Scudo Sports

İzmir

Scudo
selam turlar her cumartesi ve pazar bir yerler mutlaka var katılmak istersen haber ver yalnız sabha erken kalkacaksın haberin olsun

@çamurluk

Çamurluk,
1) Tarzınız hoş değil
2) Açtığınız konunun tam da bir altındaki konuda, İzmir Bisiklet Sevenler Derneği'nin Ocak ayı etkinlik programı verilmiş.
Biraz daha araştırıp ona göre yorumlarsanız daha güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: gizer ve Murat CER
kim var kim yok acaba burada.biraz erken oldu ama bende bu foruma üye oldum.herkese iyi pedallar.:) :) :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: sare
@simplonmurat

üye olduktan 5 gün sonra açtınız konuyu ama olsun alışma dönemini atlatmışsınız hoş geldiniz diyorum :) kendinizden biraz bahsedermisiniz isim, nerelisiniz mesela ?

Hoş geldiniz.

Hoşgeldin SimplonMurat, umarım iyi vakit geçirirsiniz...

eywallah sağolun
adım bilindiği üzere Murat.izmir de oturuyorum.lakabım simplon murat(çünkü simplon kadrom var) teknikerim, doğal gaz üzerine.hem mtb hem de yol bisikletim var. fırsat buldukça binmeye çalışıyorum.malumunuz iş hayatı bunu baya engelliyor.

hepinize teşekkür ederim.

bu arada elimden geldiğince mtb yarışlarına katılmaya çalışıyorum.Şu ana kadar alanya, kapadokya,manavgat,bozcaada ve izmir yarışlarına katıldım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ben slash turlara katılmak cok ısterım benı kabul etmek ısteyenler numaram 05556173650
belıyom

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy mılletttttttttt

ben slash
bısıklette acemının kat kat ustun sayılırım ama kendıme gore ortam yok
beklerım herkesı
dday__omer@hotmail.com
omer__us@hotmail.com benım adresım kayıtlayın,

tesekkurrrrrrrr

Slash, öncelikle hoşgeldin.
Fakat geldiğin gibi 3 ayrı mesaj yollamışsın, bu aynı şuna benziyor, birisinin kapısının zilini 5 defa çalmak gibi.
3 mesajını birleştirdim.
Bir defa mesaj yollaman yeterli olacaktır, mutlaka forum üyelerinden veya Ege bölgesi grubunun moderatörü olan benden cevap mesajı gelecektir.

Ege bölgesindeki en aktif grup İzmir Bisiklet Sevenler Derneği'dir.
Etkinliklerini hem kendi sitelerinden ( (link)) hem de buradan takip edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: sare
selam arkadaşlar ben sare.karşıyaka'da oturuyorum.abim de bu foruma üye nicki ''t-genc''.bu foruma onun önerisiyle katıldım.yazın zaten arkadaşlarla ve abimle turluyorduk.bisikletle ilgili birşeyler biliyorum ama herşeyi değil.burada öğreneceğim inşallah.mesajlara dikkat ediyorum bu forum çok hoş.güzel mesajlar var.herkese merhaba

Hoşgeldin Sare, abin forumun daimi üyelerinden.
Sen de onun gibi forumdaki bilgi dolu konuları okuyup takip ettikçe, kısa sürede kafandaki bisikletçilik anlayışı değişecek ve hep bisiklete binmek isteyeceksin.
Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: sare ve t-genc
teşekkürler athletic,övmüşsün beni:D hoşgeldin sare.foruma üye ol dedim pişman olmayacaksın bak.hatta sana sözüm var yaza bisiklet alcam sana.yazılanları iyi oku ve sana alacağım bisikleti kendin seç(en pahalısını da isteme ha!!:D)

merhaba sare aramız hoşgeldin bu yaşta burada olman çok güzel bir olay abinin yakın arkadadaşıyım sende burada abin kadar başarılı olacağına eminim umarım iyi vakit geçirirsin

Hoş geldiniz. Yeni bir konu açarsanız daha iyi olacaktır.

Foruma hoş geldin Sare. Yakında abini geçersin :)

bence forum grubu olarak uygun bir zamanda güzel bir etkinlik yapalım boş durmayalım bütün Türkiye Ege deki bisikletcilerin boş laf olmadığını gösterelim. Ne dersiniz

• Beğen
Tepkiler: sare ve t-genc
Geri