Scudo Sports

İzmir

çok güzel bir düşünce umarım en kısa zamanda hayata geçer. türkiyenin tanıtımına ve sanat için yaptıklarına teşekkür ediyoruz 7den 70 eeeeeee

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Scudo
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için.Tüm Türkiyeye tek başıma yaymam mümkün değil.o yüzden en azından cevap yazan arakdaşlardan ricam bulundukları illerde duyuru organize etmeye çalışsınlar.Ara tatilde izmire gidince Karşıyakada yada Bostanlıda bir kafe ayarlamaya çalışacağım.Orada bir kaç saat yüksek sesle Barış abimimizin muhteşem şarkılarını dinleriz

Şu anda 25 üstü yaşı olan herkeste mutlaka bir izi vardır.Unutmamak için hatırlamak gerek...

Bu soruya İzmirli olanların cevap vermesi biraz zor çünkü herkes evinde yatıyo:)

Merkezde kalmak zorundaysanız ve bütçenizi de yazarsanız (ve kaç kişi olacağınızı), birkaç yerden fiyat alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: E.GURCAN
bende İzmirdeyim, haberleşebiliriz. kalacak yer konusunda birşeyler yapabilirim, ben özel yurtta kalıyorum, buranın misafirhanesi var. birazdan idareyle konuşayım, misafirlerim gelecek derim, bisiklet kullanıcısıyım, ama kondisyon olarak 90-100 km yol yapabiliyorum. telefon numaram bu: 0545 416 76 36 avea. 0542 501 19 62 vodafone.

• Beğen
Tepkiler: E.GURCAN
@Tanju Zafer

Çok teşekür ederim Biz bi otel bulduk rezevasyonda yaptırdık . 9 eylül meydanına yakın bi yerlerde otel. Günlük 30 lira kahvaltı dahil.

@Şerif Şentürk

Pazar sabah 7 gibi izmirde olucaz , otele girip yerleşmemiz 8i bulur. Siz kaç gibi Nerde buluşursunuz. Önder ile konuşuştum daha önce telefon numaralarımızı aldık.

@alpinist63

Çok teşekür ederim kalacak yer sorumuzu çözdük. 2 kişiyiz Telefon numaranızı kayıt ettim. Sanırım ege üniversitesinde final tatili haftaya başlıyor. Eğer musait olursanız sizinlede görüşmek isteriz. Finaliniz varsa meşgul etmek istemem. Benim Numaram:0537 794 55 02 TUrkcell
-----------------------

Bütün cevap yazan arkadaşlara çok teşekür ederim. Yolunuz Antalyaya düşerse her türlü yardımda bulunurum.

Esen kalın...

@bykomik

bende basvurcam 4 resım bı saglık raporu baska bısey gereklımı ?

@Murat İçlek
resim 2 tane yetio tescil fişi gerekio
sağlık raporu doktordan aldıgınız geri dönebilir lisans evraklarını indirin saglık raporu çıktısını alın doc imzalatırsınız.evrakları el yazısıyla deil daktilo veya bilgisiyar olması gerekiyor.ayrıca başka bir spor dalından lisans varsa lisans yine çıkmıo..tescil fişi ve saglık raporu link
/lisans.htm(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
çoğumuzun bisikleti kendi için özel ve pahalı balkonda bisiklet paslanır,kirlenir vs bisikletiniz evde nerde duruyor

...şahsen kış sebebiyle oturma odasında oturuyoruz bisiklet SALONDA duruyor.

zaman az kaldı.İzmirden gelecek arkadaşlar isim verin.Ona göre bir düzenleme yapalım...

Düşünmen çok güzel,hafta içi üzgünüm katılamam,arkadaşlara söylerim..izmir küçükyalı Giant tan adanalı(birol toraman hocam adına da) selam...

@cinosantancero

:in: Kardeşim çok güzel bir konuya değinmişsin..Seni tebrik ederim.
Denizli de her yıl anma konseri düzenliyoruz. Ama bisiklet ile tur düşüncesi çok daha güzel olmuş. İnşallah böyle bir etkinlik düzenlemeye çalışacağız.
Sağlıcakla....

• Beğen
Tepkiler: cinosantancero
İzmir Bisiklet Derneği 18 Şubatta eski İtfaiyenin orada şehirde bisiklet yaşamı ile ilgili bir söyleşi ve sunum gerçekleştiriyor.ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki linkten bilgi alabilirler

(link)

Ayrıca

(link)

Arkadaşlar herhangi bir katılılım olmadı.Yarın hava koşulları uygun olması halinde bisikletle aksi takdirde bir mekanda toplanıp Barış abimizi anacağız inşallah.

Geri