Scudo Sports

İzmir

Scudo
Turlar gerçekten çok güzel seçilmiş kısmet olursa katılmak için elimden geleni yapacağım. :)

Ben de İzmirdeyim arkadaşlar buluşulup çıkılabilinir ufak yada büyük gruplar halinde. Saygılar...

@Alp Bedir

Perşembe akşamları saat 20:00 de göztepe iskelede buluşup tura çıkıyoruz, duyurulur. kask ve eldiven şart, güvenlik için.

arkadaşlar merhaba

ben uzun yıllar boyunca amatörce bisiklete bindim ulaşım amaçlı olsun arkadaş gezmeleri olsun vucudumdaki yaraların çoğu bu bisiklet sevdamdan kalmıştır :D gerek iş yeri ve çalışma saatleri gerekse okul vs.... sebepleriyle bu tutkuma ara vermek zorunda kalmıştım bisiketimide başka bir ''bisiklet sever desem yanlış olmaz''arkadaşa verdim :eek:

geçenlerde göztepe sahile bir iş için gitmiştim orada iki arkadaşı gördüm tam techizatlı ikisininde bisikleti çok güzeldi onları gördükten sonra içimdeki canavar hortladı bende tekrar bu sevdanın peşine düşmeye karar verdim

hepinizi iyi forumlar... :D

Hoş geldiniz.Bisiklet sevgisi hiç bir zaman unutulmuyor.Yıllar geçse de mutlaka bir şekilde o koltuğa oturuluyor.Ama , iyi bir dönüş olduğu kesin.

İzmir , hiç hoşuma gitmedim.Çok dağlık ve dik rampalar var.. :( Her yerde sürülmüyor , yollar dar.Adana , parkur olarak cidden çok güzel.Kendinize iyi bakın , İzmir'e selamlar..

İyi forumlar.

hoşbulduk :) izmir bağımlılık gibi birşey dediğin gibi aksak yönleri var ama o bizi kabul etti bizde onu bu haliyle seviyoruz parkur açısından haklı olabilirsin :)zaten bende bisiklet seçimi bölümüne konu açtım mtb bakıyorum rekrar görüşmek dileğiyle

ne olursan ol yinede gel demiş mevlana.road cı ol mtb ci ol ne olursan ol gel tabi ya.bi gün T.C. de arabadan çok bisiklet görebilirmiyim acaba ne güzel olur dimi.temiz ve sessiz caddeler falan hen o zaman motorcu ramazan usta kızınıda bana verir artık bisikletciyimya.
-
-evde kaldık desene :D.ama umudum var umut olmasada :(.

• Beğen
Tepkiler: Darth Sirrus
hocam kesin dönüş yaptık bu sefer öyle görünüyo zaten bisiklet seçimindede arkadaşlardan yardım aldım sağolsunlar umarım dileğin gerçekleşir arayı iyi tut :D servise falan oraya götür olmazssa

Hoşgeldiniz !
Bisiklet bir sevda, bence. Ve biz de sevdamızın peşinden koşup duruyoruz, hangi yaşta ve zamanda olsakta.
Belki ara sıra vaz geçmiş gibi görünsekde, işte sizin içinizdeki canavar gibi, bir gün bir şekilde ortaya çıkıveriyor.
Tekrar hoşgeldiniz.
Bisikletin ve forumun keyfini çıkarmanız dileği ile...

• Beğen
Tepkiler: Darth Sirrus
hadi bakalım şimdiden heyecan sardı ne çok özlemişim be !! :D bu mesajlaşmalarımdan bunu anlıyorum en kısa zamanda almaya gideceğim kısmetse :D en azından carrarımı :cool: verdim o açıdan kafam rahatladı

Aliağada ikamet eden bisikletçiler aranıyor nerdesiniz kimse yokmu.tanışalım küçük guruplar da olsa tur düzenliyelim.

herkese merhaba adım mustafa şirinyerden katılıyorum:D salcano xc010 kullanıyorum....:D

@serkancalar

bende ordayım nasıl oluyorda görmüyoruz birbirimizi ilginç gerçekten:D

@Tuğrul Arslan

Tuğrul forumumuza hoşgeldin. Seni burada görmek sevindirdi beni. iyte.net ten yazışmıştık hatırlarsan. bu dönem bisikltlerimizle okula gitme işi yattı gibi. yeni bisikletimi satın aldım ancak şu an balçova da. ve ilk hafta finallerim bitiyor ben de memlekete gidiyorum. bisikleti urlaya 2. dönem götürücem. o zaman beraber okula pedallarız nasipe.

@mustafa koc

Hoşgeldin aramıza Mustafa...
Haberleşmek için Yerel/Bölgesel Bsiklet Grupları bölümünde
Buca pedal Grubu sayfamızdan haberleşiyrz...
Birde facebook da Buca Pedal Grubu sayfamız var ...
Buralardan takip edip turlarımıza katılabilirsiniz...
Her zaman bekleriz...

Geri