ben şaka yapıyom begendim çünkü ilk kez çıkmıştım çatalkaya'ya yanımda sen vardım iyiki gözlügüde bulmuştuk ne güzel sen gene düşür gene buluruz birincisinde bulamazsak aşagı iner bidaha çıkar ararız.Çatalkaya da bekliyorum..
Ben stantda Görev ALmak isterim.
Bisiklete binmek sağlıklı olma Yoludur Hiç spor yapmayın günde 1saat bisiklete binin ne kalp krizi kalır nede ayaklarda ağrı.Vücut geliştirmenin en güzel yolu bisiklet...
Merhaba herkese
Üniversiteyi kazandığım için Konya'ya gidiyorum.Güzel İzmir'imi bırakıp gidiyorum.Moralim çok bozuk.Çok özlüyeceğim güzelim İzmir'imi.İzmir'deki arkadaşlara bir veda ediyim dedim."Herkes kendine iyi baksın,bol pedallamalar..."
Güle güle Sertaçcım ..
tatillerde beraber oluruz senin güler yüzünü cin gibi bakışlarını efendiliğini bitmez tükenmez enerjini özleyeceğiz kendine çok iyi bak
merhabalar senin adına çok zor sertaç üzülmek ve sevinmek arasında kalmışsın ama okul çoğu şeyden önemli güzel bir okulu kazanmışsın bundan sonra konyalı bisikletcilerle pedallarsın.
dün akşam izmir fuarında izmir bisiklet derneği'nin standını ziyaret ettim izmir'deki tüm bisikletçilerin de standı imkanları var ise ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum standta duran arkadaşlar gerçekten bu işi özveri ile yapıyorlar ve bisiklet sporunun tanınmasında faydaları çok fazla kendilerine çok teşekkür ediyorum ve kolay gelsin diyorum
üzülmeyin sonuçta eğitiminizi tamamlamak için gidiyorsunuz ki bu önemli bir gereksinim.Tatillerinizde ve iş yaşamınızda izmirde olabilirsiniz.İyi yolculuklar ...
Yolun açık olsun Sertaç. Başarılar diliyorum.
İzmir'i bırakıp gitmek zor muhakkak ama Konya'dan Mesut Abi'nin fotoğraflarına bak belki biraz moral bulursun. Pedallamak için güzel bir yere gidiyorsun