Scudo Sports

İzmir

Scudo
Arkadaşlar merhaba. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Ben yaklaşık 3 yıldır bu camianın içindeyim. Çok güzel turlara katıldık gezilere katıldık çok sağlam dostluklar kurduk.

Arkadaşlar Haziran ayından beri işsizim ve iş arıyorum. Bu durumda maddi ihtiyacım olduğu için çok sevdiğim SEDONA BORLA bisikletimi sattım. Ama tabi nereye kadar idare edecek.

Arkadaşlar çok acil iş bulmam lazım yoksa kredi kartı borcu yüzünden eve 1 ay içinde haciz gelecek. Etrafınızda eleman arayan kişiler varsa lütfen yardımcı olunuz.

Şirinyer / İZMİR DE OTURUYORUM

SAYGILAR

Umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulursunuz. İzmirli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır. İşsizlik parasızlık gerçekten zor

merhaba kardeşim iş arıyorum demişsin ama kısaca kendini bir tanıtsan hangi vasıflara sahipsin ona göre sana iş ilanlarını yönlendirelim istersen.
Yaş -tahsil -meslek vb kısa cv tarzında kendini anlatırsan daha hızlı bir şekilde ve mantıklı bir şekilde yardımcı olabiliriz..

Slm Niyazi kardeşim,

Çok doğru söylüyorsun ben düşünemedim. Hızlı bir şekilde yazdım.

Ben 26 yaşındayım IKEA Mobilya mağazasında 5 yıl satış ve lojistik departmanlarında görev aldım.

IKEA mobilya ve ev dekorasyon mağazasında ilk başta müşteri memnuniyetini sağlamak en net görevimizdir. IKEA mağazasına ilk başta lojistik bölümünde part-time olarak çalışmaya başladım. Görevim : Mağaza için dolumu sağlamak, Ürünlerin sayımını gerçekleştirmek ve ürünlerin konsept kuralları neticesinde yerlerini doğru ve düzgün bir şekilde dolumunu sağlamak. Bunun yanında yoğun olmadığımız zamanlarda satışa destek vermek. İşi güzel ve doğru yaptığım için beni lojistik departmanı grup lideri full-time almıştır. Lojistik bölümünde 1,5 yıl full-time olarak tüm pozisyonlarda görev aldıktan sonra mağaza içi oryantasyon sebebi ile beni satış departmanına almışdır. İşimin açıklaması mağaza içinde çalışmış olduğum ( Yatak odası, Tekstil, gardrop ve mobilya ) departmanlardaki ürün sunum esaslarını dikkat ederek ürünlerin satışlarını arttırmak. Bunların yanında Ürünlerin temizliği, düzeni ve teşhirlerin sağlam olması. Teşhiri zarar görmüş bir mobilyayı sergilemek tamamen müşteri gözünde güvensizliğe yol açtığı için yenisini kurup yerine koymak. Ürünlerin nakliye sevkiyatını takip etmek, Ürünlerin dolumunu takip etmek, Eksiksiz ve hasarsız olarak yerlerine konulmasını takip etmek görevlerimizin en başında. IKEA mağazasında LOJİSTİK 1.5 yıl ve SATIŞ bölümünde 3.5 yıl çalıştım.

Sertifika Bilgileri: » İş Güvenliği - (Personel Emniyeti ve Sosyal Sorumluluk Sertifikası)
MAPA MOBİLYA ve EV DEKORASYON MAĞAZASI ( IKEA ) - 25.06.2006
İŞ yerinde hem kendimizin hem ise müşterilerin güvenliğini sağlamak. İşyerinde uyulması gerkn kurallar

» Satış eğitim sertifikası
Tem Yönetim Geliştirme - 21.08.2008
Satışta fark yaratmak. Ürünlerin satışlarını arttırmak. Müşteriyi anlamak ve doğru yönlendirmek.,

Ortaöğretim mezunuyum.

Arkadaşlar buca akşam turlarına devam ediyoruz...
24/08/2010 saat 18:50 Çevikbirde toplanıyoruz...
Herkesi bekleriz...

Haklısın orkun ...
O zaman 24/08/2010 saat 18:20 Çevikbir yapalılm...
En geç 18:30 çevikbir hareket...
Ben evin oradan katılırım yine...

siz antremanlı olacaksınız ramazandan sonra biz ise şişman birer bisikletçiolarak size yetişmeye çalışacağız
sağlık olsun 2 ay demez forma kavuşuruz inşallah
abicim altımızdan rüzgar geçiyor biz şimdilik size dua edelim
kazasız belasız turlarınızı tamamlayınız
az kaldı

limontepe nin üstündeki toplu konutlardan yukarı çıkan bir yol var. radar üssünün oaya çıkıyor. yol üzerinde bir köy var. sanırım oradan güzelbahçe tarafınada iniliyor. sabahları müsait olan varsa bir sabah tırmanalım.

İzmir'de part-time Rodi'ye girmişti bir arkadaşım geçen ay. Hem de hiç deneyimi yoktu. Alan farklı da olsa deneyiminiz var, bir başvurun derim giyim şirketlerine. Hiç olmamasından part-time olması iyidir.

bir başvur derim yada telefon aç istersen kardeşim..
(link)

Raf Tanzim Elemanı (Ref: 008reyon)

Pehlivanoğlu Şirketler Grubu

İlan Tarihi: 23.08.2010

Şehir/Ülke: İzmir

Personel Sayısı: 1

Genel Nitelikler:
EN AZ LİSE MEZUNU

GEREKTİĞİNDE İKAMET DEĞİŞTİREBİLECEK

İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ

25 YAŞINI AŞMAMIŞ

ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ

İş Tanımı:
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE ÖZENLİ OLMAK

MAĞAZA YÖNETİCİSİNİN TALİMATLARINA UYGUN OLARAK SORUMLULUK ALANININ GEREKTİRDİĞİ İŞLEMLERİ YERİNE GETİRMEK

@mustafa tecimen

inşallah hayırlısı diyelim.. kardeşim yok ki izmirde tanıdıklar istanbulda olsan bulunur iş ama izmirde birilerinin referansı ile daha kolay olur diyorum:-((

İzmir'de ki bisiklet sever arkadaşların duyarlılıklarını bekliyoruz..Etrafa haber verir misiniz yada büyüklerinize konuyu açmanızı rica ediyorum bi abiniz ve kardeşiniz olaraktan.
Sevgi ve saygılarımla..

Geri