Scudo Sports

İzmir

Merhabaa arkaşlar...
Ben Fadıl Yazıbaşıda oturuyorum.Sıkı bir bsiklet kullanıcısıyım küçüklüğümden beri.Şimdi benim mountain cat'i topluyorum.Arabada aldıgımda dgraglara çıkmaya başlıyacam.Neyse esen kalın

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
Scudo
Mrb.... Karşıyakadan Nail ben.. Yaşım 27.. Göztepede çalışıyorum..İşime bisikletle gidip geliyorum.. (Vapur destekli :))..
Görüşmek üzere..
Hoşçakalın........

• Beğen
@simplonmurat

slm murat bende murat karşıyakada oturuyorum bisan aregon sitede ne kadar beyenilmesede yaptık bir cahillik aldık acizane kısa geziler yapıyorm kendi çapımda ama gözüm bir scottrefleks 45 almakta ne dersin

@çelo

bülent slm arkadaşım tebrik ederim seni bu tip turlar düşünürsen katılırım saygılar murat...

@güneysanat

Murat kardeş,
Gelmeyi düşünüyorsan, Ramazan ayından sonra Bayramlı zirvesini zorlamaya çalışacağım.Ama o güzergaha idmanlı gitmekte fayda var, zira net 12 km. lik sert bir çıkış bizi bekliyor.(Belkahve çıkışını dahil etmeden 12 km. Belkahveyle olur bu 14-15km.)
Sana mutlaka haber veririm.
Saygılarımla.

Mrb. Arkadaşlar.

Pazar günü planlarınız neler?? Gezi, tur, v.s düşünüyormusunuz???

Hoşçakalın..

Merhaba mesdajınızı okudum Bende size kendimi tanıtmak istedim.
İsmim İlhan ALAM Bayraklı'da oturmaktayım bisiklete binmeyi çok seviyorum yaz günleri hemen hemen her akşam bisiklete biniyorum.Hem spor amaçlı hemde kondisyon açısından iyi oluyor.Eğer müsait olursam zaman zaman bisiklet turlarına katılıyorum.Kendim emekliyim buda en sevdiğim hobilerim arasında.Sevgiler.İlhan@simplonmurat

• Beğen
Aramıza hoş geldiniz.Sağlıklı pedallamalar

Mrb. Murat..Nasılsın..??

İzmirdemisin....Yarın için gezi, tur v.s program varmı...?
Hoşçakal...

• Beğen
Arkadaşlar toplanıp gezelim yarın........
Biraz geç oldu ama belki işe yarar:)

@naillian

Keşke olabilsem lakin avatarımdaki iimza değiişmediği sürece burada kalacağa benziyorum.Size sağlıklı pedallar dilerim.

@aybarssurucu

Siz menderesten sucukları alın ben direk derenin oraya iniş yaparım.Vakit kaybetmeyelim dimi?:D

Aga sucuğun da tadı kalmadı be; Tansaş açıldı, hiçkimse "kurtlu hakiki köy sucuğu" almıyor artık. :)

@Hypersonicbiker

ben Balıkesir i biliyorum ama Çanakkale sınırındaki Altınoluk beldesini
aslında şöyle söylemem gerek; İzmir Üçkuyulardan arabayla yola çıkıyoruz, Menemen -Aliağa - Dikili - Ayvalık - Burhaniye - Edremit istikametinde gidip Altınoluk!a varıyoruz.
benm küçüklükten beri hayalim bisikletle Altınoluk!a gitmek.....:)

@Hasan Hakan Koç

Hakan Abi meraba;
sizler çalıştığınız için hafta içleri plan yapılmıyor sanırım . Hafta sonlarını değerlendiriyorsunuz ama benm desanem var ve gelmek için can atıyorum biliyorum yapabilceğim bişey yok artık belli aralıklarla dersaneyi ekicem. Kondisyonum yerinde 2 senedir yüzmeye gidiyorum.T.D.İ de triathlon a gidiyordum ancak bisikletimi iyi muhafaza edemeyince çalındı ve birdaha racing almadım. birkaç hafta içinde scott alıcam bütçe planlaması yaptım. SÜrekli irtibat halinde olmak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim . Sizinle birlikte pedal çevirmek ve bir Sağlam Pedal üyesi olmaktan onur duyarım.
Özgür:)

Ören Burhaniyedeyim
Edremit Havran Burhaniye Ayvalık civrında pedallıyorum
44 yaşında ve doktorum
Bu civara gelecek olanlar önceden haber versinler

Geri