Scudo Sports

İzmir

İzmir için en yakın.benim için vakit önemli degil iyi vakit gecirmek.grup ayrımı yapmıyorum yani yanlıs anlasılmasın.

Scudo
Hiçbirimiz yapmıyoruz :) Yarın Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin günü saat 20:00 de Göztepe köprüsünden yola çıkıyorlar nereye gidileceği her zamanki gibi o akşamın tur liderinin bileceği iş Karşıyaka'dan da bir çok arkadaşımız katılıyor. Bekleriz. Orada olacağız.:)

o saatden sonra zaten vapurla geçiyolar karşıya ordan Karşıyaka'ya tekrar pedal basmıyorlar saat 23:00 civarı bitiyor tur gidilecek yerin uzaklığı da etken tabi.

@berkay iriyarı
bende bucakoop.tayım tura yukarda ki kız yurdunun oradan katılıyorum. istersen orayada gelebilirsin tabi o tarafa gittiğimiz bi tur olursa.. onuda burdan öğrenirsin..

hangi kız yurdu yaa ismi ney birde saat kaçta orda oluyonuz siz saat 7 de salı ve cuma günleri çevikbirde toplan mıyormusunuz kız yurdunda ne yapcam

• Beğen
Tepkiler: yiğit karataş
süper etkinlik, umarım bi gün manisadan sizlere katılırım.

@Fırat Ünverir

Hayır hiç köpek yoktu. Tepekahve'ye vardığında dinlenme ve su molası iyi gelir çünkü bundan sonra mola verilcek düzgün yer pek yok.

Kolay gelsin

@Ferhat Şener

Merhaba,

Biz bu hafta Bornova - Sabuncubeli - Çiçekliköy - Yakaköy - Ulucak - Belkahve - Bornova turunu yaptık.

Katedilen Mesafe: 31 km
Pedal Basılan Süre: 1:51'50''
Ortalama Hız: 16.40 km/h
Maksimum Hız: 68.04 km/h
Toplam Molalar: 40 dakika

Çiçekliköy kavşağı yaklaşık 6-6.5 km. Zorlayıcı ve fakat çok keyifli. Araba ile gidip gelen arkadaşların tecrübelerini yazması gerçekten eğlenceli olmuş.

Gidiş-gelişden ziyade bence bir sabah erkenden çıkıp tek yönlü bir tur yapmanız yönünde.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@Anil Yavas

Merhaba Anıl Bey Karşıyakada da bisiklet turları düzenleniyor. Göztepede tarafında oturanlar karşı taraftan Karşıyaka yönüne, Karşıyakada oturanlar ise Konak yönüne hareket ediyor Alsancak civarında karşılaşıyoruz çok güzel tablolar gerçekleşiyor tabi bu anda Karşıyakadaki turlarada katılabilirsizniz salı perşembe saat 20:00 karşıyaka iskelesinde buluşuyoruz dün kızlar ağasına gittik çok güzel bir turdu sizleride bakleriz.

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@Mustafa Volkan Koca

Dün akşam perşembe bisiklet grubu ile yol alırken, Alsancak limanı önünde karşılaştığımız grup siz miydiniz ?

@berkay iriyarı
genelde kaynaklara yada belenbasina gidiyoruz ondan dolayi bucakoop tarafina geliyor tur.. bucakoop.tan direk yukari cikinca kosede bi kiz yurdu var adini hatirlamiyorum ordan gruba dahil oluyorum..

@Mustafa Volkan Koca

Sizde perşembe akşamları bize katılsanıza, perşembe akşamı bisiklet gezilerinin kanatları altına girin:D
Çoğunluk bizde çünki, siz kaç kişiydiniz :rolleyes:

Geri