Scudo Sports

İzmir

HOŞGELDİNİZ

İyi forumlar

izmir bisiklet için mükemmel bir coğrafya kıymetini bilin tadını çıkartın.

Scudo
hoş geldin kardeşim bende karşıyakada oturuyorum.. menemen kısa yol sayılır.. topla bisikletini bi tur atak yau perşembe akşamı bisikletçileri turunada beklerim hep beraber tanışmış oluruz :) :)

@Barış Coşkun

teşekkur ederım ınşallah gelme fırsatını yakalarsam gelıcem merak etmeyın :) bende sızlerle tanışmayı çok isterim bütün yorum yapan arkadaşlara da teşekkurlerımı sunuyorum sağolun..

Hoşgeldin Efecan,
bisiklet heyecanın hiç bitmesin inşallah.
selamlar

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür eder , Saygılarımı sunarım bol pedallı günler dilerim...

Trafiğin sadece motorlu araçlardan oluşmadığını, Bisiklet, kaykay,tekerli sandalye hatta yayaların bile yollarda hakkı olduğunu hatırlatmak amacıyla bütün dünya şehirleri gibi biz de

27.11.2010 Cumartesi Saat 17:00 Saat kulesinde buluşuyoruz. Düdüklerle, balonlarla,süslerle Geleneksel Bisiklet Şenliği haline gelen bu etkinliği kaçırmayalım.

Trafikte saygı görmek istiyorsak var olduğumuzu ve sayıca hiç de az olmadığımızı gösterelim.

• Beğen
Tepkiler: yolcu...
28 Kasım Pazar , Bornova – Çiçekliköy -Yakaköy – Ulucak köyü – Belkahve Turu

Parkur: Bornova Kampüs-Manisa Yolu-Çiçekliköy-Yakaköy-Ulucak Köyü-Belkahve

Buluşma yeri: Konak İskele 08:45 * Karşıyaka İskele 08:45

Hareket Saati: 09:00

Toplanma Yeri: Bornova Kampüs Önü – 09:45

Hareket Saati: 10:00 (Bornova Kampüs Önü)

Zorluk derecesi: Normal – Düz ve,zaman zaman yokuş anayol üzerinden.

Grup Lideri : Ali BURUS – 0 535 413 85 15

Bornova kampüs önünde toplanıldıktan sonra, Manisa yolu izlenerek Çiçekliköy’e gidilecektir. Köy kahvesinde verilecek olan molanın ardından, Yakaköy ve Ulucak köyünden gecilecektir. Dönüş sırasında zamana ve talebe göre, Kavaklıdere köyün de kısa bir mola verilebilir.

TARİH: 28 Kasım 2010

GÜN: Pazar

TOPLANMA SAATİ: 08:30

TOPLANMA YERİ: Karşıyaka iskele

GÜZERGAH: Karşıyaka iskele – Konak- Karabağlar- Buca- Kaynaklar ( Şelale )

selam arkadaşlar bende narlıderdeyim ne komiktir ya 1 senedir eski narlıdere belediyesinin o tarfta oturmama rağmen ve hemen hemen hergün konağa işe gitmeme ve hafta sonları iş yerindeki arkadaşlarla narlıdere tepelerine tırman mama rağmen bi tane narlıdereli bisikletciyle tanışmak nasip olmadı :D beni görürsenin bi selam cakın ya valla tanışalım belkide aynı mahallete oturuyoruzda haberimiz yoktur :D

Merhaba arkadaşlar.
Dernek Aralık ayı tur programını yayınladı.

İzmir Bisiklet Derneği Aralık 2010 Gezi Programı

4 Aralık 2010 Cumartesi, İzmir Kültür ve Tarih Turu (15 km)

Parkur : Bayraklı Smyrna-İkiçeşmelik Agora-Tarihi Asansör
Toplanma Yeri : Bayraklı Vapur İskelesi, 09:00
Bayraklı İskelesinden çarşıyı geçerek Smyrna antik şehrine varıyoruz. 5000 yıllık şehri gezdikten sonra İkiçeşmelikte bulunan Roma dönemi Agorasına doğru yol alacağız. Kemeraltında verilecek öğle yemeği molası son durağımız Karataş’ta bulunan tarihi asansör ve Dario Moreno sokağı.

5 Aralık 2010 Pazar, Urla İskele-Karantina Adası Gezisi (80 km)

Parkur : Konak-Narlıdere-Güzelbahçe-Kalabak-Urla İskele-Karantina Adası
Toplanma Yeri : Konak İskele, 09:00
Üçkuyulardan hareket ettikten sonra İnciraltı-Sahilevleri-Narlıdere üzerinden Urla İskeleye varıyoruz. Çay ve kahvaltı molası sonrasında Karantina Adasına doğru pedal çevireceğiz. Ada turundan sonra İzmir’e dönüş yapıyoruz.

11 Aralık 2010 Cumartesi, Sahilevleri-Güzelbahçe Gezisi (60 km)

Parkur : Konak-İnciraltı-Sahilevleri-Güzelbahçe

12 Aralık 2010 Pazar, Klaros Antik Şehri Gezisi (125 km)

Parkur : Menderes-Oğlananası-Karakuyu-Çamönü-Klaros
Konak iskelede buluştuktan sonra Karabağlar,Gaziemir yolunu izleyerek Menderes’e varacağız.Menderes’te çay molası sonrası tarlalar arasından Oğlananası’na gideceğiz.Pancar köyü üzerinden Karakuyu köyünü geçerek Çile’den Klarosa ulaşacağız.Yemek molası Çile Saklıbahçe’de yapılacaktır.

18 Aralık 2010 Cumartesi, Sasalı Doğal Yaşam Parkı Gezisi (40 km)

Parkur : Karşıyaka İskele-Bostanlı-Mavişehir-Sasalı Doğal Yaşam Parkı
Toplanma Yeri : Karşıyaka İskele, 09:00

19 Aralık 2010 Pazar, Şirince Köyü, Çamlık Lokomotif Müzesi Gezisi (60 km)

Parkur : İzmir-Selçuk-Şirince Köyü-Çamlık Lokomotif Müzesi
Toplanma Saati : Konak Vapur İskelesi, 08:00
Konak Vapur iskelesinden otobüs ile Selçuk’a hareket edeceğiz. Selçuk’a vardıktan sonra Şirince köyünü ziyaret ve öğle yemeği. Yemek molası ardından Çamlık Lokomotif Müzesi ziyaret edilecek. Saat 19:00’da İzmir’e dönüş.

25 Aralık 2010 Cumartesi, Homeros Vadisi-Kayadibi Köyü Gezisi (45 km)

Parkur : Konak-Çınarlı-Bornova (dik ve yokuş, performans turu)

26 Aralık 2010 Pazar, Gaziemir-Kartalkaya-Görece Turu

Parkur : Konak-Varyant-Karabağlar-Gaziemir-Kartalkaya-Görece
Konak İskelesinde buluştuktan sonra Varyant’tan Üçyol-Karabağlar yolunu izleyerek Gaziemir’e gidiyoruz. Gaziemir meydan kahvesinde 10-15 dk’lık dinlenme ve yiyecek-içecek temininden sonra Kartalkaya vadisine geçeceğiz. Vadide yapacağımız piknik sonrasında Görece’ye geçiyoruz. Görece gezisinden sonra Konak’a dönüş yapacağız.

TURLAR HAKKINDA DANIŞMAK VE BİLGİ ALMAK İÇİN
0232 483 40 46 - 0542 387 74 15 – 0532 200 73 41
www.izmirbisiklet.org gezi@izmirbisiklet.org

ETKİNLİKLER
2 Aralık Erozyonla Mücadele Haftası etkinliği,
9-12 Aralık Travel Turkey Fuarı,
17 Aralık Alsancak Alışveriş Gecesi,

Selam arkadaşlar,Urla'da İzmir teknoloji de okuyorum.İskele'den okula arada bir yol bisikleti ile gidip geliyorum.İzmir'in bu tarafı bisiklet için biçilmiş kaftan gerçeten(Aliağa'lı biri olarak bunu söylüyorum).Bu taraftaki bisikletçi arkadaşlarla tanışmak isterim.Birkaç kez gördüm yalnız takılan ardaşlarımı.Haber verirseniz birlikte hareket edebiliriz .Turlar vs. ne zaman yapılıyorsa onlara da katılmak isterim....Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
Merhaba Arkadaşlar Ben Menemende Oturuyorum Bu Saydığım ıllerden bısıkletçilerimiz var ise birgün hep beraber buluşup bır gezi yapalım dıyorum katılmak ıstıyen varsa burdan konuşup anlaşabılırız Katılımlarınızı Beklıyorum Teşekkürler.

Geri