Scudo Sports

İzmir

benim de bu cam kırıkları yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. özellikle şu yeşil renkli soda şişelerine gıcığım. :) sanırım en iyisi asfalttan gitmek.

Scudo
@MuratHan

Havası ne açıdan müsait değil?

@Oksal Özdöl

Şu yaşıma kadar ne havanın soğuk olması ne de yağışlı olması beni bisikletten alıkoyamadı ta ki bu son üç yıla kadar. İzmir'de 12 ay boyunca neredeyse soluksuz esen sert bir rüzgar var. Yol bisikleti kullandığım için ben çok zorlandım. Benim açımdan yol bisikleti için pek uygun bir il değil. Yolların bozukluğu, şişe cam kırıkları ve de yere paralel döşenmiş mazgallarına değinmiyorum bir yol'cu bir şekilde bunların üstesinden gelir ama rüzgara karşı koymak çok zor ve yorucu.

Merhabalar;

Aramıza yeni katılan arkadaşları Gaziemir Bisiklet Grubu Facebook sayfamıza bekleriz.O sayfa üzerinden daha hızlı haberleşme sağlayabilirsiniz.

(link)

bende izmirde pedal çeviriyorum hem yol hem mtb kullanıyorum şu sıralar yol bisikletine biraz daha ağırlık verdim antrenman yapmak isteyenler ile görüşebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Kendimi tanıtmak amacıyla yazmıyorum suan da. Ben de İzmir Bornova'da oturmaktayım. Öğrenci olduğun nedeniyle haftasonları turlar yapıyorum. Performansım mukemmel degıldır bılgılerınıze sunarım. 5 ay ara bozuyor işi... Neyse hafta sonu bornova, alsancak, bostanlı'ya falan gidebilicek var mı ? Benimle turlayacak ya da öyle diyeyim. :) İyi akşamlar,iyi forumlar.

son derece katılıyorum yorumunuza ( içiyorsanız ağzınızla için şu mereti )
sizin yüzünüzden yolda sürekli zik zak çizmek zorunda kalıyoruz sonra arkamızda olan araçların o iğrenç korna seslerine maruz kalıyoruz

gaziemirliler buraya üye olun turları buradan takip edin derim (link)
yada burada haberleşin ama orada da paylaşım yapın ki gaziemirliler durumdan haberdar olsun

şehiriçi yada şehirdışı yapmayı düşündüğünüz aktiviteler varsa burada paylaşınız belki eşlik etmek isteyenler olabilir

izmirde yol bisikleti kullanmak yolların bozukluğu ve mazgalların sıklığı sebebiyle biraz sıkıntılı ancak yinede belirli başlı yerler yok değil ben genellikle güzelbahçe urla yolunu kullanıyorum yada sasalı parkuruna giriyorum bornovaya zaman zaman gidiyorum dönüşte metro istasyonu yanından devam edip alsancak limana doğru uzanan düz yolu kullanıyorum birlikte antrenman yapma fikri olan varsa bu sayfaya üye olabilir toplu çıkan bir grup var
(link)

izmirde yol bisikleti kullanmak gerçekten ciddi bir dikkat ister gideceğiniz güzergahta bulunan mazgalları ve bozuk kısımları ezberlerseniz sorun olmuyor ancak bunları bilmeden yola çıkıyor iseniz sakın sürat yapmayın bir mazgala dik bir biçimde girdiğinizi düşünmek bile istemiyorum antrenman veya performans maksatlı kullanıcılar için açılan sayfaya üye olabilirsiniz hafta sonu grup sürüşleri bir hayli zevkli oluyor
(link)

(link)
antrenman yada performans sürüşleri yapmak isteyen yol severleri bekliyoruz bu tabi alternatif bir adres burada da plan yapılabiliriz hafta sonu için görüşlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz

Merhabalar Arkadaslar,

Eylul ayinda gecirdigim kros motor kazasindan sonra sancili ve acili gecen 3 aydan sonra, son bir aydir bacak kaslarimi nasil gelistiririm diye dusunurken cocuklugumun sporuna geri donmeye karar verdim. Bisikletforumdan ve genelden arastirdigim kadari ile bir sehir bisikleti ile araniza katilmaya karar verdim. Herkeze merhaba,

Yaptigim arastirmalar sonucu, cuma gunu bisikletimi aldim. "Scott Sub 40" Tabiki kask, tayt, isik, km sayaci vb derken epey bir butceyide astik. :)

Bundan sonra bende Izmir`den aranizdayim.

Iyi seyirler...

Bir Ksk lı olarak Bisiklet forum ailesine hoşgeldiniz diyorum.Gelmiş geçmiş olsun kalıcı bir rahatsızlık yoktur umarım.Sağlıkla kazasız belasız bol pedallar...

Bende Buca'dan Samet. Bisiklet sevdasına yeni tutuldum mtb kullanıyorum haftasonu beraber turlamak isterseniz seve seve katılırım.

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
2 mart cuma günü İzmir içi herhangi bir yere tur yapmak isteyen olursa yapabiliriz..

Geri