Scudo Sports

İzmir

bu akşam 18.20 çevik 1 de buluşuyoruz arkadaşlar 18.30 hareket kaynaklar turu tüm bisiklet severler davetlidir

Scudo
bende gelebilisem bugün katılacağım aksilik oldu yolda lastiğim patladı babam lastiği iş çıkışı getirebilir ancak belki yetişirim ama saat 6.30 da babam gelemez katılamayacağım galiba ama çok gelmek istiyorum zaten geçen haftada gelemedim:(

Merhaba Korhan Bey, ben aranıza yeni katıldım. İzmir turlarına katılmak istiyorum. Turları ne zaman düzenlediğinize dair bilgilere nereden ulaşabilirim. Aydınlatırsanız çok memnun olurum.

merhaba tunç öncelikle aramıza hoşgeldin 2 faklı tur gurubu var ikisinede katılabilirsin karşıyaka tarafında isen ege pedalın düzenlediği turlar var salı perşembe 8.30da karşıyaka iskelesinden başlayan turları var hafta sonuda turlar düzenleniyor www.egepedal.com adresinden tur biligilerine ulaşabilirsin konak tarafından katılacak isen (link) sitesindeki tur programı bölümünden gerekli biligilere ulaşabilirsin turlarda görüşmek üzere

Merhaba , öncellikle bu sorunun muhattabı kesinlikle hekiminiz , tahminimce propranolol gibi etken maddeli bir Beta Blokör ajan kullanıyorsunuz ve böylelikle kalp frekansınızı olması gereken aralıkta tutmaya çalışıyorsunuz. Veteriner Hekim olmamdan dolayı mesleğim gereği konuya aşinayım size tavsiyem kesinlikle bir kardiyoloji uzmanına muayne olmanız kendisine durumdan bahsetmeniz ve onayını almanız. Taşikardi bir semptomdur , örneğin kalp yetmezliklerinde ortaya çıkabileceği gibi Hipertiroidizm gibi endokrin bozukluklar sonucuda ortaya çıkabilir bunun için kesinlikle bu spora başlamadan önce bu konunun üzerine gidip hekiminizin onayını almanız . Kesinlikle zaten ilaçlarımı alıyorum bir şey olmaz tarzı bir düşünceye kapılmayın belkide örneğin spor yaptığınız günler doktorunuz ilacınızın dozlarını arttırmanızı önericektir.Saygılarımla ,

Ahmet Kara

Arkadaşlar merhaba bornova civarında tur yapan birileri var mı veya bu turlardan haberdar olabilmek için ne yapmalıyım? Bilgi verirseniz sevinirim.

04.09.2010 buca-gölet-belenbaşı-kırıklar-vişneli-yukarıkızılca turu...

Buluşma yeri çevik bir meydanı 06.50 hareket saati 07.00

Herkesi bekleriz...

of yaa tam istediğim rota ama şu anda memleketteyim lütfen ben dönüncede böyle bir tur yapsak:)

dün o kadar yoruldumki bu rotayı bidaha para verseler gitmem yakında fotoğtafları filan da yükleriz, buna benzer daha düz rotaları tercih ederim

Bende yoruldum...
Üstelik bir bisikletçinin başına gelen en kötü şeylerden biri geldi başıma zincirim koptu.Neyseki Orkun ite kaka getirdi beni...
Ama her şeye rağmen güzeldi...

oooo kötü olmuş geçmiş olsun:(
artık yanımızda yedek zincir
yedek iç lastik
taşıyalım:) yoksa tur kötü geçebiliyor

bir daha yanıma çanta alacağım içine hem yedek suda koyacağım öyle tura çıkacağım....

Geri