Scudo Sports

İzmir

Scudo
selamlar bende doğa
triatlon yapıyorum
beni bu seneye kadar mutlaka yeşil yol biasikletimle gormussunuzdur genelde urla tarafına giderken yanlız basıma veya goztepe triatlon takımı ile
bu sene hem yol bisikletimi degistiriyorum hemde arada dag bisikletimle de pedallama yapacagım

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
@shealien

Dağ bisikletinle gezmek istediğinde bizi arayabilirsin.Bende dağ bisikletini çok seviyorum.Ayrıca yol bisikletimde var.Fırsat buldukça ikisinede binmek istiyorum.Saygılarımla

@Velo Bella Merhaba zeynep
hoşgeldin iyiki geldin tanıdıkları burada görmek çok hoş.Ben bayıldım bu foruma çok güzel vakit geçiriliyor.Saç olayına gelince bunu nasıl yaptın aklım almıyo vallahi.Sevgiler.

@hasan Hakan KoçTeşekkürler
Şimdilik tandemimiz yok ama düşünmedik değil.Ama 6 bisikletten sonra
vallahi evde yer kalmadı.inşallah ileride...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
merhaba arkadaslar ben de izmirde oturuyorum BORA ATAY bende de baya bır bısıklet tutkusu var ama bısıkletım 1 sene kadar once calındıgı ıcın sımdı yenıden yenıden opluyorum scott reflex 60 alıvıo set falan matın 10 ununa kadar elımde sonra zaten kımse tutamaz okula da bısıkletle gıdıcegım ...:)
(su anda hatay da oturuyorum ama 15 20 gun ıcerısınde bostanlıya tasınıcagız

slm ben gördüğümü zannediyorum 3 hafta önce altın köy yoluda doğrumu. biz üç adet mtb liydik . sinek gözü gözlükler vardı gibi aklımda kalmış.

göztepenin triatlaon takımımı var . çok şaşırdım inşallah iyibir takımdır

benim iş yerim stadın tam karşısında . hiç grup olarak öyle formalı falan görmedim . çok da sevindim hoşgeldin

vay bora kardeşime bak . nasılsın boracım.

bu arada söyleyeyim bora özgürün cankuşu. ikiside çok kibar- efendi prılprıl- çok da yakışıklı delikanlı kardeşlerimdir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
selam bende deniz simplonmurat abimin kuzeniyim. karşıyakada oturuyorum. sedona marka toplanmış bisikletim var. seda bisiklette topladım. ayrıca bu konuyu açtığı için kuzenime teşekkür ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
@DarkWar

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYY Kuzenimde gelmiş.Eeeeee olması lazım zaten burada.Abisi nereye o oraya.Dağ bayır dinlemeden gelir hep peşimden.Hoşgeldin kuzen.

Arkadaşlar,

Basmane kapısından girince kocaman spor holüne yönlendiren levha var, Fuar saat :11.00 de başlıyor.18.00 de bitiyor. Davetiyesi olmayan arkadaşlara kapıdan girerken yardımcı oluyoruz. Yeterki bizleri haberdar edin, biz içerden davetiye getirebiliriz. Ya da kapıda ki görevlilere Bisiklet Sevenler Derneği Standında görevliyim deyip te girebilirsiniz, bisiklet ile gelen arkadaşlar bisikletlerini standın bulunduğu yere kadar getirebilirler, bu konuda yetkililerden bir ikaz almadık.

Atilla Akagündüz
İzmir bsd. üyesi

selam deniz foruma hoşgeldin eminimki sende abin gibi forumda çok iyi eğleneceksin. :D

Bu aynı zamanda İzmir'li bisikletçilerin tanışması, kaynaşması ve toplu bilgi alışverişi açısından da faydalı olacak bir fırsat.Çünkü ne zaman dışarıda toplanılmak istense, bir cafeye gidilmek zorunda kalınıyor ve herkes cafede buluşmak, birşeyler içmek istemeyebiliyor.Fakat fuarda buluşmak için para ödemek zorunda değilsiniz.Bisikleti seven herkes orada, o standda oluyor.Herkesi bekleriz.

@aybarssurucu

Ne alakası var yaw.O zaten bisiklet ateşi ile yanıp tutuşuyor.Ben sadece yangına biraz benzin fışkırtıyorum.:D

Geri