Forumumuza hoşgeldin Umut,
ben de İYTE deyim, okulumuzdan birilerini forumda görmek güzel. 2. dönem okula bisikletlerle gidicez Urladan. Dilersen bize katıl beraber gidelim.
Ayrıca Göker Gülay, ertan sevim forumumuza hoşgeldiniz.
merhaba arkadaşlar Güzelyalıda oturuyorum,diş hekimiyim, bugün itibariyle ilk bisikletim olan salcano impetusumu aldım umarım pişman olmam
etkinliklerde görüşmek dileğiyle
Selam herkese. Ben Doğukan KARBAL. İzmir Bornovada oturmaktayım. Yaşım 14. Şuanda ekipmanım bulunmamakta ama sbs sınavından sonra gelıyor bısıkletım ve ekıpmanım. Herkese iyi günler ve iyi forumlar.
19 Şubat 2011 Cumartesi, Çiğli 2 nci Ana Jet Üssü Gezisi
Parkur : Bostanlı-AOSB-Sasalı-Çiğli Jet Üssü
Toplanma Yeri : Karşıyaka İskele, 09:00
Karşıyaka İskele de buluştuktan sonra Mavişehir üzerinden Sasalı’ya pedal çevireceğiz. Çiğli 2 nci Ana Jet Üssü’ne vardıktan sonra yetkililer bize üs hakkında bilgi verecekler. Ardından üs gezimizi yapacağız.
ÖNEMLİ NOT:
BU GEZİYE KATILMAK İSTEYENLERİN İSİM-SOYİSİM VE TC KİMLİK NO BİLGİLERİNİ gezi@izmirbisiklet.org ADRESİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR. ANA JET ÜSSÜ KOMUTANLIĞI TARAFINDAN BU BİLGİLER TALEP EDİLMEKTEDİR. BİLGİLERİ OLMAYAN KATILIMCILAR ANA JET ÜSSÜNE GİRİŞ YAPAMAYACAKLARDIR.
20 Şubat Pazar · 08:30 - 18:00
Yer Karşıyaka İskelesi
TOPLANMA SAATİ : 08:30
TOPLANMA YERİ : Karşıyaka iskele
GÜZERGAH Karşıyaka iskele – Altınyol – Bisiklet yolu – Bayraklı- Bornova yan yol– Ege ünv. Önü- Kavaklıdere köyü – Kemalpaşa – Kazak Vadisi (Kımız çiftliği)
EN DÜŞÜK SICAKLIK : 10°C
EN YÜKSEK SICAKLIK : 14°C
HAVA : ÇOK BULUTLU
RÜZGAR HIZI: GÜNEYDOĞUDAN 15 KM/SA.
TOPLAM MESAFE: 85 KM
TUR ZORLUK DERECESİ:6
TUR SORUMLULARI: BÜLENT KARADAĞ - ÇAĞIN ŞENTAŞ
İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen "Çevrenin Görünmeyen Çığlıkları" isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında 20 Şubat 2011 Pazar günü bir etkinlik düzenlenecektir.
Etkinlik programı aşağıda belirtildiği gibidir:
13:30-15:30 Alsancak İskele Fotoğraf Çekimi
15:30-17:00 Alsancak İskele- İnciraltı Kent Ormanı Bisiklet Turu
17:30-18:30 İnciraltı Gemi Müzesi Ziyareti
Bu bisiklet gezisi İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve İzmir Bisiklet Derneği ortak etkinliğidir.
yarın sabah çarşamba akşamı bisikletçileri olarak bornova kaynaklar turu düzenliyoruz. ben narlıdere bornova kaynaklar narlıdere yapmayı planlıyorum. gelecek varsa haberleşelim. yarın sabah yağış gözükmüyor bu arada.