Scudo Sports

İzmir

Scudo
yardımlarından dolayı onder arkadasıma tesekkur edıyorum ılgılendı konuyla sagolasun dedıgın rotayı gectım ve kusadasınada gıttım hatta ordan sokeyede devam ettım ızmırede gıttım yakında paylaşırım yollar öğrenilir belkı ondan sonra İZMİRLİ ARKADASLAR YARDIM ISTEYENLERE YARDIM EDERLER!!!

@mnk

merhaba abilerim bnm bisikleti dha toplama aşamsnda ama yinede gelip siz tecrübeli abilermle tanşablirmyim bn daha yeni bşladm spora szlrden bilgi ve grüşlernzi almak isterm

merhaba bn aykut bnde ksk de otruorm 16 yaşndymm bskletim bıanchı shark bi tanede toplama aşamsnda var

saygılar

Bugün gelseydin tura görüşürdük.Güzel geçti bu sefer Kaklıç Köyü'ne gitmedik daha kısa bi tur oldu.Haftaya da başka bi yere gidebiliriz.

Merhaba bısıklet arkadaşları! Hoş bulduk burada. Amerıkadan üç ay önce geldım. Melez bısıklet var ve çok sevıyorum! Turkçe öğreniyorum. Her Perşembe ve Pazar turlarına sızlerı davet edıyorum. Turkiyeyi sevıyorum ozellıkle Izmirı sevıyorum. Izmırdekı her kese bısıklet bınmeyi tavsıye edıyorum.

@Erica

Welcome Erica, It's nice to see different cultures in forum. I guess we will need a English Spoken Chapter at forum in near future

Hybrid bikes are getting popular in big cities,and I guess to ride arround Izmir bay is very nice.

I'm temporarily in Bodrum for work. If you need something to ask please feel free.

• Beğen
Tepkiler: Yokuscu
Bilmiom İngilizce bölümü açılabilir aslında foruma.Forum cafe'nin oralara flan açılabilir neden olmasın.Pratik de yaparız.

Tüm İzmirli pedal dostları, 10 Ağustos pazar günü Tema İzmir-Antalya turu için İstanbuldan boss turizmle İzmire inecek olan arkadaşlarımızı sabah 07:45 te karşılamak üzere Boss Turizmde olalım ve hem biraraya gelmiş oluruz hem konukseverliğimizi gösteririz hem de birbirimizi tanımış oluruz hem de güzel bir kahvaltı ederiz hem de birlikte pedal basarız en azından bir süreliğine (Antalyaya kadar zor):)

Gelmek için sebeb çok , evet pazar günü 07:45 te boss turizmde inşallah görüşmek üzere sevgiyle sağlıkla kalın

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
bende akrobatım :D şerifle birlikte :D bu arada Erica yı turda gördüm 1 kac defa düştü ama :) inş fazla birşeyi yoktur :) aramıza hosgeldin :)

nihayet bayanlarında sesi çıkmaya başaldı forumda..aranıza katılamıycak olsamda:) çok sevindim..umarım bir an önce takımı oluşturursunuz ve başarılara imzanızı atarsınız..iyi pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: elmas
havalar serinlesin hem ben biraz kondisyon yüklemiş olurum, varım diyooor :p

Geri