Scudo Sports

İzmir

merhaba arkadaşlar.

Cumartesi günü Aliağadaydık.Ve Greenpeace örgütüyle birlikte Termik santrallere karşı olduğumuzu belirtmek için basın açıklaması yaptık.

İlgili haberleri aşaığdaki linklerde bulabilirsiniz.Görüşmek üzere.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Egemen bu sabah Alaçatı'ya giderken gördüm sizi; Tugi de beni ilk gören oldu. Sen de foto çekiyordun.

Böyle 5-6 kişilik bir yol bisikleti grubunu yıllar sonra görmek çok çok güzel.

Haydi yarın sabah 06.15 de girne yunuslarda buluşup bir sabah antrenmanı yapalım ne dersiniz?

Ben çıkacağım gelen olursa birlikte pedallarız.

her zaman 6 kişiyi bir arada göremiyorsun, ben de resim çekeyim dedim. bu arada, antrenmanın profili çok yüksekti. mustafa güler, tugy, haşim, adını bilmediğim bir konyalı, bir de adını bildiğim bir konyalı ile beraber grupta iki tane balkan şampiyonu vardı.

evet şanslısın. sasalı dönüşünden sabuncubeline çıkarken çiğneyip tükürdüler beni. ve bundan bir tane daha yapacaklardı! ama gazdayım spokesman. katılmak istersen sabah 610 da kareksanın önünden alırım.

bende bornovada oturuyorum yaa gelmeyi çok isterim ancak o saat çok erken olur benim için :( bide her gün vapurla gidip gelmek çok mantıklı olmaz ya :S yola vursam kendimi saat 5 te bornovadan çıkmam gerekir :(

Arkadaşlar ne olur bu planı bırakmayın, vazgeçmeyin.Kişi sayısını artırın ve her hafta sonu aynı gün, aynı saat ve yerde buluşmaya da özen gösterin.Bu şekilde turlar daha da oturuyor.Çekirdek kadro oluşuyor.Mesela İstanbul'da Anadolu yakasındaki yol bisikletlilerin grubu da öyle.
Bu arada dediğim şey zaten İzmir'de var fakat çok küçük bir grup.
Her Pazar sabah 8 veya 9da Konak İskele'de buluşuyorlar.Yakup, Emin, Ayhan abi, Serkan, Umut, bazen ben de katılıyorum.
Ben de Karşıyaka'da otursam geleceğim ama bu yakada antrenman yapmak zorundayım.

@athletic

Fatih konuyu okuyan arkadaşların yanılmaması için; bu bir antrenman grubu başlığı, turla alakası yok. Gelip te üzülenler olmasın,sonra tatsızlık çıkmasın.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben de dokuz eylül üniversitesi ing işletme öğrencisiyim.Çocukluğum bisikletle geçti ama yalnızca mahalledeki serüvenlerle..İzmir ise bana bambaşka bi heyecan yaşattı ki günde 80-90 km yaptığımızı dilimiz dışarda mola yeri aradığımızı biliyorum:) Kamplar, lezzetli molalar, yol boyu yaktığımızı telafi ettiğimiz tatlı anlar..:)Siz de "hayatımın en çatlak ve en özgür anlarını üniversite öğrencileriyle yaşamak istiyorum" derseniz sizleri şiddetle Balçova bisiklet topluluğuna davet ediyorumm!!Yalnız yaz sezonlarımız böyle boş geçiyo çünkü belediye bisikletleri kışın temin edebiliyo sadece..Sizin de yaz dönemleri için bu tarz etkinlikler varsa bildiğiniz öenrilerinizi heyecanla bekliyorumm!!!

@athletic

çok güzel yazmışsınız size gerçekten katılıyorum sizleri tanımıyorum yanlış anlamayın ama çoğu insan genellikle kendinden daha antremansız insanlarla takılmak dolaşmak bile istemiyorum sizin bu yazınız çok hoşuma gitti izmirde görüşüp beraber pedallamak dileği ile

Merhaba arkadaşlar,

İsmim Andaç. 19 yaşındayım. Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuvarı öğrencisiyim. Forumda oldukça yeniyim. Bu yazdan beri aktif olarak İzmir trafiğinde pedal çevirmekteyim. Bana yakın Bornovalı ve İzmirli arkadaşlarla tanışmak ve birlikte pedal çevirmek isterim.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim, birlikte pedal çevirmek dilekleriyle...

Merhaba Andaç, foruma ve aramıza hoşgeldin.
Sadece bisiklet değil, müzik konusunda da ortak ilgimiz varmış.Türk Müziğinde hangi bölümdesin ve çaldığın bir enstruman var mı? Yoksa solistlik kısmıyla mı ilgileniyorsun?

Geri