Scudo Sports

İzmir

Scudo
Yavuz Sevgili arkadışam yazdıklarından dolayı katılmıyorum. Koku arıtma tesisinin olduğu bölgede yoğun, sinekler ise doğal yaşamın bir parçası. Biz aarada bisiklete yeni başlayan arkadaşlarımızın tecrübe ve kondüsyon kazanması için Bostanlı-Sasalı turu yapıyoruz ve ayrıca Foça, Yenifoça, Kozbeyli turları yaparken Barınak Kafenin önünden tura başlıyoruz.

Işıklandırmanın olmaması bir eksiklik doğru ama bu yatırımın yazık olması anlamına gelmiyor. Sizden bir pazar sabahı saat 6-7 sırasında bu turu tekrar yapmanızı öneriyorum. Alacağınız keyfi kelimelere dökemezsiniz.

Bol pedallı ve sağlıklı günler....

Bu pazar bir aksilik olmazsa sabah 5-6 gibi bu turu yapmayı düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak :D köpek takıldı mı hiç peşinize?

@eralkaya

Arattım ama birşey çıkmıyor.
Sadece critical mass yazınca çıkıyor ki onlar yabancı içerikli.
En iyisi link vermeniz.

@eralkaya

Doğrusunu buldum Erman, ancak biraz önce aynı kelimelerle arama yapmama rağmen çıkmamıştı.

(link)

link tam çıkmıyor.

yıldızlı kısma, face book . com yazın birleşik halde

@Kıvanç Pürtelaş

Sen gelme geçen hafta şimdi de sor nerde olacak diye :D Olacak iş değil :D Haftanın lideri belirleyecek perşembe akşamı turunu şuan için bilen yok perşembe gittiğimizde belli olacak.

İyi forumlar... :)

@Mustafa Tufan

bisiklet, velespit nam-ı diğer şeytan arabası

çoğu kişi velespit deyince o ne diyor bisiklet diyorum heee diyor... bizim oralarda (kütahya'da) velespiti herkes bilir.

Geri