Slm Niyazi kardeşim,
Çok doğru söylüyorsun ben düşünemedim. Hızlı bir şekilde yazdım.
Ben 26 yaşındayım IKEA Mobilya mağazasında 5 yıl satış ve lojistik departmanlarında görev aldım.
IKEA mobilya ve ev dekorasyon mağazasında ilk başta müşteri memnuniyetini sağlamak en net görevimizdir. IKEA mağazasına ilk başta lojistik bölümünde part-time olarak çalışmaya başladım. Görevim : Mağaza için dolumu sağlamak, Ürünlerin sayımını gerçekleştirmek ve ürünlerin konsept kuralları neticesinde yerlerini doğru ve düzgün bir şekilde dolumunu sağlamak. Bunun yanında yoğun olmadığımız zamanlarda satışa destek vermek. İşi güzel ve doğru yaptığım için beni lojistik departmanı grup lideri full-time almıştır. Lojistik bölümünde 1,5 yıl full-time olarak tüm pozisyonlarda görev aldıktan sonra mağaza içi oryantasyon sebebi ile beni satış departmanına almışdır. İşimin açıklaması mağaza içinde çalışmış olduğum ( Yatak odası, Tekstil, gardrop ve mobilya ) departmanlardaki ürün sunum esaslarını dikkat ederek ürünlerin satışlarını arttırmak. Bunların yanında Ürünlerin temizliği, düzeni ve teşhirlerin sağlam olması. Teşhiri zarar görmüş bir mobilyayı sergilemek tamamen müşteri gözünde güvensizliğe yol açtığı için yenisini kurup yerine koymak. Ürünlerin nakliye sevkiyatını takip etmek, Ürünlerin dolumunu takip etmek, Eksiksiz ve hasarsız olarak yerlerine konulmasını takip etmek görevlerimizin en başında. IKEA mağazasında LOJİSTİK 1.5 yıl ve SATIŞ bölümünde 3.5 yıl çalıştım.
Sertifika Bilgileri: » İş Güvenliği - (Personel Emniyeti ve Sosyal Sorumluluk Sertifikası)
MAPA MOBİLYA ve EV DEKORASYON MAĞAZASI ( IKEA ) - 25.06.2006
İŞ yerinde hem kendimizin hem ise müşterilerin güvenliğini sağlamak. İşyerinde uyulması gerkn kurallar
» Satış eğitim sertifikası
Tem Yönetim Geliştirme - 21.08.2008
Satışta fark yaratmak. Ürünlerin satışlarını arttırmak. Müşteriyi anlamak ve doğru yönlendirmek.,
Ortaöğretim mezunuyum.