Scudo Sports

İzmir

Scudo
@eralkaya

teşekkürler :) bisikletimi yeni aldım, biraz antremandan sonra yanınızdayım.

@Fırat Ünverir

Hayırlı olsun yeni bisikletin. Bak bu cumartesi Critical Mass günü konak meydanında tüm motorsuz araçlar dahil olmak üzere bu etkinliğe bekleniyor antremanını yapıp o güne gelmeni bekleriz yarın saat 17.00 da konak meydanında.

mrb,

Cuma günü turlamanız çok güzel; bi tek p.tesi boş kalıyo İzmir'de bu durumda.

Korhan Bey gibi ben de bi gün katılmak isterim turunuza; belki çarşamba grubu olarak geliriz kim bilir ;-)

@eralkaya

büyük ihtimal katılamam, lakin yarın çalışıyorum yetişmesi gereken bir proje var. Bu akşam teslim aldım bisikletimi, bostanlı - vapur iskelesi arası git gel yaptım, uzun yıllardır spor yapmamaktan ötürü baya hamlaşmış vucüt :D

KRİTİK ÇOĞUNLUK İZMİRDE!!!
Tüm dünya ile birlikte her ayın son cumartesi saat 17:00 de Konak Meydanı Saat Kulesinde buluşup yaya ve bisiklet hakları ve daha çağdaş bir İzmir için hep beraber pedal çeviriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
@Selim usta

Sağolasın Selim Usta ne yaparsak beraber yapacağız nerede birlik orda kuvvet :)

Değerli Bisikletforum dostları İzmir'deki ilk Kritik Çoğunluk tamamlandı. Saat 17:00 de yaklaşık 80 kişilik bir grup olarak çok farklı yaş gruplarından bisiklet dostları ile Konak Meydanı Saat Kulesinde toplandık. İlk toplanmaya, sıcak havaya, İzmir'deki geç iş çıkış saatlerine, çoğu İzmir'li pedalseverin Cumartesi günü sayfiye yerlerine gitmesine rağmen tatmin edici bir topluluktu. Rahmetli Çağatay Avşar anıldı ve basın açıklaması yapıldı sonra düştük yollara İzmir kazan biz kepçe yaklaşık 2 saate yakın gezildi ve en son toplanılan yerden ayrıldık fotoğrafları ilerleyen saatlerde yayınlayacağım katılan herkese çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
Cumartesi akşamları 17:00 da toplanılması mükemmel olmuş. Hafta içi turlar hem geceye kalıyordu hemde hafta içi okul+işten dolayı katılamıyordum. Cumartesileri katılmaya çalışacağım. Göreviniz hayırlı olsun ayrıca.

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
@M.öztürk

Sağolun çok teşekkürler ama unutmayın her ayın son cumartesisi olacak bu etkinlik her cumartesi değil.

• Beğen
Tepkiler: M.öztürk
@Korhan Nas

Ben karsiyakada oturuyorum bornova bana uzak biraz ama sali ve persembe aksam turlarina buyuk ihtimalle katilacagim gorusmek uzere

Geri