocam, dağ bisikleti aldım başlangıç olarak ama yol için yaz sonunu bekliyorum bundan keyif alayım bir :)

merhaba oksal ıyı geceler.

ben saper ksk oturuyorum. 1 ay önce 2. el yol bisikleti aldım ve 2 gunde bır aksamları genelde ana yollarda suruyorum.

benım hafta sonları bazen uygn oluyorum cıkıyorum.
Bazende işim geregı gruplara katılamıyorum
ama hala daha ksk bır yol bisikleti grubuna katılamadım.

bu konuda bırseyler yapmak ıstıyorum.sızden de yardım beklıyorum.

merhaba arkadaşlar.

ismim selçuk. bayraklı, alparslan mahallesinde oturuyorum. elektronik teknikeriyim. iki hafta önce aldığım carraro spark modeli bisikletimle aranıza katıldım... herkese iyi günler :)

arkadaşlar bende katılırım ama daha 2 hafta oldu bisikletimi alalı, çok uzun yol gidebilirmiyim denemem lazım. akşamları tek başıma 10-15 km arası yol yapıyorum haftanın 2 gününde. bayraklı alparslanda oturuyorum. cumartesi sabah namazından sonra erkenden inciraltına gidip gelmeyi planlıyorum. ilk 15 km üzeri denemem olacak. böyle etkinlikler olursa katılabilirim. :)

Şu İzmir deki etkinliklere bende katılmak istiyorum fakat biraz güvensiz kullanıyorum bisikleti güvensiz derken kask, eldiven ve aydınlatma kullanmıyorum onlar için sorun olur mu acaba. :)

@-OnuR-

Isterseniz kullanmayin ama tur esnasında sürekli sorarlar "Kaskın nerede ? Aydınlatman niye yok ? Eldiven kullanmıyor musun ?" gibi gibi :)

@Oksal Özdöl

Alkolikleri unutmuşsun ... Oksal kaptan . Birde karı kız muhabbetine katılan var o turlara . Onlara ne demeli . (Kusura bakmayın , bu düşünceyi anlatacak daha kibar bir ifade yok )

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Allahın bildiğini ben neden dile getirmeyeyim :) Bu arada Foçadaysanız pedallayalım ...

tecrübelerinizden istifade ettim yoksa bende gidecektim onların aralarına. amacı sadce bisiklet sporu olan bir topluluk olurşturmak isterdim ve bende aralarında bulunmak isterim...

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Geri