Scudo Sports

İzmir

Scudo
doğaç
izmir bisiklet derneği her pazar tura gidiyo yarında var milleti zaten genelde oraya gidiyo yada ayrı takılıyo tanışmak istersen pazar turuna git derim.
izmirbisikletdernegi.org adresinden ulaşabilirsin tur programına toplanılan yere.
birde bilmiyosan söliyim her perşembe göztepe iskelede akşam saat 8.30 da toplanılıyo antreman tadında şöyle bi alsancak limana kadar gidiliyo.bilgin olsun.

Merhaba, İzmir'de zaten her hafta sonu 3-4 farklı grup düzenli etkinlik yapmakta. Bu konunun olduğu yerden diğer grupları bulabilirsiniz. Ya da (link) adresinden İzmir Bisiklet Derneği'ne bakarak uygun zamanınızda katılabilirsiniz, katıldığınız zaman İzmir'deki diğer gruplar hakkında da fazlasıyla bilgi alabilirsiniz.

@jordansero
Bisiklet gezilerine (günübirlik) katılmak için üyelik gerekmiyor ama eğitim, şahir dışı etkinlik gibi organizasyonların çoğuna katılım için üyelik gerekiyor. Tabi daha detaylı bilgiyi etkinliklere gelince alabilirsiniz.

Not: Yakında İzmir Bisiklet Derneği kendi yerine kavuşuyor...

BU CİVARDA OTURUP HAFTA SONLARINI NASIL GEÇİREBİLİRİM DİYEN ARKADAŞLARIMA....BEN YAKLAŞIK 2 AY GİBİ BİR SÜREDİR BİSİKLETE BİNMEYE BAŞLADIM....TORBALI-BAYINDIR GİBİ MESAFELERE GEZİP GÖRMEK AMAÇLI TUR DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM..İLGİLENENLER YADA BAŞKA PROGRAMI OLUP DAVET EDENLERDEN TELEFON YADA MSJ BEKLİYORUYM...of35@ttmail.com

ben şirinyerde tansaş ın karşı sokağında oturuyorum abi.
Gel bu hafta sonu c.tesi pazar ne zaman istersen gidelim kafamıza göre.
msn im yazıyo ekle istersen.sen nerde oturuyosun abi.

Geçen sene Buca da oturuyodum Ünv. olduğu için okul bitti memlekete döndüm tühh beee size katılmak isterdim :(

merhaba gençlik bende halk tan özgür!! namı değer cedene!! izmir konakta oturuyorumn bisiketim scoot aspect 55 ama spark yapacam lotoyu bulunca!!:p yaşım 21 bisiklettlen mesafe tanımam 300-500 farketmez pedal dönsün yeter:D her haftasonu konak-ürkmez düşünüyorum ilgilenen varsa yazsın!!

yok zafer değildir
yeşil forma giymiyor o şimdilerde...
siyah kırmızı formalı vs..
başkası olabilir...

Bende Mehmet Seren Bende ÇİĞlİ/egekentte Oturuyorum
21 Vİteslİ Bİr Bİsİkletİm Var Bİsan Marka Ama İkİncİ El Den Aldim Bİraz ÜzgÜn Bİ DuruŞu Var Ama NeŞelenmeye Bİrz Bİraz BaŞladi İzmİrlİ Olmak Ve Bİsİklet Bİnmek Bİr Ayricaliktir

meraba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. arkadaşlar benim sorum şu ben nerlerde bisiklet sürülür nasıl gidilir oralara onu bilmiyorum sizden yardım istiyorum.. benim istediğim doğa sessizlik ve sizin gibi bisikletçi arkadaşlar.. şimdiden teşekkürler.

selamlar ben genellıkle sahıl tarafından konak guzelyalı oradan ıncıraltı sahılevlerı narlıdere guzelbahce urla uzerınde seyıredıyorum tabı buralardan gecerken doga ıle ıc ıce olman da mumkun.genellıkle her gun bu yol guzergahındayım ıstersen beraber gıdıp sana bu yolları gosterebılırım en azından bı bısıkletcı arkadasın daha olur:) ıyı pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: ozgur_jeo
bende şirinyerden ama daha bisiklet almadım uzun zamandır bisikler sürme imkanım yoktu bir ay gibi çalıştıktan sonra aranıza katılırım
msn mi vereyim giderken banada haber verirsiniz
tasiyici_@hotmail.com

Geri