Scudo Sports

İzmir

Scudo
Sevgili arkadaşlar
Çarşamba akşamı bisikletle olmak isteyenler Çarşamba Akşamı bisikletçilerinin programı aşağıdadır.

20:30 EÜ kampüs anakapı hareket.
meydan, b.park, k.park, özkanlar... bornova kazan (?), biz kepçe :))
biraz dolaşıp, biraz da sohbet edicez :)
22:30 bitiş.

@eralkaya

Hala şehir dışındayım Erman, geçen haftaki buluşmaya katılamadığım için üzgünüm.
Bu arada geçen hafta rota neresiydi, katılım bir önceki haftaya göre nasıldı ?

@engin kayacı

Bende aynı güzergahta gidip geliyorum .saat 7-8 gibi cıkıyorum.pm atamadıgım için msnimi bırakıyorum dilerseniz ekleyin

katılabilmek için yaş sınırı var mı birde nerelere ve ne zaman dönüyoruz merak ettim bende buca koopta oturuyorumda olmazsa bende katılmak istiyorum...

• Beğen
Tepkiler: yiğit karataş
nasıl olcak beni bilgilendirin nerden başlıcak nerede toplanılcak nerelere gidilcek grup kaç kişi yaşlar kaç bunlar haakkıda beni bilgilendirin

işte size temiz düzgün kurallara uyan bir bisikletçi kaçırmayın haaa:):):)

• Beğen
bende varım buca koopta oturuyorum mahalledeki çocuklar çok dandik bisiklet kullanıcıları ...ne kaskları var ne eldivenleri ben daha bana yakın hatta daha iyilerle bisiklet binmek istiyorum çünkü bisiklet binmek sadece oturup bisikleti sürmek değil güvenliğini alacaksınız herşeyiyle neredeyse tam olacaksınız bende eğer grup güzel olursa katılmak istiyorum lütfen bana cevap verin bir grup oluşturup başlayalım forumumuzda başka buca gruplarıda eğer biz iyi bir grup oluşturursak onların gruba yada biz onların grubuna gideriz ve çok büyük ve eğlenceli bir bisiklet turu olur lütfen arkadaşlar daha düzgün iletişğim için msn adreslerinizi yazın ve bucalılar birbirini eklesin bence böyle çok güzel olcak en azından birbirimizle bağlantı halinde oluruz ne zaman çıkılacağı nereye gidileceği tartışılır en azından hadi herkes bir adım atsın görün ne kadar iyi bir grup olacağız :)

bisikletlere çip takılabilir bu çip çok ince ve çok küçük olur yani fark edilmesi imkansız olur ve bisikletin farklı yerlerine ve gizli yerlerine yapıştırılarak buda yapılır arkadaşlar olmaz diye bişey yok adamlar neyi yapıyorlar bir bisikleti mi takip edemeyecekler şu anda yazdığımı görmen bile bisiklete çip takıp onun bulunmasından bile zor anlatabilmişimdir herhalde...

merhaba bende sabahları kaynaklara gidip geliyorum yanlız bucadan kaynaklara gidişim 50 dk sürüyor sabahları katılmak isteyn olursa buradan haberleşelim yada zaten giden varsa bende katılmaya çalışırım ilk fırsatta görüşmek üzere

Kurumsal \ Başkan \ Başkana Ulaşın
BAŞKANA ULAŞIN

Sayın: ORKUN TÜLÜ

E-postanız gönderilmiştir.

@berkay iriyarı

Her hangi bir yaş sınırımız yok...Turlarımızı bu sayfadan duyuruyoruz...
Buradan takip edebilirsin...

ben cuma günü geleyim sizinle tanışayım ne nedir nasıl yapıyorsunuz ne zaman dönüyorsunuz nerelere gidiyorsunuz gibi olmazsa salı günü bisikletle gelirim turda bir kişi fazla oluruz maksat eğlenceli spor yapmak
saat tam yedi gibi mi kalkılıyor ben biraz erken gelirim tanışırım sizinle valla lütfen bana yardımcı olun hep böyle bir grup isterdim yardım konusu, yukarıdaki sorularım...

• Beğen
Çarşamba Akşamı Bisikletçilerini mi soruyorsunuz yoksa İzmir'deki en yakın zamandaki turumu???

Geri