Scudo Sports

İzmir

Kendi bisikletinizin tamircisi olmanızı öneririm.Hem zevkli hemde bilgilendirici.Tek gereken biraz alet ve edavat.

Scudo
yeni katılanlara merhaba hoş geldiniz
hafta sonu bol pedallamalar

@scotty

Aramıza hoş geldin.Keyifli pedallamalar diliyorum.Elbet birgün tanışacağız.Lakin o zamana kadar kendinize iyi bakınız.

Merhaba Herkese
Ben Sertaç.Karabağlarda oturuyorum.Her gün bisiklete biniyorum.Sıkı antreman yapmak isteyen varsa bana ulaşabilir:s5645@hotmail.com/05557443915.Mtb ve bir de melez düz gidonlu 28" lik bisikletim var.Dağ,yol bütün her yer bana uygundur
İyi Pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Selam Arkadaşlar ben mithat 1979 izmir doğumluyum siteye yeni üye oldum g.yalı tarafında oturuyorum.Eşim ve ben bisiklet sürmeye 1-2 ay önce başlatık ve cok hoşumuza gitti her akşam sail tarafında ve incir altında ortalama 20 km antrenman yapıyoruz.Biz hamlığımız attıktan sonra umarım uzun mesaflere birlikte pedal ceviriz.zamanla da arkadaş cevremize göre turlara katılacağız.hafta sonları güzelbahçe tarafına gidiyoruz. Bende gri Whistle eşimde kırmızı bianchi ares var. yollarda karşılaşırsak birbirimizi tanıyalım diye belirttim.Herkese iyi pedallar

Ben Alpay İzmir Narlıderede oturuyorum.Hafta sonları gurubumuz ile bisiklete biniyorum.Yeni katılan arkadaşlarile gurubumuz birazdaha büyüdü.Katılmak isteyenlere açığız.
Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Teşekkürler Scotty ve Murat
Ender Abi'nin tavsiyeleri ve forumdaki bakım konularını takip ederek ufak ufak birşeyler yapıyorum. Gayet keyifliyim, öğreniyorum.. Ama tıkandığım yerde başvurabileceğim insanları da öğrendim sayenizde tekrar teşekkürler :rolleyes:

Ben Mahir. doğma büyüme Poligon. 6 aydır bisiklete biniyorum. Sahilevleri-İnciraltı-Alsancak-Karşıyaka arası kafama göre geziyorum. Bu baharda tüm etkinliklere katılmak isterim ama kondüsyonumdan emin değilim, düzenli binemiyorum işimden dolayı.
Turuncu Whistle 613'üm var görenlere yolda selam buradan.

Bende Balçovadayım genelde yazın çok sık olmakla birlikte uzun mesafe katediyorum grup olarak bir türlü fırsatı bulamıyorum (Körfez turları hariç çünkü ailemizi görüyorum her sene çoğalıyor) nerdeyse kuşluk vaktinde yola çıkıyorlar tabi bu bir şaka :))

@blanca

ben sizi 1-2 kere gördüm poligonda:)
whistle vardı turuncu ama 613 mü bilmiyorum
ama büyük ihtimal sizdiniz:)

beni bu yaz 1 ay sonra bodruma doğru pedal çevireceğim yanlızım bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa beklerim eğer tarih uymaz derseniz tarihi size göre ayarlayabiliriz aradaşlar cevaplarınız bekliyorum bodruma gidip tabik birde tekne turana çıkacağız

Merhaba ben Sertaç.Her gün bisiklete biniyorum.Mtb ve 28"lik melez bisikletim var.İyi antreman yapmak isteyen varsa bana ulaşabilir.e-posta:s5645@hotmail.com Tel:05557443915.Dağ,yol her yer bana uygundur.İstdiğiniz mesafe istediğiniz irtifaya çıkabiliriz.İzmirde oturuyorum.Herkese iyi pedallamalar...

BEN hafta içi iş çıkışlarında balçovaya gidiyorum büyük parkuru dönüyorum hava kararana kadar. genelde pzt çarşamba cuma yapmaya çalışıyorum. eğer saatleri sana uygunsa beraber yapabiliriz

Abi bende aynı şeyi temmuz sonu gibi düşüüyorum ya bakalım nasıl olucak.Uygun olursak beraber gitmek isterim.

@Hypersonicbiker

Sertaç telefonunu ve E-postaı kaydettim.Mutlaka ayarlar yaparız birşeyler.

Arkadaşlar bugün Bornova-Buca gölet-Alsancak yapıp tekrar eve dönüşte Alsancak Gar'ına doğru gelirken yolun karşı tarafında Talatpaşa istikametine giden yol bisikletli, formalı, taytlı bir arkadaş gördüm ama durup selam verme fırsatım olmadı.Saat 18.00 civarıydı.Kendisi acaba forumdan birisi mi çok merak ettim?

merhaba
saat kaç gibi balçova yapıyorsun?
bir yrlerde buluşak....

7 ye doğru otoparkta oluyorum genellikle. bugün belki gidebilirim bisikletim yanımda öğlenden sonra haberleşelim istersen

Geri