Scudo Sports

İzmir

Selam ben Sinan Göztepe'de oturuyorum 31 yaşındayım Özgür senle geçen akşam güzelyalı shellde karşılaşmıştık lastik şişirirken, tur haberlerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
Scudo
Arkadaşlar,

31. Ağustos'tan itibaren 10 gün boyunca, İzmir Enternasyonal Fuarındayız. Standta görev alacak bisiklet konusunu biraz bilen, bisiklete neden bindiğimizi anlatabilecek, bisikleti sevdirecek arkadaşlara ihtiyacımız var.
Bisiklete binenler ne kadar çoğalırsa, o derece trafik sıkışıklığından kurtuluş demektir.

Görev almak ve bizi ziyaret etmek isteyen arkadaşlar 4 Nolu HOL de bizi bulabilirler.

Derneğe kayıt olmak isteyen arkadaşlar bu standta kayıt olabilecekler

Davetileri bisiklet satan dükkanlara bırakacağız, oralardan davetiyelerinizi temin edebilirsiniz. Yada Dernek web sitesinden bizimle irtibat kurablirsiniz.

Bisikletleri ile gelmek isteyen arkadaşlar, Basmane kapısının az ilerisinde bulunan KARGO kapısını kullansınlar bu kapıdan daha rahat girebilirler.

Bisiklete binen binmeyen, bisikleti seven herkesi bekliyoruz.

@belespit

Dostlarım bizim sağlam pedal adın da bir ekibimiz var .. hepsi çok iyi dostlar dır. ister iseniz sizde katılabilrisiniz. genellikle asvat- toprak çıkışları inişleri seviyoruz -100 km civarı turları tempolu yapmaya çalışıyoruz . Ekibe yeni sağlam pedal olarak katılabilrisiniz bunun için iki önemli şartımız var.
Birincisi dost arkadaş canlısı ince ruhlu güvenilir, düşünceli olamak asla bencil olamamak, yani sağlam karakterli olmak ikincisi ise grubun tamamına ayak uydurabilecek kadar yani grubu çok geriye düşürecek tempoyu yavaşlatmayacak kadar pedal çevirmek .. yani sağlam pedal olmak ..
tabii siz isterseniz böyle oluyor ekibin tümü uygun görürse sizde bizim gibi sağlam pedal adını alıyorsunuz .
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=11500
Ama bu şu demek değil yani sağlam pedal olunca başka gruplara gidilemezmi tabiki de olur. başka gruplarlada pedal çevirebilirsiniz kısıtlama gücenmece yok bizde ..Ama bir kez sağlam pedal olunca ekipte olduğunuzu ve dostlarınzın sevgi ve sayğısını herzaman hakedecek davranışları her ortamda sürdürmenizi bizi temsil edeceğinizi bilmeniz gerekir.
Sağlam pedal takım olma ruhu dur .takımdaysanız sağlam pedalsınız demek tir. unutursanız. bir kişi olursanız takımda değil, sadece bizim dostumuzsunuz demektir. her zaman da uyumlu iseniz turlarımazı katılabilrisiniz.:) .

Haftasonu turlarımızı spor amaçlı oluyor gece ,turlarımız ise gezi amaçlı oluyor :)
yapabildiğimizin maksimumunu takım olarak yapmaya çaılşıyoruz ,birey olarak başarılar taım olarak bizi ileriye götürüyor, o yüzen bizden çok çok daha iyi olan arkadaşlarımzın bizimle birlikte sağlam pedal olmasını yürekten istiyoruz :)
Sevgi ve saygılarımla :)
Cinsiyet ayrımımız, yaş ayrımımız, yani hiçbir ayrımımız yok. dediğim gibi iki şartımız var
1. sağlam karakter
2. sağalam pedal ekibini çok geriye itmecek pedal gücü yani sağlam pedal

Fuara gelmek isteyen arkadaşlar,

Kargo Kapısı olarak adlandırılan kapının adı Gümrük Kapısı Olarak adlandırılmış
ayrıca, Davetiyeler yeterli sayıda ayrılmadığından , bize çok az davetiye verildi Eğer Gümrük kapısından gelen arkadaşlara zorluk çıkartılırsa, Bize haber gönderdiklerinde biz onlara davetiye temin etmeye çalışırız.

Stanttan bir köşe
http://img113.imageshack.us/img113/3299/pic0028ju4.jpg

Başarılar Dileyen Ve Bu Konu İçin Teşekkür Eden Tüm Arkadaşlara Ben De Teşekkür Ediyorum, Yaptığımız Her Şey Bisiklet İçin.

Herkese merhaba
Yarın parkura gideceğiz gelmek isteyen arkadaşlar yarın saat 7:30 da göztepe vapur iskelesindende buluşuyoruz.Parkura gidiyoruz orda tur atıp son stratejimizi geliştirip sonrada payamlı yapıyoruz ordan eve.Nasıl ama?

Arkadaşlar İzmir Bisiklet Derneği'ne destek olun.Onların şimdiye dek yaptıkları birçok faydalı çalışma, girişim ve etkinlik var, bundan sonr da sizlerin destekleriyle dernek büyüyecek, üyeleri artacak ve bisiklet kültürü oluşmasında katkınız olacaktır.

23 Eylül Pazar, Otomobilsiz Kent Günü Bisiklet Halk Turu

Parkur : Cumhuriyet Meydanı-Konak-Göztepe-Üçkuyular İskele

Toplanma Yeri : Cumhuriyet Meydanı
Toplanma Saati : 09:30

Arkadaşlar,

16-22 Eylul haftasinda Avrupa'da ve tum dunyada kutlanan Ulasimda Değişim
ve Hareketlilik Haftasi kapsaminda yapacagimiz Otomobilsiz Kent Günü
bisiklet turu 23 Eylul Pazar gunu gercekleşecektir.

Bu etkinliğe destek vermenizi ve yakınlarınızı da bu etkinliğe katılmaya teşvik etmenizi, şimdiden 23 eylül pazar gününün programını yapmanızı rica ediyorum.

Bu etkinliğe katılım ne kadar çok olursa, yerel yönemlere bisiklete binenlerin ne kadar çok olduğunu gösterebilirsek, yerel yönetimler trafikte bisiklete binenlerin de olduğunu görerek, belki biraz bir şeyler yapmaya başlayabilirler.

Yoksa her zaman, Belediye otobüslerinin, dolmuş şöförlerinin ve diğerlerinin bisikletlilere yaptıkları saygısızlıkları, kendi aramızda konuşmaya devam ederiz.

@Özgür!

İyidir Özgür'cüm senden naber haftasonu dönüyorum Gebze'ye yazları ve 15 tatilde burdayım nasıldı Urla turu?

@mankind1976

iyidir abi sagol.süper gecti.tempolu gidip geldik:)
haftasonu donucem demişsın ama pazar burdaysan yarısı ızlemeye beklerız:)

Ben Taner 4 senelik mtb ciyim çelik kadrom sonunda kırıldı yeni çelik kadro taktım :D hala 20 kg bisiklet kullanıyorum arada urla,çeşme,manisa antrenman yapıyorum hergün göstepe alsancak takılırım.
Üçyolda oturuyorum.

• Beğen
@canifirthart

Teşekkür ediyorum.Gerçekten çok duygulandım.İnşallah 3 aya kadar geliyorum.Tabi kesin bişey yok:(

• Beğen
Tepkiler: Caner Bozkurt
@simplonmurat

murat abi sen bi gel önce çatalkaya sonrası manastır yaparız (ama çatalkaya'ya normal yoldan çıkcaz patikadan degil:D)

• Beğen
@canifirthart

Beğendiğini sanmıştım.Aksine tekrar çıkarız diye düşünüyordum.Hep bizi mi taşıyacak değilmi.Lakin gözlüğü bulmuş olmak o kadar acıya değdi.Yanımda olup bana destek verdiğin için teşekkürler.Çatalkaya da görüşmek üzere....

• Beğen
Tepkiler: Caner Bozkurt
ben Bergama'dan geliyorum , Allah izin verirse .. Pazartesi sabah yola çıkıcam, gündüz amcamlarda (çiğlide) konaklayıp akşamüstü de standdayım inş .. :) ..
ilk uzunyol tecrübem olucak (sadece 110 km:eek:) , biraz heycanlıyım .. yolculuğumu fotoğraflarla foruma eklemeyi düşünüyorum :) .. herkese teşekkürler..

Ben zaten fuarda görevliyim uygun bir zamanımda mutlaka standı ziyaret edicem sizlere kolay gelsin:)

Geri