Scudo Sports

İzmir

Ben Cem. Kahramanlar'da oturuyorum.İzmir fuarına bakıyoruz.Ben de bir çok forum üyesi gibi bisiklet tutkunuyum. Hareket bakımındanda iyiyimdir. sıkça bisikletle birlikte İzmir fuarının içinde 5 tur atarım. :D Tanıştıma memnun oldum:D

Scudo
Ben Semih bisiklete başlayalı 1 ay oldu.Amoeba hussar'ım var.1,5 senelik veteriner hekimim Bostanlı Veteriner Polikliniği'nde çalışıyorum.Her gün bir aksilik çıkmazsa Bornova'daki evimden kliniğe bisiklet ile gelip gidiyorum.Bu pazar bsd turuna katılırsanız tanışmayı isterim

Özgür'cüm bende daha önce en fazla Narlıdere-Bornova yaptım ama bu tura katılmayı çok istiyorum.Mesafeyi pek takmıyorum iş durumundan dolayı önceki turları kaçırmıştım bence fazla büyütme sende görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: makinokan
Cumartesileri çalıştığım için maalesef yapılan etkinliklere katılammıyorum.Lakin bu cumartesi yani yaklaşık 9 saat sonra :) ki etkinlikte yaya olarak gelip sizlerle tanışma fırsatı ayarlamaya çalışacağım.Gelecek olan arkadaşlarla görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: makinokan
benimde cumartesi günlerimde dershanem oluyor:( ve maalesef ööle güzel etkinliklere katılma ihtimalim düşük oluyor. sadece akşamüstü bisikletle 1-2 tur atıyorum. Ama bu etkinliklere en yakın zamanda katılacağım.:D

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
selamlar ben alp izmir hıfzısahada oturuyorum 16 yaşındayım bisikletim bianchi rcx 202 eski bir model ama üstündeki nerdeyse her parçası modifiye edildi şuanda bisikletim izmirde değil ama mart ayı gibi getiricem.O zaman buluşmalarınıza katılmak dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
aramıza hoşgeldin alp
yakınmışsın bana.bende güzelyalıda oturuyorum :)

Merhaba Arkadaşlar,

Turlara katılmak istiyenler mutlaka kuralları okusunlar, ayrıca kask eldiven ve gözlük takmayı ihmal etmesinler.

Atilla Akagündüz
İzmir BSD. üyesi

merhaba arkadaşlar ben hande
bayraklıda oturuyorum
öğrenciyim
izmirde daha çok bisikletçi olmasına rağmen herhalde insanlar kendilerini tanıtmak istemiyor
bisikletim scott contessa artık beni nerde gorurseniz tanırsınız
bsd nin turlarına katılıp orda tanışabilirz eğer katılmak isterseniz
iyi pedallamalar

Ee arkadaşlar eskilerden kimse yok; bir Aydın var benim zamanımdakilerden,yaşlandık mı yoksa:)

Aybars Öge Sürücü

27 Ocak 1978 / İzmir

1989 yılından 1992'ye kadar bmx yaptım.Sonra 4 sene binmedim; 15 günlüğüne ödünç aldığım bir ART920 ile başladı dağ bisikleti tanışıklığım.1996'da ilk mtb'mi aldım ; o da bir ART920 idi. O zamandan beri kaç km. yaptım bilmiyorum ama 1999 yılında sıkı antrenman yaparken mtb ile haftada 800km. yapıyordum.Gençtik yaa. :unsure:

Emekli dağ bisikleti yarışçısı ve rehberiyim :D
- Dağ Bisikleti Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğü
- Argeus Turizm - Ürgüp ve
- SunSail Worldwide Sailing Holidays - Club Perili - Datça / Dağ Bisikleti Rehberliği yaptım.

Şu anda Vestel Beyaz Eşya Yedek Parça Sorumlusuyum.
Sırf dağ bisikletimi parkurlara taşımak ve asfalltan kurtulmak için motor aldım.

Biraz sonra da balkona trainer'ımı kurup çevirmeye başlıyorum. Çünkü bu yaz çok iyi bir kondisyon yakalamıştım; baharda tekrar öyle olmak istiyorum. Yokuşlarda sıkılınca kendimden soğuyorum.

@handetiras

bugünkü gezide yoktunuz sanırım
sabahtan kar yağmasına rağmen inanılmaz katılım oldu:)
neyse baska bi zamana görusmek uzere

Evet ben katılamadım. Dershanem vardı. Eğer olmasaydı biliyorsunuz ki katılırdım. neyse daha çok gezi var. Bunlardan birine katılmaya çalışacağım.:D ;)

• Beğen
Tepkiler: t-genc
abi kardeş aramızdasınız ne güzel.hoşgeldin sende.sevgiler...

hoşgeldin kardeş.çabuk kaynaşmış olman güzel.iyi sürüşler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
Geri