Scudo Sports

İzmir

bu gün bizim posta kutusunda buldum 500 euro ama fotokopiymiş ön sayfa da :D arka sayfada yeni iş fırsatına açıkmısınız?
haftada 500 euro kazanabileceğinizi düşünebiliyor musunuz?
sağlıklı bir hayat kaliteli bir yaşam tarzı hayallerinizi gerçeklerşitme fırsatı ...
bu fırsatları gerçekleştirme konusunda kararlıysanız

ecz.sibel kütük

hemen bu gün arayın

damla özdemir . 0312 229 03 43 . 0533 634 38 88

yazıyor bilgine ne iştir bilmiyorum ama ayda 4 milyar

Scudo
Muhtemelen Herbalife tarzı birşeylerdir:) Para kazanılmaz demiyorum bu işlerden ama çoğunlukla umut tacirliğinden öteye gitmiyor bu işler. Yılmaz Erdoğan'ın bir filmi var hatta geçen sene çektiği adını hatırlayamadım şu anda bu tarz işleri anlatan bir film tavsiye ederim izlemenizi :)

Arkadaşlar ....
Uzun süredir Buca dan Kaynaklara veya Belnebaşına turlar düzenliyoruz....
Artık ara ara şehrede inmek gerekiyor diye düşündüğümüzden
bu Cuma bir şehir turu yapalım dedik..

27/08/2010 Cuma saat 17:50 Çevikbir toplanma, 18:00 hareket...
İkiçeşmelik yolundan geçip Kızlarağası hanında kahve molası...
Sonra sahil yolundan Engelliler parkının içinden geçip İnciraltına...
İnciraltında çay içip Hatay üzerinden Buca dönüş...
Diye planlıyoruz...
Gelmek isteyen herkesi bekleriz...
Turumuza güzargah üzerinden de katılabilirsiniz...

bu seferki rota benim lastiklere göre
dün çevirdiğim 2 pedaldan biri boşa gidiyordu

@orkun tulu

Hep dağa taşa tırmanıyoruz birazda şehre inelim değil mi?
Bu sefer kimse tutamaz seni Orkun ....
Tam senin bisikletin yolu...

Ben 2 sene önce AMWAY de çalıştım. Ürün satmaya çalışıyorum satmak istediğim kişide kesin bir şey satıyor avon olsun herbilefe olsun :D Tereciye tere satmaya benziyor bıraktım bende.

Arkadaşlar !....
Uzun süredir Buca dan Kaynaklara veya Belnebaşına turlar düzenliyoruz....
Artık ara ara şehrede inmek gerekiyor diye düşündüğümüzden
bu Cuma bir şehir turu yapalım dedik..

27/08/2010 Cuma saat 17:50 Çevikbir toplanma, 18:00 hareket...
İkiçeşmelik yolundan geçip Kızlarağası hanında kahve molası...
Sonra sahil yolundan Engelliler parkının içinden geçip İnciraltına...
İnciraltında çay içip Hatay üzerinden Buca dönüş...
Diye planlıyoruz...
Gelmek isteyen herkesi bekleriz...
Turumuza güzargah üzerinden de katılabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
Merhaba arkadaşlar;

Kendimi tanıtmak gerekirse 164 cm boyunda 93-94 kilo civarında 19 yaşındayım . Açık Öğretim Lisesi öğrencisiyim.

Geçen sene üye olmuştum foruma aslında. Ama şifre bilgilerimi unutuğum için ve şifre bilgilerim mail adresime gelmediği için yeni hesap almak zorunda kaldım. Benimde 2000 senesinden kalma covanni marka bir bisikletim var az çok idare eder durumda ama artık eskidi. Sedona 321 veya scott marka şehirler arası ve şehir içi tura uygun bisiklet edinmek istiyorum bir tane. Bakalım şansımız yaver giderse bende tamamen aranıza katılmış olacağım arkadaşlar. Sizlere asıl danışmak istediğim sorun şu

Taşikardi rahatsızlığı var bende nabız ara sıra normalin üstüne çıkabiliyor ilacımı düzenli olarak kullanırsam sorun olmuyabiliyor ama genede Taşikardi şehirler arası turlara çıkmamı aşırı derecede engellermi onu sormak istiyorum. Tabii bisikleti alır almaz hemen tura çıkmayacağım.

merhaba tolga,
bu konuyu bir hekime danışırsan daha sağlıklı bilgi alabilirsin diye düşünüyorum..
dilediğin bisikletle dilediğin turlara çıkabilmen dileğiyle..hoşçakal..

Korhan bey , çok çok geçmiş olsun der, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşarak pedallamaya başlamanızı dilerim.

Bu foruma çok önceden üye olmuştum ama ilk mesajım, forumda İzmir'le ilgili etkinlikleri ararken, sizin kaza haberinize oldu.

Buna benzer bir kaza haberini de , sabahları karşılaştığım ve zaman zaman Sasalı yolunda birlikte pedalladığım bir bayandan aldım. Geçen gün , bir motorsikletlinin sıkıştırması sonucu kaldırıma çarparak inanılmaz bir kaza geçirmiş ve fena halde yaralanmış.
Yani , kısacası bu trafikte yok sayılmak bir yana , bir de bayan olmanın dezavantajını yaşamak inanın çok can sıkıcı bir hal almaya başladı.

http://www.ticaretmerkezi.com.tr/resim_goster.php?pid=174935&title=
470TL

Tıbbi Tanıtım Temsilcisiyim, 32 yaşındayım.

*28 jant, ince lastikli, çamurluklu bir bisiklet alacağım.
*Temiz bir 2. el de olabilir.
*Mesela Bianchi Peggy beğendiğim bir bisiklet, ama daha ekonomiğini arıyorum.
*Amortisörsüz olması sorun olur mu? (Kilitlenebilen amortisörler de varmış artık sanırım?)
*Ve Çankaya'da ya da başka bir yerde, daha düşük maliyete daha kalitelisini ve hafifini toplatabilir miyim?

Bisikleti sadece spor olarak görmüyorum. Kullanabilen herkesin yakın mesafe ulaşımda bisikleti tercih etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Peggy linki:
(link)

(link)

bu bisiklet de güzel...
peggy mi bu mu? daha ekonomik ve ergonomik bisiklet toplayabilir miyim İzmir-Çankaya'da?

Geri