Scudo Sports

İzmir

Enes SAVAŞ

yaş;13

mekan;İzmir/Bayraklı

bisiklet ve sürüş tipi ; supr sport , solo :)

Scudo
Öncelikle herkese merhaba forumunuza yeni katılıyorum.Bisikletçiliğe ciddi olarak bu yaz başlama kararı aldım ve kendi çapımda ilerlemeler gösterdim.Şimdiye kadar en fazla günübirlik 90km yol aldım.Bisiklet sürmeyi gerçekten sevdiğim için her geçen gün yeni ekipmanlar alıyor ve kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum :) İlk başlarda kask kullanmıyordum fakat sonradan kaskın önemini anladım ve aldığım ekipmanlarla birlikte bir tanede kask aldım :) Bide düzgün bir tane bisikletim olsa iyi olcaktı fakat şimdilik elimden bu kadar geliyor.Bisikletimin modeliyse Salcano/Hector.Şimdilik benden bu kadar birkaç tanede yolda çekindiğim fotoğraflardan atacağım

http://o1309.hizliresim.com/1f/5/sbx39.jpg

http://o1309.hizliresim.com/1f/5/sbx32.jpg

http://o1309.hizliresim.com/1f/5/sbx2y.jpg

Benimle aynı şekilde başlamışsın bende 3-4 ay önce böyle başlamıştım şimdi bizimkileri ikna edip bisiklet aldırdım.
İnşaAllah hiç hevesin kaçmaz,her gün dahada ilerlersin.
Kazasız pedallmalar...

• Beğen
Tepkiler: İlyas Berkay ATAY
teşekkürler ; hevesimin kaçacağını hiç zannetmiyorum o bisiklet sürerken hissettiğim özgürlük hissi falan :)

Aynen devam Berkay. Kask alman doğru bir hamle. Bisiklet konusunda ise hiç acele etme. Mevcut bisikletinle bir süre devam et. Asfaltta sür, stabilize dağ yollarında sür, akşam bir yakınında kalacak şekilde konaklamalı kısa tur yap. Sonra hangi tarz bisikletçilik hoşuna giderse ona göre ekipman alır, yatırım yaparsın yavaş yavaş. Bu arada bol bol forumlarda gez, gezi yazıları oku, bisiklet yarışlarını izle (eurosportta yol yarışları olur veya internetten cape-epic tarzı dayanıklılık (mtb) yarışlarının videolarına bak). Hem bisiklet kültürün artacaktır bu sayede hem de tercihlerini daha rahat yapabileceksin. Bu esnada kafana takılan, sormak istediğin şeyler olursa da hiç çekinme sor...

• Beğen
Tepkiler: İlyas Berkay ATAY
Arkadaşlar baya uzun zamandır forumdayım fakat hiç Torbalıda bisiklet seven var mı merak edip konu açmamıştım kısmet bugüneymiş
evet İzmir Torbalıda bisiklet severleri bekliyorum Facebooktada grup var bilginize

Selam bu aralar bu tarafa geliyor musun?

İlyas kardeşim aliağada çok iyi bir grubumuz var faceden takip edin orda üyemiz mesut abiyle irtibat kurabilirsin.foruma fazla bakamıyoruz

selamlar, ilk mesajım tanışma bölümüne olsun istedim. yaş 28. bisikletim yok şehir ve tur bisikletlerine meraklıyım
öncelikle merak ettiğim bisikletlerin neden bu kadar pahalı olduğu? tamam kaliteye göre fiyat değişiyor doların etkisi vb vardır ancak düşük bütçelerle bu iş yapılmazmı? forumda hep önerilerde belli başlı markalar önerilmiş tavsiye edilmiş.

şimdi ben ümit bisikletten yada orbis'ten bir model alsam Allah benim cezamımı verir? :) sanki bu şekilde bir hava var forumda. tabiiki mercedes c serisi ile renault megane bir değil farkındayım bu mantığın ama fiyatlar uçuk geliyor.

bana seçimde yardımcı olursanız memnun olurum.

bütçeler çok sıkıntı olmaz ise eşimede bir bisiklet almak istiyorum.

herkese selamlar tekrar iyi sürüşler

Soner UĞUZ ben bornova küçük parkta oturuyorum ankilozan spondilit ve osteoporoz hastasıyım egzersizlerime katkı olsun diye bisiklete başladım kondüsyonsuz oluşumdan ötürü biraz yanlız gezerim sanırım

Ben de Zeytinalan'dan Atahan EKER 25 yaşındayım ve genelde Çeşmealtı ve Balçova istikametine sürüş yapıyorum. GSF öğrencisiyim haftanın bikaç günü bisikletle gidiyorum okula. Bu taraflarda oturup kısa turlar yapmak isteyen varsa seve seve katılabilirim.

merhaba adım Yasemin.Ben de bisiklet sürmeyi sevenlerdenim ama bir bisikletim yok.yeni başlayan biri olarak şehir turları için tavsiye edebileceğiniz bir bisiklet markası var mı?

Bir de deminki mesajıma ilave olarak ben de mavişehirde oturuyorum.27 yaşındayım ve mavişehirden bostanlı sahile kadar veya karşıyaka sahile kadar olan bisiklet yollarında kullanmak için bir bisiklet istiyorum.fikir verebilecek olan olursa sevinirim.

Optimum Decathlon'da görmüştüm, çeşit görmek için göz gezdirebilirsiniz de . de çeşitlere bakabilirsiniz .
http://img12.imageshack.us/img12/4848/983o.jpg

btwinler donanım kalite olarak güzel belki ancak çok tipsizler :eek: geçenlerde bende baktım, içim almadı bisikletleri.
kadroları unisex yapmak istediklerinden sanırım

arkadaşlar malum sahil yolunu biliyoruz. ancak diğer yerler nereleridir?
ilçe ilçe binilebilecek rota güzergah yer liste yapsak uygun olmazmı?

eski konularda biraz üstünden geçilmiş ancak artık google harita ve yandex harita sistemini güzel şekilde kullanıp yer gösterebiliriz.
map my ride da bonusu olsun.

tecrübeli arkadaşlar bakar ilgilenirse iyi olur bence

selam arkadaşlar kaynaklar parkurunda antrenman yapıyorsanız benıde cagırmanızı ısterım ta bucadan kalkıp balcova manastır parkuruna artık gıtmek cok zor gelıyo :D
(link) Facebook adresım bu burdan ekleyıp benımle haberlesebılırsınız

nerede bu kaynaklar parkuru?

kimse birşey söylemiyor bisiklet yol parkur hakkında

Geri