Scudo Sports

İzmir

Galiba pek tanımıyoruz birbirimizi. Görüşemiyoruz kimseyle. Bir kez daha yazayım..Karşıyakadan Nail ben. Memnun oldum...

Scudo
O kadar başlık altında yazdım bunu atlamışım:rolleyes:

Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu'ndan Derya. Biyoloji son sınıftayım.

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...:)

2 Aralık Pazar, Kaklıç-Seyrek-Maltepe Turu (Köfte-Ekmek Partisi)

Parkur : Karşıyaka İskele-Bostanlı-Mavişehir-Sasalı Yolu-Seyrek-Maltepe
Toplanma Yeri : Karşıyaka İskele
Toplanma Saatleri : 08:30
Karşıyaka İskele’de buluştuktan sonra Bostanlı,Mavişehir güzergahından Sasalı yoluna çıkacağız. Ana yoldan Kaklıç istikametine saptıktan sonra köy kahvesinde mola vererek çaylarımızı içiyoruz. Mola sonrasında Seyrek üzerinden Maltepe köyüne varacağız. Burada bizi köfte-ekmek partisi bekliyor. Yemek ve dinlenme sonrasında dönüş yapıyoruz.

9 Aralık Pazar, Kaynaklar Köyü Gezisi

Parkur : Konak-Varyant-Üçyol-Karabağlar-Hipodrom-Buca-Kaynaklar Köyü
Toplanma Saatleri : Karşıyaka 07:45 ( 08:00 Vapuru ile Konak’a hareket )
Toplanma Yeri : Konak İskele Önü 08:30
Konak İskele önünde buluştuktan sonra Varyant-Üçyol-Karabağlar yolundan Buca Hipodrom’a çıkacağız. Çevik Bir Meydanını geçerek otoban bağlantısına varıyoruz. Daha sonra Sebze Hali yolundan Kaynaklar Köyü’ne ulaşıyoruz. Köyde verilecek dinlenme ve serbest zaman sonrasında dönüş.

16 Aralık Pazar, Ege Orman Vakfı Ortak Etkinliği (Çiçekliköy-Yakaköy)

Parkur : Bornova-Manisa Yolu-Çiçekliköy-Yakaköy
Toplanma Saatleri : Karşıyaka 08:00 (İskele Önü)
Konak 08:00 (İskele Önü)
Toplanma Yeri : Bornova 09:00 (Kampüs Önü)
Karşıyaka ve Konak’tan gelecek gruplar ile Bornova Ege Üniversitesi Kampüs girişinde toplandıktan sonra Manisa yolundan Çiçekliköy’e varacağız. Ege Orman Vakfı ile birlikte yürütülecek olan Çiçekliköy-Yakaköy arası çevre ve orman temizliğine katılacağız. Çevre temizliği sonrasında verilecek yemek ve dinlenme molasının ardından Bornova’ya dönüyoruz.

ben tam kombinasyon olmuşum
biyologum bende ege su ürünleri doktora ogrencisi ve ege tıp fak calısanıyım atnı zamanda
doğa hanım scott cr1 yol bisikleti ile göztepe triatlon takımı adına herkezi
selamlar

Ben de Ege üni. İletişim Fak. halkla ilişkiler ve tanıtım 3.sınıftan Fatih Ertörün.

1999-2007 yılları arasında aktif sporcuydum.
Bu spora 13 yaşımda başladım, 2003 yılında İzmir GSİM'den İzmir BİSANA transfer oldum,2003-2007 yılları arasında İzmiri Türkiye kulüplerarası puanlı yol bisikleti yarışlarında takım kaptanı Mustafa Güler ile birlikte temsil ettikten sonra bu yıl milli takıma(yol) çağrıldm.2007 sezonun kapanmasıyla ve okul nedeniyle aktif anlamda yaptığım sporu sonlandırdım.

http://img84.imageshack.us/img84/1145/resim1oo4.jpg

@ultegrax

Bisikletin hala seninleyse hiçbirşeyi sonlandırma, yoksa küheylan küser. Egeli arkadaşlar, ikinci dönem bize katılmanızdan büyük mutluluk duyarız ;)

Sevgiler...

Derya, bir turunuza katılmayı düşünüyorum size nasıl ulaşabilirim?

Arkadaşlar,

Yol bisikletleri ile turlara katılmayı düşünen arkadalar için, güzergahlar hakkında bilgiler vereyim.

Maltepe yolunu yazmama gerek yok bu yol hep asfalt, Kaynaklar köyüne kadar olan yolda, yol bisikletlerine uygundur.

Çiçekli Köyüne kadar yol asfalt,
Çiçekli köyünden sonra gideceğimiz yeri tam olarak bilmediğimden burası için bir şey yazamıyorum. Orman temizliği yapılacağından, araziye girme ihtimali yüksek.

Arkadaşlar başlangıç seviyesi bir bisiklet almayı düşünüyorum.kafamda da whistle miwok 833 d var.izmir sarda bisiklette de vitrine koymuşlar çok şık duruyor.görüntüsü çok hoş.(renk:black-lizard) fiyatı:750, peşin almayı düşünüyorum 675 e falan geliyo..öncelikle %90 asvalt ta kullanıcağım bisikleti. sakın bana yol bisikleti önermeyin çünkü izmir -buca da oturuyorum ve bizm burda doğal gaz çalışmaları var bir de üzerine kanelet leri eklerseniz yollar toprak yoldan daha berbat anlayacağınız..ne dersiniz sizin de fikirlerinizi alayım dedim.(trek önermeyin görüntüsü whistle a göre biraz basit geldi bana hem de daha pahalı) sevgiler...

Ben de geçen sene oradan 613 aldım son derece memnunum. Whistle'ın giriş modelleri biraz ağır ama çok sağlam ve ekonomikler. Gerçekten daha hafif ve profesyonel donanımlı bir bisiklet sürdüğünü hissettiriyorlar. 833'e binmedim ama sitesinden baktım bence o paraya mükemmel. Sarda bisiklet Ali Abi'ye de buradan selam (çok yardımsever ve iyi niyetli biridir kendisi) Şimdiden hayırlı olsun, İzmir gibi bir yerde İstanbul'daki kadar seçenek yokken fazla düşünme bence.

Arkadaşlar İzmir'e bu yıl geldim ve pek de bilmiyorum açıkçası. Ben Kron xc 1000 alarak aranıza katılmaya karar vermiş biriyim. İnternette 483 ytlye buldum. İzmir'de nerelerde satılır ve fiyatlarını bilenleriniz yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekküler.

Merhaba Arkadaşım
İsmim Sertaç.Hoş geldin aramıza.İzmir'in neresinde oturuyorsun?İzmir'de Kron'lar Karşıyaka'da Seda Bisiklet'te ve Göztepe'de Doruk Bisiklet'te satılıyor.Bugün uğrayacağım ikisine de bisikletin varsa buluşalım sana gösteririm bisikletçilerin yerlerini.İyi pedallamalar...

Sertaççım yanlışlık oldu heralde neyazıkki izmirde kron satan yer yok seda ve doruk sedona mosso merida amoeba ve specialized satıyolar sanırım bitek Ata bisikletin elinde bikaç tane vardı onun dışında biyerde yok

xc1000i internetten siparişle alabilirsiniz sizide bisiklet üstünde görmek bizi mutlu eder

Ali kardeşim çok sağol. Ben de bisikleti alıp ebite katılmayı düşünüyorum. Bana sağlam ve ucuz bir internet adresi lazım sipariş için ama.

Kayıtlarımız 2. dönem tekrar başlayacak ve 1-2 hafta sürcek. Sitemizi takip edip kayıt tarihlerini öğrenebilirsin. (Daha 1. dönem bitmediği için şu an tarihler belli değil.)

Geri