Scudo Sports

İzmir

Scudo
Hasan Söylemez'in Bisikletle Parasız 10.000 Km Türkiye Turu ve Türkiye Fotoğrafları İzmir resim sergisi bugün açılıyor harika fotolar olacağına eminim.

Yer: Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi sergi salonu
Tarih: 21 Şubat - 2 Mart
Açılış: 21 Şubat Pazartesi saat: 18:00

Trafiğin sadece motorlu araçlardan oluşmadığını, Bisiklet, kaykay,tekerli sandalye hatta yayaların bile yollarda hakkı olduğunu hatırlatmak amacıyla bütün dünya şehirleri gibi biz de

26.02.2011 Cumartesi Saat 17:00 Saat kulesinde buluşuyoruz. Düdüklerle, balonlarla,süslerle Geleneksel Bisiklet Şenliği haline gelen bu etkinliği kaçırmayalım.

Trafikte saygı görmek istiyorsak var olduğumuzu ve sayıca hiç de az olmadığımızı gösterelim.

Ayrıntılar için: (link)
ve
(link)

@Doğukan KARBAL

Tabii ki katılabilirsin Doğukan arkadaşım. Zaten toplanma yerinde genelde destek vermeğe gelen bir çok arkadaşımız oluyor. Gerçi ne kadar yavaş gidilse de grubu yaya olarak takip etmek pek kolay değil ama kesinlikle sorun değil. Görüşmek üzere.

arkadaşlar tebrik ederim çok güzel bir olay bu tür olayları bireysel olarak her zaman destekliyorum
ancak planların biraz daha önceden duyurulması hem katılım için hem dışarıdaki arkadaşlarınızın bilgilendirilmesi için iyi olur.
Buradan bu vesile ile organizasyon duyurusu yapacak arkadaşlara sesleniyorum:
Fikir aklınıza düştüğü anda foruma yazın fikir forumda gelişsin olmazsa olmaz canınız sağolsun, ama en azından ortak akıl üretilip katılımlar artırılır.
İlginize teşekkür ederim, kazasız ve bol katılımlı görenler için de İDRAKLİ bir gün dilerim.:)

• Beğen
Tepkiler: Hulki Bademoglu
@Bartuğ Sayın

Bartuğ arkadaşım ben de senin ilgin, etkinlikle ilgili katkı ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Önümüzdeki Critical Mass etkinliklerinde birlikte olmak dileğiyle...

@hüseyin özbay

Sayın Hüseyin Özbay,

Cevabınız için teşekkürler. İzmir'deki tüm bisiklet gruplarından katılımların olması, etkinliğin anlamını daha da arttırıyor. Sanırım bu 7. si olacak. Her seferinde bir öncekinden daha iyi oluyor.

Biz Cumartesi 17:00'de saat kulesindeyiz, bekleriz.

eskiden bende ordaydım ama artık güzelbahçedeyim:) seni üzmek istemem ama orda hiç senin aradığın tipte bisikletçi görmedim :( bazı gruplar karşıyakadan menderese gidiyorlar onları takip edebilirsin ;)

İl temsilciliği çok iyi bir sistem, tüm BF kullanıcılarına ve temsilcilere hayırlı olsun.
Konuya abone oldum! Umarım İzmir faaliyet duyuruları devamı gelir, takipteyim...

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
Konu sabit, güncelliğini korumakta mıdır?
İzmir merkezde olmadığım için durumla ilgili bilgim yok ancak güncel ise elimden geleni yaparım...

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Çifter
Şenliği İzmir Bisiklet Derneği ve Bornova Belediyesi düzenliyor.
Tur Bilgileri:

Tarih : 27 Mart 2011, Pazar
Toplanma Saati : 10:00 (Bornova Meydan)
Tur Başlangıç Saati : 10:30 (Bornova Meydan)

Güzergah : Bornova Meydan - Fevzi Çakmak Caddesi - Gençlik Caddesi - İstanbul Caddesi – Manisa Yolu – Çiçekliköy- Yakaköy

selam arkadaşlar ben de Balçova'da oturuyorum ve hemen her hafta sonu Güzelbahçe, Urla taraflarına gidiyorum tanışırsak beraber gidebiliriz.

Geri