Scudo Sports

İzmir

@jackal_jeo

Linası olan da olmayanı da koşturacaklar diye tahmin ediyorum, çünkü halka açık bir yarış olacakmış sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: nasuh ve ozgur_jeo
Scudo
@ultegrax

Kardeş sağol! Geç duyduk diye, senin hiç bir suçun yok! Sen elindengeleni yaptın. Benim sitemim, yarışı düzenleyecek olup da, bunu duyurmaya gayret göstermeyen kişileredir.Duyurusu önceden yapılsa, gelebilme ihtimali olan insanlar kendilerini o tarihe göre ayarlasa ve İzmir dışından bile bisikletseverler orada bir araya gelse, fena mı olur?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Ztn yarışın biçimi antrenman yarışı , Lisans zorunlu değil :)

• Beğen
Tepkiler: ozgur_jeo
OCağın 18 inde yapılması beklenen İzmir pınarbaşıı pistindeki Mtb-Yol antrenman yarışı , pistin bakım ve onarım nedeni ile yarış tarhiniin 8 Şubata alındığı duyurulur !!!

Kayıtlar aynı gün içersinde gerçekleştirilip , katılımın oranına göre kategorilize edilicektir.Katılımın az olacağı düşünülerek toplu start verilecektir.
Kayıt - sıralama - numaralandırma 10:00 a kadar yapılacaktır.Kısaca yarış kayıtları , ısınma , yarış , kürsü hepsi 14:00 gibi biteceği tahmin ediliyor.
Yarış Lisanslı katılımcılar için geçerli olsada , lisansı olmayan arkadaşların da geri çevrilmeyip yarışa dahil edileceği söylenmiştir.
Parkur 2 km olup en az 15 tur dönüleceği öngörülüyor :) Puanlı değil ,finish görülerek bitecek sanırım :) Bundan 4 yıl önce o şekilde olmuştu :D

Kaynak : Ali Ekber KILIÇ :)

malum kış mevsimi hepimize bisikleti özletti,güneşli yaz günlerini iple çekiyorum

@Berke ÖZTÜRKMEN

Bilgi için teşekkür ederim Dün akşamki tur gerçekten çok güzeldi çok sıcak karşıladınız teşekkür ederiz umarım tekrar görüşürüz.

Selam, ben Ozgur. Karsiyakaliyim ama Dallas/TX ta yasiyorum. Su an yeni bir MTB almak icin karar asamasindayim, bu hafta sonu alabilirim. Mayis 7-23 arasi Turkiyeye tatile gelmeyi planliyorum eger bu sure icinde kardesime bisiklet aldirabilirsem ve bir aktivite olursa bu tarihler arasinda guzel ulkemin guzel insanlariyla bisiklet surmek eminim cok keyifli olacaktir. Yeni bisikletimi alayim hemen fotolar gelicek. Bisiklet sporu Texas da cok cok populer, malum havasi guzel, yilin 300+ gunu gunesli, kis yaklasik 30 gun ve nem orani cok dusuk olunca cok populer bir spor.Gorusmek uzere...

Bende beyaz F3 begenmistim ama bugun CUBE bisikletlerinin resimlerine baktim tekrar onlarda guzel gozukuyor ama test surusune cikmadan almak istemiyorum. CUBE burada satilmadigi icin siparislerle Ingiltereden almaktan cekiniyorum.

@Ozzgurr

tabi lance armstrongun texas austin li olmasının da populer spor olmasında etkisi vardır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@ilkerikier

Evet cok dogru, bircok kisi ondan ilham aldi.

Merhabalar. ksk da oturuyorum, henüz bir bisikletim yok :) izmir de yeni başlicaklar için 2. el de olur uygun fiyata bisiklet satan yer tavsiye edebilirseniz aranıza katılmak isterim.
sağlıcakla kalın.

Karşıyaka'da Seda bisiklete (369 49 79) bir bakabilirsin.Her daim 2. el bisiklet bulabilirsin orada.

Nihayet bu haftasonu Mustang arkadaşın tarif ettiği yolu deneme şansım oldu, yolda sorduğum kişilerin hatalı tarifi nedeniyle 2 tane yaklaşık 30 basamaklı dik merdiveni bisiklet elde çıkmam gerekti, hoş, tarif düzgün olsa pedallayarak çıkabilirmiydim bilemiyorum. Ama sitelerden sonraki yol harika. Kondüsyon sorunu olmayan arkadaşlara şiddetle tavsiye olunur.

Umarım uygun fiyata bi bisiklet bulurum. Yeni başlicağım için idare etsin şimdilik yeter. Özel mesaj atan arkadaş cevap atamıyorum 50 msj lazımmış ilgilenenlere teşekkürler.

Geri