Scudo Sports

İzmir

Merhaba,

Ben Göztepe'de oturuyorum. Bornova'daki Yaşar Üniversitesi'nde akademisyenim. Haftanın yaklaşık her günü işe bisikletle gidiyorum. Sabahları o tarafa doğru giden arkadaşlar varsa beklerim :)

Scudo
Herkese selamlar, adim Umut. Bornova'da oturuyorum. Izmir Yuksek Teknoloji Enstitusu'nde okuyorum, yurtta kaldigim icin kislari Urla'dayim, yazlari Bornova'da. Gorusmek dilegiyle..

Selamlar arkadaşlar henüz çok yeni ama sizin de bir bisiklet dükkanınız var artık izmir Güzelbahçe de mithatpaşa caddesinde güzelbahçe gross marketin hemen karşısındaki ara sokakta.

@Sungur Çağırgan

ilk müşteriniz benim :) yarın gösterdiğiniz lastikleri almaya geleceğiz bir aksilik olmazsa :)

İzmir'de her ayın son Cumartesi günü Critical Mass etkinliğimiz olmakta. Critical Mass ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için (link) sitesini ziyaret edebilirsiniz. Orada tüm gücümüzle olmalıyız ve yollar bizim de hakkımız demeliyiz. Bu ay 50 kadar kişiydik. Önümüzdeki ay çok daha kalabalık olmalıyız.

daha güzel bir fikri olan varmı? gitmiş görülmüş yollar hakkında izmir -Balıkesir / bandırma arası

Yarın bende gelicem o tarafa uğramak istiyorum dükkanınıza Sungur Bey bulabilirim inş:D

izmirde perşembe akşamı bisikletçilerinden TRT fm de bahsettiler şimdi. ngüzel. biz istanbulda criticall mass yapıyoruz daha TRT ye çıkamadık. kıskandım sizi valla :)

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
selam izmirli dostlar ben bayramda izmir denizli yapmayı düşünüyorum otobana girişte görevliler falan nasıl rahat girebilir miyim?

@RSY Ersoy

Otobana bisikeltle girmeyiniz. Otobanda bisiklet kullanmak yasaktır. Kaldı ki girseniz bile en fazla gişelere kadar gidebilirsiniz. izmir Aydın otobanının tamamı kamera ve güvenlik istemi ile donatılmıştır bilginize.

merhabalar bayraklıdan selamlar carraro 435 im var. boş zamanım yok çünkü boş oldukça bisiklet kullanıyorum. konak mevkinde çalışıyorum..haftada 1 gün iznim olduğundan haftalık turlara katılabilirim.

Herkeze mrb ben Efe Can İzmir Menemen'de oturuyorum öğrencıyım allahın ıznıyle bir tane bisiklet topluyorum bu konuda bana Mesut FERHAT AKBAŞ , Gunay AKTAŞ , Cuneyt Abilerime Yardımlarından Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum Uzun zamandır Siteye Üye olmaya çalışıyordum nihayet bugun moderetor arkadaşlarımızın da yardımıyla üyeliğimi tamamlıyabıldım Bütün Ekibe'de Teşekkürlerimi Sunarım...

• Beğen
Tepkiler: Sungur Çağırgan
Hoşgeldin
Hayırlı olsun yeni bisikletin bişeyler lazım olursa ses ver yeter

@Sungur Çağırgan

Duyarlılığınız ıcın teşekkur edıyorum sağolun. umarım ıyı vakit geçirebiliriz bütün forumdaki arkadaşlarla birlikte toplantılar yapıp tanışma fırsatımız olur inşallah

Bir İzmirli olarak ve forumun yeni bir üyesi olarak bu etkinliğe artık bende katılıcağım inşallah teşekkür ediyorum korhan bey Sevgiler Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
Geri