Scudo Sports

İzmir

merhaba ben Nezayet Dinç (Mustafa Dinç'in eşi)
Bisikletçi değilim ama hafta sonları turlara katılmaya çalışıyorum.Karşıyakada oturuyorm.39 yaşındayım.35 yaşından sonra bisiklet kullanmayı öğrendim.Eşimle birlikte bisiklet binmekten çok zevk alıyorum.
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
Scudo
merhaba arkadaşlar. evet ben bisikletle tura çıkıp kamp yapmak istiyorum bana katılmak isteyen arkadaşlar varmı acaba 3-4 günlük bir program düşünüyorum ben neresi olacağı belli değil ama bu grup kurulduktan sonra konuşulup karar verilmeli daha doğru olur bence herkese sevgiler

aslında güzel olur ama ailemden izin alabileceğimi hiç sanmıyorum :)

Yazın olursa yine böyle bir düşünceniz ben varım, yazın o civarlara yakın olacam... ;)

Aramıza hoşgeldin kanela. İyi forumlar dilerim

Güzel düşünmüssünüz. Yalnız bu işi yazın bütün forum üyeleri ile yapmak daha iyi olur. çünkü şu an kış herkes çalışıyor ama yazın bazı kişiler çalışmayabilir.;)

evet sen de bisiklete binememiştin evde 5 bisiklet olduğu halde:D

• Beğen
Tepkiler: sare
hoşgeldin:) pişman olmayacaksın eminim. Buradaki paylaşımları da seveceksin:)

görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: sare ve t-genc
@Cemowski
ben her zaman haklıyımdır zaten...:D

• Beğen
@sare

Siz ne güzel ve şanslı iki kardeşsiniz böyle.
Bizim zamanımızda! commodore 64' ler vardı. Takardık kasedi, baklerdik bir saat oyun oyamak için. Gerçi sizin zamanınız bizim de zamanımız, ama bizim zamanımız sizin zamanınız değildi. Ne güzelsiniz.. Ne şanslısınız. (Siz de sonrakilere böyle söylersiniz:) )

evet gizer abi sizin zamanları benim babam söyler dururdu ama bizimkisi şans deil hiç olmadı bu bir kader:D

• Beğen
Tepkiler: sare ve gizer
@Cemowski

Belki bizimki şanstır, ne de olsa aynı sitedeyiz:)

• Beğen
Tepkiler: sare ve Cemowski
hayır gizer abi seninkide kader.

Selam ege bölgesindeki forumlular. Daha önce saygıdeğer bir forum üyesi izmirdeki bütün bisikletçileri bilmek istemişti.fakat ben ege bölgesinde olan forum üyelerini öğrenmek ve tanımak isterim. ama tabikide eminimki sizde beni tanımak istersiniz. o yüzden tanıtmada ilk önce kendimi tanıtmak isterim.

Adım Cem İzmir/Alsancakta oturuyorum 14 yaşındayım ve öğrenciyim.

Sıra sizde Kolay gelsin:D :rolleyes:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: t-genc ve sare
@Cemowski
cemcim istermisin sadece biz(izmirliler) yazalım şimdi

bende
hasan hakan koç
43 yaşındayım
Bildim bileli spor yapıyorum gençken rüyalarımda hep kendimi nba oyuncusu olarak görürdüm. O ana buna şapka atarken görürüdüm şimdi ise rüyalarımda hep bisikletle dağlarda ormanlarda görüyorum .
Kanarya yetiştiriyorum eski bir atlet olan sporcu bir eşim ve dünyalar kadar seviğim bir kızım ve bir oğlum var .
Güzelbahçe (izmir) de oturuyoruz. arka tarafta bir güzel dağ yoları var hergün bir başka bir yere gidebilirsiniz .o bakımdan çok şanslıyım yani biskletimle evden çıktımmı 2dkkda dağ yolundayım . aman aman birde çilek mevsimi bir güzel oluyor buradaki dağ çilekleri sormayın özel spariş alıyorum valla .
:)

buda benim
(link)

Hakan Abi'nin 43 yaşında olduğuna ya da başında 27 tane saç teli olduğuna bakma; yakışıklıdır, çıtırdır:)

Bu arada ben de yazları Egedeyim. Bu yaz da Edremit körfezi, Ayvalık vs'den aşağıya doğru inicem, umarım denk geliriz, tanışıp birlikte pedallarız. Ayrıca foruma hoş geldin.:)

• Beğen
Geri