Scudo Sports

İzmir

@bass

merhaba

öncelikle fethiye izmir arası kaç km ve grubun performansı nedir günde kaç km yapabilir yani bunları söylersen belki yardımcı olabilirim.birde yanındaki kişileri iyi seçmeni tavsiye ederim... ;)

Scudo
Ya daha grup yok:D Kendi arkadaşlarımı toplayacam. Otobüs molalarla 6 saatte gidiyor. Bi de otobana girme iznimiz var mı? Ya eğlence olsun gezelim görelim diye istedim. Bikaç günde varsak yeter.:D Normalde gittiğim yollar ama bisiklete uygunluğunu merak ediyorum.

(link)
bu siteye göre toplam 330 km ama otobandan gidersen.
Bisikletlerin otobana girmesi yasak diye biliyorum. 330 km için günde 80 km yol yaptığını varsayarsak 4,5 günde ulaşırsın. Ancak otobana giremeyeceğini düşünürsek, İzmir - Aydın arasını hesaplamak için Serkan Taşdelen arkadaşımızın notlarını incelemeni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: bass
Teşekkürler:D Günde 80den fazla giderim tahminim. Acaba İzmirden Aydına nasıl gidilir otobansız?

@bass

selam bass
Ata bisiklette kron xc 500 var hatta bende de var bence git bi bak belkide siparişle getirtilebilir en iyisi yüzyüze gidip konuşmak.

• Beğen
Gümrük otobüs duraklarında Sarda Bisiklet var (bianchi), Çankaya eski bit pazarı içinde Sundu Bisiklet var, ikisinde de Whistle modelleri mevcut bak pişman olmazsın. Bence fiyat, kadro ve donanım olarak Whistle'ın birkaç giriş modeli kron xc1000'i aratmaz.

• Beğen
Arkadaşlar Doruk bisikletle konuştum. Ben sedona sd-741 almaya karar verdim. Önerileriniz için teşekkürler.:D

Çok teşekkürler. Turlara gelmeye çok hevesliyim çağırın beni. :D

@bass

Aslında davet beklememelisin ama bu akşam tur var göztepe iskeleden 20:30 da hareket edilcek bende orada olacağım istiyorsan gel :D

• Beğen
Mesajını yeni okudum;
Sana git bisikletleri gör büyük ihtimalle tercihin değişecektir diecektim değişmiş bile.
Ama sanırsam henüz bisikletleri görmedin. Tavsiyem gidip görmen, bisikletin üzerine oturman, imkan varsada bir iki tur atmandan yana. Bence fikrin tekrar değişecektir. Tabi bütçen uygunsa.
Karşıyaka seda bisikletle doruk bisiklet aynı yerler. Ata bisikletede uğramayı unutma. Hepsini gör dene ondan sonra karar ver .
Şimdiden bisikletinle sana mutlu günler diliyorum.

• Beğen
mustafa abime katılıyorum normal zamanlarda izmirde bisiklet sürmek oldukça zor vede tehlikelidir. bu yüzden haftasonlar izmir bisiklet derneğinin pazar günleri düzenlediği oldukça güzel turlar var. onlara katılmanızı öneririm saygılar.

Simplon Murat arkadaşımız, benim bildiğim kadarıyla 3 aydır Sibiryada bu sürede kardan adama dönmüştür muhtemelen orada. :d bisiklete biniyor mudur bilemiyorum:)

Burdayım demeyi çok isterdim ama daha gelemiyorum.Sanırım Mart ayında bitecek burası.Bu arada geçenlerde -41 derece oldu burası.Ben böyle bişi görmedim daha önce.Donmadık yeriniz kalmıyor.Nefes almak o kadar zorlaşıyorki anlatamam.

En kısa zamanda görüşmek dileği ile..

Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Caner Bozkurt
Herkese merhaba,

Son 3 aydır eşimle beraber bisikleti yeniden keşfettik. Elimden geldiğince ve hava kirliliği izin verdikçe haftaiçleri - çogunlukla yalnız - ksk sahil yolunda mavişehir ksk iskele arası turluyorum, haftasonları bazen üçkuyulara geçip karşı tarafta turluyoruz. Forum'a da yeni katıldım. Umarım toplu organizasyonlara katılma şansı buluruz ve tanışırız. Gerçi şu aralar pek bir aktivite yakalayamadım ama (Naillian'ın daveti hariç), umarım kısa süre içinde birşeyler organize edilir...

Sevgilerimle,

Yiğit Özbütev
Ksk, Izmir

Arkadaşlar şu anda İstanbuldayım ama İzmiri çoook özledim..

2006 yılının başında İstanbula yerleştim.
Gerçekten İzmirde Bisikleti seven gönül veren insanların artması beni sevindiriyor Çünkü günün birinde geri dönücem.....
Kendinize çok iyi bakın.

Bora BAYRAKTARLAR

Arkadaşlar İzmir için bir oy da siz verin,

Expo2015 oylaması İzmir - Milano arasında yapılıyor biliyorsunuz, İzmir kazanırsa, 2015 yılına kadar Şehrimize 20 milyar dolarlık yatırım yapılıcak. 30-40 milyon turistin İzmir'i ziyaret edeceği belirtiliyor. İzmir'in kazanması için, bir oy da siz kullanın ve bütün tanıdıklarınıza bu iletiyi ulaştırın.

Siteye girdikten sonra önce Home Page'i, tıklayın, sonra İzmir'i işaretleyin ve en alttaki vote yazısını tıklayın.

(link)

Herkese sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.

Geri