Scudo Sports

İzmir

Scudo
Hocam ben Aliağa'dayım,...Okul sebebi ile Urla'dayım yol bisikleti sürüyorum orda...Hafta sonları,bazen Perşembe,Cuma uygun olabiliyor,plajlar çevresinde mtb bireysel takılıyorum....:D...Beraber hareket edebiliriz...(Zamanı önceden ayarlayarak)....

Cengiz bu hafta 2kez Okula bisiklet ile gittim kardeşim...Yalnız köpekler büyük sorun,nerden çıkacakları belli olmuyo ,her an tetikte olmak ,sağa sola bakıp köpek aramak adamda sinir bırakmıyor,üstelik son sürat giderken...:D..2.dönem nasipse takılırız birlikte....Varmı önerisi olan köpeklere karşı?..,Kovucu alet işe yarıyormu acaba?....:D..

Dazer i deneyebilirsiniz.
Bazen işe yaradığı, bazen de işe yaramadığı söyleniyor.
Ama en temizi tekikte olup pedala abanmak :)

Arkadaşlar selam;
Dernek Ocak ayı tur programını yayınlamış.

İzmir Bisiklet Derneği Ocak 2011 Gezi Programı;

15 Ocak 2010 Cumartesi, Güzelbahçe Yaka Mahallesi, Organik Pazar (45 km)

Parkur : Konak-Üçkuyular-Narlıdere-Güzelbahçe
Toplanma Yeri : Konak İskele, 09:00

16 Ocak 2010 Pazar, Kozbeyli (90-95 km)

Parkur : Karşıyaka-Bostanlı-Kaklıç-Seyrek-Maltepe-Kozbeyli
Toplanma Yeri : Karşıyaka İskele, 09:00
Karşıyaka iskelesinde buluşan grubumuz sahilden Bostanlı’ya geçtikten sonra Kaklıç-Seyrek yolunu izleyerek Maltepe köyünü geçerek Kozbeyli’ye ulaşacak. Kozbeyli’de verilecek molanın ardından İzmir’e dönüş yapılacaktır.

22 Ocak 2010 Cumartesi, İzmir Kent Meclisi Gençlik Konseyi Bisiklet Gezisi

Parkur : Küçükyalı-Üçkuyular İskele-Bostanlı-Sasalı Doğal Yaşam Parkı
Toplanma Yeri : İzmir Bisiklet Derneği, 09:00

23 Ocak 2010 Pazar, Balaban Gölet Gezisi (70 km+8km)

Parkur : Konak-Gaziemir-Menderes-Balaban Vadisi
Konak iskelede buluştuktan sonra Karabağlar, Gaziemir yolunu izleyerek Menderes’e varacağız. Menderes’te çay molası sonrası Balaban Vadisine gideceğiz ve yemek molası vereceğiz. İsteyenler 7-8 km’lik Gölet Tturu’da yapabileceklerdir.

29 Ocak 2010 Cumartesi, İzmir İtfaiyesi ve AKS 110 Tanıtım Turu

Parkur : Konak-Basmane-Tepecik-Altındağ-Bornova

30 Ocak 2010 Pazar, Aydın Kültür ve Tarih Turu (70 km)

Parkur : Aydın-İncirliova-Germencik-Mursallı-Magnesia-Ortaklar
Toplanma Yeri : Konak İskele, 08:00
Sabah Aydın Atatürk Meydanı'nda buluşarak Tralles Antik Şehri'ni ziyaret. Buradaki bilgilendirme sonrası 22 km lik bir yoldan İncirliova ve Germencik ilçelerini geçerek, Mursallı Kasabası'na doğru devam edeceğiz. Kasaba girişinde yer alan Kanlı Bahçe Şehitliğini ziyaretimizden sonra,belde merkezindeki kiliseyi ziyaret edeceğiz. Eski rum evlerinin arasından kahvaltımızı yapacak olduğumuz, nefis manzaralı Şahin Tepesi'ne çıkacağız. Kahvaltı sonrası Tekin Köyü'nden geçerek Magnesia Antik Şehri'ni ziyaret edeceğiz. Son durağımız ise Ortaklar olacak.

Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
@Eren Çöpür

aynen kardeşim inşalah denk geliriz bir gün arada perşembe turlarınada katılıyorum görüşürüz umarım :)

Selahattin abi, ben çok teşekkür ederim.dedim belki güncellersek , ortamda güzel kişilerde çoğalır.. :) Yer isimi de adımla aynı olunca :) daha cazip geldi..

Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Selahattin Yakalı
Bu hafta sonu Ege Pedal Topluluğu turları:

Cumartesi

TARİH :22 Ocak 2011

TOPLANMA SAATİ :09:00

TOPLANMA YERİ :Karşıyaka İskele

GÜZERGAH : Karşıyaka İskelesi – Sasalı – Kuş Cenneti – Süzbeyli Köyü – Seyrek

Pazar

TARİH :23 Ocak 2011

TOPLANMA SAATİ :08:30

TOPLANMA YERİ :Karşıyaka İskele

GÜZERGAH :Karşıyaka İskele – Altınyol – Bisiklet Yolu – Bayraklı- Bornava Yan Yol– Ege Ünv. Önü- Kavaklıdere Köyü – Kemalpaşa – Armutlu - Turgutlu

Ercüment Boran adlı yol bisiletçisi arkadaşım Aliağada Petkimda çalışıyor ve oraya yeni taşındı.Aliağada haftada 5 gün idman yaptığını duymuştum hatta. oldukça sağlam ve disiğlinli bir sporcu kendisi. :)

• Beğen
Tepkiler: Selahattin Yakalı
Duyuru:

Sağanak yağış sebebiyle İzmir Bisiklet Derneği 23 Ocak 2011 Pazar, Gaziemir-Sarnıç-Kaynaklar gezisi iptal edilmiştir.

İzmir Bisiklet Derneği Başkanı Sayın Mustafa Karakuş'un mesajını yolluyorum arkadaşlar.

İzmir’in değerli bisiklet dostları,

Uzun zamandan beri ihtiyaç duyulan fakat bugüne kadar yapılamayan bisiklet söyleşilerinin ilkini bu hafta yapıyoruz. İzmir’de bisiklet kullanıcılarının yaşadığı problemleri konuşmak ve bisiklet toplulukları arasında iletişimi artırmak amacıyla 26 Ocak 2011 Çarşamba günü biraraya geleceğiz. Tüm gruplara ve konuşmacılara açık olan söyleşide yaşadığımız ortak problemler ve çözüm önerileri konuşulacak, topluluklar arasında bütünleşme ve işbirliği sağlanması için çözüm yolları değerlendirilecek ve ileriye dönük projeler hakkında fikirler tartışılacak. Zamanın kısıtlı olması ve konuşulacak çok sayıda konu olmasından dolayı Çarşamba gününe kadar konu başlıklarını belirlemek ve ana maddeleri kesinleştirmek istiyoruz. Söyleşiye katılmak isteyen herkes bilgi@izmirbisiklet.org adresine konuşulmasını istediği konu başlıklarını gönderebilir. Moderatör tarafından bu konu başlıkları derlenecektir. Her grubun sözcüsü kendi grubuna ait soruları söyleşide cevaplayabilir. 10 dakikayı geçmemek kaydıyla kısa sunumlar yapılabilir.

Mustafa KARAKUŞ

İzmir Bisiklet Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

Tel : 0 – 542 – 387 74 15

E – Mail : mustafa.karakus@izmirbisiklet.org

Toplantıya katılacak dernek,kulüp,topluluk ve platformlar ;

* Criticall Mass – İzmir
* Cuma Akşamı Bisikletçileri
* Çarşamba Akşamı Bisikletçileri
* Debit – Dokuz Eylül Bisiklet Topluluğu
* Ebit – Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu
* Efbit – Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Bisiklet Topluluğu
* Ege Pedal Bisiklet Platformu
* İYTE Bisiklet Topluluğu
* İzmir Bisiklet Derneği
* Karşı Bisiklet
* Perşembe Akşamı Bisikletçileri
* Yaşar Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ( YABİT )

Geri