Scudo Sports

İzmir

Scudo
@alkan koca

Elbette gidenler olacaktır sanırım bir kaç gün içinde şekillernir bilgilendiririm sizi

hafta sonu için birşeyler ayarlayabilir miyiz acaba??
arkadaş özdere diyor pazar günü ...cumartesıden de birleştirirp birşeyler ayarlayabiliriz ..
kondisyonumuz pek yok yavaşlatabiliriz yolda ...

Küçükyalıdayım fakat akşam üstleri güzelbahçeye gidip geliyorum. Güzelbahçede bana eşlik eden arkadaşımda var gün belirlerseniz müsait olursak katılabiliriz.

Merhaba, bende güzelbahçedeyim. Ankara'dan yaklaşık 4 ay önce taşındım. Oradaki organizasyonları takip ediyordum. Burada da artık gidip gelmeye başlıyacağım.

15/09/2010 ÇARŞAMBA VE BUNDAN SONRAKİ HER ÇARŞAMBA GÜNÜ
SAAT 18:20 DA ÇEVİKBİRDE TOPLANIP 18:30 KAYNAKLARA ÇAY İÇMEYE GİDİYORUZ...
Tüm bisiklet sevdalılarını bekleriz....

Arkadaslar baslıktan da anlasılacağı gıbı bisikletimi izmirden ankaraya goturmem gerekıyor .kendım surerek götürmem mumkun degıl bu aralar. en ucuz ve mantıklı tasıma yolu nedır? bu konudakı goruslerınızı rıca edıyorum .sımdıden tesekkurler

kendinizde gidecekseniz otobüs tabiki bedava :)
sadece bisiklet gidecekse de ptt kargo

Bisikletle eş zamanlı mı gitmeyi düşünüyorsun yoksa ankarada bisikleti karşılayacak birileri var mı?
detayı anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz kardeşim.

kargo firmalarıyla anlaşmalı bir tanıdığın(şirket) varsa bisikleti o gönderiyormuş gibi yap daha ucuza gelir

@Niyazi ALTUN

Eş zamanlı gıtmeyı dusunuyorum ama gıtcegım tarıh ogrencılerın ankaraya donus zamanına denk gelıyor. otobuste genel olarak cok eşya olacagından muavın kıllatabılır gıbı gelıyor .

Eğer Kamil Koç'u tercih ederseniz ve otobüsün hareket saatinden en az yarım saat önce giderek bagaj boşken, bisikletinizin tekerlerini sökerek kapladığı alanı azaltırsanız hiç sorun yaşamadan bisikletinizi bagaja koyabilirsiniz.. Daha önce okul başlama tarihlerinde de seyahat ettim bisikletimle hiç sorun yaşamadım..

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
bence hiç uğraşma 15-20 tl gibi bir ücretle ptt Türkiyenin her tarafına götürüyor üstelik evden gelip teslim alıyorlar 169'u ara ev adresini ver onlar gelip alıyorlar ama bisikletine uygun kutu bulman gerekir

Bİlet Almadan Önce Otogarlarin Merkezİnİ Ara.. Sorun Olur Mu Dİye.. Sonra İstedİĞİn Fİrmayla GÖtÜr.. Ben Şİmdİye Kadar HİÇ Sorun YaŞamadim.. Ayrica Kamİl KoÇ Un AnlaŞmasi OlduĞu İÇİn Sikinti Olmuyor.. Tek Yapman Gereken On Lastigi Ve Seleyi Sokmen.. O Zman Cogu Valizden Bİle KÜÇÜk Gelİyor..

Limanreis Mahallesinde oturuyorum turlarınıza katılmak ısterım fakat kaskım yok kısa bir zamanda kask alacagım suanda para sıkıntısı cekıyorum

Ahmet bey hemen hemen hergün fırsat buldukça sabah saat 07.00 akşam üstü 16.30. Yol bisikleti kullanıyorum. 40 lı yaşlarda İki ihtiyarız. Arkadaşım ara sıra katılır ben aksatmamaya çalışıyorum. Saatler sizin için uygun olursa gün kararlaştırırız. Birlikte pedallamak kısmet olur umarım.

@Ahmet Kut

Geri